İlişkide evlilik süreci

kendi ilişkiler konusunda çok fazla ilişki yaşamış aldatılmış aldatmış ve sanırım açık tabiriyle artık doymuş herşeye
Aldatmış derken ? Sizden önce başka kadını aldatan birinin sizi de adatabileceği aklınıza geliyor mu peki ? Ben en çok buna takılırdım herhalde. Midesiz gibi nasıl aldattığını mı anlattı size sizin tepkiniz ne oldu ?

Genellikle bunu diyen erkekler birkac ay tanıdıgı kadınlarla evleniyor ne hikmetse.Ve sevgilisine bunu bir insan neden der anlamıyorum.Evlilik insanı olmamasi icin insanin sadık olmamasi lazim herhalde? Yoksa asık oldugu insanla aynı hayatı paylaşmak neden külfet gelsin?
Ne kadar zamandir birliktesiniz?
Sadık olmadığını söylemiş ki zaten

Siz ne zaman seviştiniz bu 3 ayda? Tektaş ne zaman alındı? Evlilikle ilgili düşünceleri seviştikten sonra mı değişti?
Hayır evlilik ile ilgili hep böle bazen çok istiyor bazen istemiyordu biz birlikte olmadan önce hediyeyi sevistikten sonra aldi doğum günümdu sevistikten sonrada gene hem istiyor hem istemiyor gibi kafası çok karışık buluyorum bir yandanda evlilik düşündüğü bir kadın tarafından en yakın arkadaşı ile aldatılmış üstüne onları iş üstünde basmış o sebeble emin olamadığı düşünüyorum

Hepinize merhabalar arkadaşlar biliyorum hepimiz her gorustugumuz erkeğe olmazsada çoğuna bu benim evleneceğim adam diyordur şuan hayatımda öyle hissettiğim ve bana mükemmel hissettiren bir erkek var kendisi 30 ben 26 yaşındayım ben şuan çalışmıyorum ve iş aramaktayim ama günümüz şartlarında zorlanıyorum o çalışıyor. Bana gerçekten harika davranıyor her koşulda çok iyiyiz kafamız hayat tarzımız ailelemiz bile uyuyor ama şöyle bir şey var ki ben asla evlilik ile ilgili kendisine bir imada dahi bulunmadigim halde bazen evliliğe çok yakın bazende onu uzak görüyorum mesela bana doğum günümde tektaş almış ki ne gerek var diye düşünmüştüm ben evlilik çocuk ile ilgili asla konu acmadigim halde bazen sen evlebmek istediğim evlenecegim kadınsın diyor bazen ben evlilik insanı değilim diyor sadece bu konuda çok ikilemde gördüm onu başka konularda hep kararlı olumlu yada olumsuz ama kendi içinde bu konuda çok kararsız ki ben hep sessiz kalan tarafım cinsel olarak ilk kez birlikte olduğum kişi kendisi oldu hayatıma giren 3. erkek kendisi benim ama kendi ilişkiler konusunda çok fazla ilişki yaşamış aldatılmış aldatmış ve sanırım açık tabiriyle artık doymuş herşeye konu cinsellik yada ilki olmamda değil aslında yani her konuda mukemmeliz ama bu konuda ilerde sorun yasicagimizi hissediyorum nasıl bir yol izlemeliyim
Biraz takip edin hal ve hareketlerini gözlemleyin ona göre yol çizersiniz karar verip

Hayır evlilik ile ilgili hep böle bazen çok istiyor bazen istemiyordu biz birlikte olmadan önce hediyeyi sevistikten sonra aldi doğum günümdu sevistikten sonrada gene hem istiyor hem istemiyor gibi kafası çok karışık buluyorum bir yandanda evlilik düşündüğü bir kadın tarafından en yakın arkadaşı ile aldatılmış üstüne onları iş üstünde basmış o sebeble emin olamadığı düşünüyorum
Güven problemi de olabilir ama bunu siz çözemezsiniz, kimse çözemez. Bu tarz bir geçmişi olan adamdan uzak dururdum. O başkasını aldatmış, başkası da onu. Oh olsun.

Kendi yaparken oooo, ona yapılınca auww

Doymuş bir erkek ne kadar saçma bir tabir ya. Karıya kıza doymuş benden başkasını gözü görmez demek istiyorsan bir insan nasıl alışırsa öyle gider. 70 yaşında dedeler sosyal medyada gencecik kızlara yürüyor ama siz hovarda bir hayat yaşamaya alışmış 30 yaşında adamın sizin tabirinizle doymuş olduğunu düşünüyorsunuz

Erkek milleti işte geçmişi beni ilgilendirmiyor ama doğru bulmuyorum tabiki aldatmayı aldatilmayi
Onun için mesele değil kendi yapması, ona yapılmasın yeter. Bi de evlilikten korkmuş vah vah. Kendi aldatırken korkmuyordu.

Sevistigim adamla illa evlenmeliyim, başkasının eli elime degmemeli gibi bir durumunuz olmadığına göre akışa bırakın. Zaman zaten gösterir. 3 ay böyle bir karar için çok erken

Doymuş bir erkek ne kadar saçma bir tabir ya. Karıya kıza doymuş benden başkasını gözü görmez demek istiyorsan bir insan nasıl alışırsa öyle gider. 70 yaşında dedeler sosyal medyada gencecik kızlara yürüyor ama siz hovarda bir hayat yaşamaya alışmış 30 yaşında adamın sizin tabirinizle doymuş olduğunu düşünüyorsunuz
İşte, karısını da gözü görmüyor sonra o kötü. :D

Yaşa bağlı mı değişiyor. 20 li ise ok, 30 lara gelince tüü kaka mı. Karakterli, onurlu sadık bir adam 20 sinde de aldatmaz 70 inde de
Ben de 18 yaşındayken o zamanki sevgilimi aldattım. Çocukluktu, saçma sapan bir akıl. Aldattıktan hemen sonra da ayrıldım. Onu daha çok yaralayacağı için de onu aldattığımı söylemedim. Şu anki sevgilime asla bunu yapmam ama o yaşta yapmıştım.

Ben de konu sahibi gibi düşünürdüm. Benim şu anki sevgilim de aynı yaşta sevgilisini aldatmıştı (benimle değil, o zamanlar arkadaştık oradan biliyorum). O da aynı şekilde pişman olmuş, hayatı boyunca tekrarlayacağını düşünmüyorum.

Onun için mesele değil kendi yapması, ona yapılmasın yeter. Bi de evlilikten korkmuş vah vah. Kendi aldatırken korkmuyordu.
İnan bende iyi olmuş dedim en iyisi bile aynı b.k cidden ama ortada adam kalmadı ona burun buk buna burun kıvır yalnız kalacaz bununla da kafam çok uyustu kalbimde uydu ama bilmiyorum hayirlisi

Back
X