- Konu Sahibi Ratinin Hisleri
-
Çok merak ettim, sizde kaç yaş var? : )Ne zaman böyle bir konu başlığı görsem tamam yalnız değilim benim gibi başkaları da var diyorum ama..
Hevesim kursağımda kalıyor. 1 yaş nedir ki?
Çok merak ettim, sizde kaç yaş var? : )[/QUOTE=
11
Saygı duydum
Merhaba canlarım. Konuya nasıl gireceğimi bilmiyorum. Ben 92'liyim uzun süre hoslandıgım ve benden hoşlanan çocuğun samimi olduktan sonra 93'lü oldugunu öğrendim. Tabi kendisi oldukca fizikende kafa yapısı olarak da olgun gösterıyor benı sasırtan da bu oldu yani aklıma hiç benden küçük olacagı gelmedi. Bilmiyorum belki size garıp gelebilir ama bi sene de olsa benden küçük bir insanla nasıl olur bilemıyorum. Düşündükçe garıp gelıyor. Kendisi bu durumu abarttıgımı olabılcek bi durum oldugunu söylüyor ve işin diğrr tarafı cok da üstüme düşen ve ilgili bir çocuk. Ben de ilgi duyuyorum yani herhangi biri değil benım için.
Aslında bende farkındayım abarttıgımın neden böyle oldugunu da bilmiyorum sanırım hep aksini gordugum için.
Şimdi benım bu durumumda olan sevgilisi ya da eşi kendinden küçük olan bayanlar var mı aranızda onlar ne düşünüyor merak edıyorum. Tabi boyle bi durumu olmayan da fikrini söylerse çok sevınırım. Bir yardım edin arkadaslar gercekten ne yapacagımı bilmiyorum düşünceleriniz oldukca önemli
Canım benim karşıdan baktığında 92 93 çok da bir fark yok gibii görünür. Ama ayrıntıya girildiğinde erkekler zaten çok geç olgulaşan canlılar. Derler ya bir erkeğin asıl yaşını öğrenmek istiyorsan, kendi yaşından 5 yaş çıkar diye. Çok çocuksular, çok geç olgunlaşıyorlar, ve zor olgunlaşıyorlar. O yüzden 1 yaş aranızda az evet ama o erkek olduğu için senden düşünce olarak ve karakter olarak baya bir çocuksu kalacak. Bu seni çoğu zaman olgunluk beklediğin anlarda sinirlendirebilir. Kesinlikle olmaz demiyorum ama bazı anlarda seni zorlayacaktır..Merhaba canlarım. Konuya nasıl gireceğimi bilmiyorum. Ben 92'liyim uzun süre hoslandıgım ve benden hoşlanan çocuğun samimi olduktan sonra 93'lü oldugunu öğrendim. Tabi kendisi oldukca fizikende kafa yapısı olarak da olgun gösterıyor benı sasırtan da bu oldu yani aklıma hiç benden küçük olacagı gelmedi. Bilmiyorum belki size garıp gelebilir ama bi sene de olsa benden küçük bir insanla nasıl olur bilemıyorum. Düşündükçe garıp gelıyor. Kendisi bu durumu abarttıgımı olabılcek bi durum oldugunu söylüyor ve işin diğrr tarafı cok da üstüme düşen ve ilgili bir çocuk. Ben de ilgi duyuyorum yani herhangi biri değil benım için.
Aslında bende farkındayım abarttıgımın neden böyle oldugunu da bilmiyorum sanırım hep aksini gordugum için.
Şimdi benım bu durumumda olan sevgilisi ya da eşi kendinden küçük olan bayanlar var mı aranızda onlar ne düşünüyor merak edıyorum. Tabi boyle bi durumu olmayan da fikrini söylerse çok sevınırım. Bir yardım edin arkadaslar gercekten ne yapacagımı bilmiyorum düşünceleriniz oldukca önemli
Valla ben yaşıt bile istemiyorum öyle diyeyim.
Erkeğin küçüğü çekilmiyo bence.
Ama senin konunda bu sana ve karşındaki adamın olgunluğuyla alakalı.
Yoksa bir yaştan ne olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?