- 29 Ocak 2021
- 1.778
- 3.403
- 53
- Konu Sahibi Zombibaykus11
Bide utanan adam geçmişi gömer zaten anlatmaz bile. Benim hakkımda ne düşünür derBen eski sevgilimi aldattım yeni sevgiliye söyleyecek bi şey midir gerçekten?![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bide utanan adam geçmişi gömer zaten anlatmaz bile. Benim hakkımda ne düşünür derBen eski sevgilimi aldattım yeni sevgiliye söyleyecek bi şey midir gerçekten?![]()
Dürüstlük ayağı sanıyorum, yarın yapıp yakalanınca biliyordun huyumu diye üste çıkacak. Yaparlar.Ben güvenilmezin önde gideniyim demek aldattım demek
Yeni sevgiliyi geçtim kimse bilsin istemem herhalde
Ne güzel süslemiş ama adam helal olsun gerçektenBide utanan adam geçmişi gömer zaten anlatmaz bile. Benim hakkımda ne düşünür der
E o saatten sonra yaparsa da hakkıdırDürüstlük ayağı sanıyorum, yarın yapıp yakalanınca biliyordun huyumu diye üste çıkacak. Yaparlar.
Ya bu bana neden hic inandirici gelmedi. Sanki istediginde topuklayabilmek icin psikolojik zemin hazirlamis. İssiz adamsıcıkevlilik düşündüğü bir kadın tarafından en yakın arkadaşı ile aldatılmış üstüne onları iş üstünde basmış
Erkek kıtlığımi var şal şunu gitsin
Ben çok şıpsevdiydim, aynı anda 3 kişiyle fingirder flört ederdim. Kocama aşkım bak açık sözlülük önemli bu arada aynı anda fingirdediğim 3 kişiden bahsetmiş miydim sana diye bir giriş yapacağımE o saatten sonra yaparsa da hakkıdır
En baştan aldatabilen biriyim diye haber vermii resmen
Hayır bi de kızlarımızın da ama benle tanışıncs gerçek aşkı buldu
Asla aldatmaz saf inancına da hastayım
Aldatılan kadında bulamadığı için aldattı zaten
Suç kadındaydı adamla alakası yok![]()
Eski kocama de istersenBen çok şıpsevdiydim, aynı anda 3 kişiyle fingirder flört ederdim. Kocama aşkım bak açık sözlülük önemli bu arada aynı anda fingirdediğim 3 kişiden bahsetmiş miydim sana diye bir giriş yapacağımGelişmeleri paylaşırım
![]()
Kesinlikle öle düşünmüyorumBurdaki özel kadın da konu sahibikendisini öyle tanımlıyor
Süper tespitYooo demedik, nerden biliyorsunuz ki bunu?
Karşısındaki kadından emin olan adam evlenmek istiyor hatta yana yakıla istiyor. Sevgiliniz sizden emin değil sadece. Çok bel bağlamayın.
Tektaş bir semboldür. Evlilik teklif etmeden tek taş hediye eden adamdan koşarak kaçmak gerekir bence.