İlişkide Kadının Erkekten Yaşca Büyük Olması

Esimden 3yas buyugum.yillardir hicbir sorun yasamadim masallah.akil yasta degil bastadir.koskoca adamlara bakiyorum bazen cocuk gibiler.hatta kendinden 2yas buyuk esinden dert yanan bayan kuzenim biktim bu adamin cocukluklarindan diye sitem eder arada...hem 1yasta abarti bir durum degil.

Ne zaman böyle bir konu başlığı görsem tamam yalnız değilim benim gibi başkaları da var diyorum ama..
Hevesim kursağımda kalıyor. 1 yaş nedir ki?

Erkek herzaman büyük olmalı enaz 4 ençok 8
Çocuk gibiler kadına göre daha geç gelişiyolar bedenen de zihnende

Bedenen gelişmiş olması zihninin gelişmediğini değiştirmez

Bende 92 liyim sevgilim benden 2 yaş kucuk başta ben de senin gibi bu konuya çok takıldım fakat farkettim ki ben abarttica o daha çok geriliyor. Bir de erkekler bunu öğrendikleri zaman daha olgun davranmaya dikkat ediyorlar. Tabi sıkıntı oluyor insanın aklına yahu ben daha mı yaşlı görünüyorum acaba cevremdekiler ne der onun çevresindekiler ne der falan filan takılıyor ama anlasiyorsaniz birbirinizi seviyorsaniz hiçbir önemi yok oluruna bırakın mutluluklar :)

Sen 92, sevgilin 93 lü..Aynı ayda doğmadıysanız, aranızda değil 1 yaş, bir kaç ay vardır sadece..Ay olarak büyüksündür..
Yaşıt olmanız daha iyi bence.. Büyük olsaydı bu kez "ben büyüğüm, benim dediğim geçerli" tavırları takınabilirdi..
Ben de tam tersi, benden küçük olsun isterim.. Yaşıtlarım bile 40 yaşında adamlar gibi duruyor çünkü..
Neticede, kafana takacak bir problem yok.. boş yere canını sıkma..!

Kuzum ne dert ediyirsun benim esim benden 2 yas kucuk cokta mutluyum cok sukur :) ama benden 1 ay kucuk olsa hayatta evlenmem demistim kader iste iyikide olmus :)

Kadinlar yirmili yaslarda erkegin bir yas bile küçük olmasini sorun ediyorlar,otuzlu yaslarda fikirler degisiyor birkac yas sorun degil diyorlar,kirkli yaslarda bes on sorun degil anlasmak onemli diyerek hayata devam ediyorlar Aralarinda on yas fark olan tanidigim bir cift var kadin eskiden bir ay kucuk olmaz derdi ama hayat bu
Askta yas,irk,din,mezhep vs olmaz. Bunlari düşünüyorsan zaten adı ask olmaz..

Esinle aramizda 6 ay var.
konunu okuyunca hatirladim benden kucuk oldugunu.
yoksa aklıma bile gelmez.

Benim eşim de benden dört yaş küçük sonradan öğrendim yaşını öğrenince ayrıldım hatta flört dönemi sonra barışık evlendik çok mutluyuz sen anlastiktan sonra yasin ne önemi var. Yaş farkı yüzünden boşanma duymadım hiç başka konular olmasın yeter ki.

1 yaş çok önemli değil ki zaten siz evlilik arifesinde değilsiniz bu kadar ince eleyip sık dokumanı gerektirecek bir durum yok.

1 yaş anlaşamamanız için bi neden değil bence etkileyeceğini sanmıyorum ama uzun vadeli düşünürsen bu çocukla bnce arada biraz yaş farkı olmalı çünkü erkekler belli bi süre dondurucuda beklemiş gibi normal halinde seyredebiliyolar :) Ama bayanlar ister istemez minyon olmadığı sürece büyük gösterebiliyor yaşıtı bi erkekten ama tabi bu senin bileceğin iş. Şahsen nişanlım benden 10 yaş büyük ama 4-5 yaş fark var gibi duruyo beş yıl önden gidiyorum. İçinden o senin problemin dediğini duyar gibiyim .d.d. Ben bi iki bakım maskesi alıp geliyorum...

Erkek arkadaşımla aramızda 3 yaş var, ben büyüğüm ve bu konuda en ufacık tefecik minicik bir problemimiz olmadı. :) Ben 89luyum o da 92li..

aynen ben 92liyim oda 94lü. hem fizik olarak benden büyük görünüyor :) hemde davranış :) Allahım mutlu etsin hepimizi siz mutluysanız sorun olmazki takma bu kadar hayatını yaşa hem anlınızda yazmıyorki yaşlarınız milletin bilmesine gerek bile yok. kimene :)

Ben 88 liyim nisanlim 89 lu.. Ayni yas bile istememmmm istememmmmm dedim kismet boyleymis ama iyiki de boyleymis iki hafta sonra evleniyorum.. Yasayarak goreceksin ama bir yas hicbirsey ve olgunluk yasla alakali birsey degil, bence sanslisin bile keyfini cikar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…