Hepinize merhabalar arkadaşlar biliyorum hepimiz her gorustugumuz erkeğe olmazsada çoğuna bu benim evleneceğim adam diyordur şuan hayatımda öyle hissettiğim ve bana mükemmel hissettiren bir erkek var kendisi 30 ben 26 yaşındayım ben şuan çalışmıyorum ve iş aramaktayim ama günümüz şartlarında zorlanıyorum o çalışıyor. Bana gerçekten harika davranıyor her koşulda çok iyiyiz kafamız hayat tarzımız ailelemiz bile uyuyor ama şöyle bir şey var ki ben asla evlilik ile ilgili kendisine bir imada dahi bulunmadigim halde bazen evliliğe çok yakın bazende onu uzak görüyorum mesela bana doğum günümde tektaş almış ki ne gerek var diye düşünmüştüm ben evlilik çocuk ile ilgili asla konu acmadigim halde bazen sen evlebmek istediğim evlenecegim kadınsın diyor bazen ben evlilik insanı değilim diyor sadece bu konuda çok ikilemde gördüm onu başka konularda hep kararlı olumlu yada olumsuz ama kendi içinde bu konuda çok kararsız ki ben hep sessiz kalan tarafım cinsel olarak ilk kez birlikte olduğum kişi kendisi oldu hayatıma giren 3. erkek kendisi benim ama kendi ilişkiler konusunda çok fazla ilişki yaşamış aldatılmış aldatmış ve sanırım açık tabiriyle artık doymuş herşeye konu cinsellik yada ilki olmamda değil aslında yani her konuda mukemmeliz ama bu konuda ilerde sorun yasicagimizi hissediyorum nasıl bir yol izlemeliyim