2.5 aylık bir ilişkim var. Başlarda gayet iyidik. Ama ona karşı hep bir güven sorunum vardı. O da bundan hep şikayetçiydi. İlişkinin ilk zamanlarında hislerim yoktu ama zaman geçirdikçe duygularım yoğunlaşmaya başladı. Bu sefer o benden uzaklaştı.Son zamanlarda Buluşma teklifini hep ben yapıyorum. Aradığım zaman konuşmaları genelde ilk bitiren taraf o oluyor. Ben de doldum bu olaylara karşı. Dün de geç cevap verdi mesajlarıma sonra özür diledi tekrarı olmayacak vs. Ben de bir süre konuşmayalım dedim. Hiç bir şey yazmadı. Bu mesajımdan sonra ne aradı ne yazdı. Bir süre konuşmayalım dedim ama dayanamıyorum. Çok alıştım ona. Sizce o da bitirdi mi kafasında, yoksa bir adım atar mı ? Ya da ben yazayım mı ?
Güncelleme:
Dayanamadım ve yazdım maalesef. Bitti mi dedim o da
“Hayır, Sadece zaman verdim Bi sure Bütün bu tartismalardan sıkıldım Bitene kadar kendimize gelelim dedim.” Şeklinde yazdı. Ama hislerimde yanılmam eski heyecanı hevesi yok sanki bana karşı. Bilmiyorum kafam karmakarışık
Güncelleme:
Dayanamadım ve yazdım maalesef. Bitti mi dedim o da
“Hayır, Sadece zaman verdim Bi sure Bütün bu tartismalardan sıkıldım Bitene kadar kendimize gelelim dedim.” Şeklinde yazdı. Ama hislerimde yanılmam eski heyecanı hevesi yok sanki bana karşı. Bilmiyorum kafam karmakarışık

Son düzenleme: