İlişkide Kadının Erkekten Yaşca Büyük Olması

1 yaş önemli değil ancak erkeğin kadından biraz büyük olması gerekiyor. Hem hayat tecrübesi açısından hem olgunluk açısından. Sizi gördüğünüz sadece sosyal ortamdaki olgunluk. Ev, aile sorumluluğu vs biraz daha zor işler.

Ben eşimden 1 yaş büyügüm. Sorun olmadı şimdiye kadar .Ama zaten 30 yaşında evlendik ikimizde yeterince olgunlaşmıştık tanıştığımızda..

merhaba arkadaşım, yıllar önce sevdiği çocuk kendinden 4 yaş küçük olan birisini hatırlıyorum =) kız sorun ediyordu istemiyordu önceleri , hatta aynen söylediğiniz gibi çocukla aynı yaşta gibi görünüyorlardı, olgunda bir çocuktu ama çok kıskançtı, öğretmeninden, sınıf arkadaşlarından herkesten kıskanıyor slm bile verse kavga çıkartıyordu.yaşça küçük olduğunda erkekte kıskançlık fazla oluyor sanki,eşine karşı,zaman ilerleyince de kadın çokmeye başlıyor erkek daha genç tabi, bu defa kadın erkeği kıskanıyor. sizin aranızda bence ciddi yaş farkı yok olgun olduktan sonra, 1 yaş nedir ki, bazı erkekler var ki 10 yaş büyük olsa ne fayda çocuk gibi oluyorlar.tamamen karakter uyum meselesi bence.ben mesela benimle yaşıt birisiyle evliyim hep söylerim keşke 7 yaş falan büyük birisi olsaydı diye.yada olgun bir insan olsaydı, duruşunun konuşmalarının olgun olması yetmiyor, birazcık görmüş geçirmiş, ailesinin olgun olması gerekiyor aslında, yoksa olgun ama cahil ne işe yarar.bence seviyorsanız aynen devam, Rabbim utandırmasın.

Bence sorun yok,ama etrafta duyduğum kadarıyla başta sorun etmeyen erkek,sonra kızların yüzüne bir suçmuş gibi bunu çarpabiliyormuş :///

Henüz flört aşamasındasınız dolayısı ile dert edecek bir şey yok, hemde sadece 1 yaşmış.
Benim de sevgilim benden 5 yıl 3 ay küçük, başlarda hayatta olmaz deyip ona kardeşim gözü ile bakmıştım, ama büyük konuşmamak lazımmış, aşık oldum...
Evlenmeyi düşünüyoruz ama şimdi ailesi sorun ediyor, ben ileride de sorun olacağını hiç düşünmüyordum ama biz her ne kadar çift olarak anlaşıp mutlu olsak ta dış etkenler onu da beni de tedirgin ediyor, bakalım Allah sonumuzu hayretsin.

benım eşim benden 10 yaş küçük bile olsa seda sayan gıbı yapısırdım.maksat ıkı tarafın sorun yapmaması..kaldı ki 1 yaşş..ıyı mısın bebegım 1 yaş nedır yaa

Canım benim karşıdan baktığında 92 93 çok da bir fark yok gibii görünür. Ama ayrıntıya girildiğinde erkekler zaten çok geç olgulaşan canlılar. Derler ya bir erkeğin asıl yaşını öğrenmek istiyorsan, kendi yaşından 5 yaş çıkar diye. Çok çocuksular, çok geç olgunlaşıyorlar, ve zor olgunlaşıyorlar. O yüzden 1 yaş aranızda az evet ama o erkek olduğu için senden düşünce olarak ve karakter olarak baya bir çocuksu kalacak. Bu seni çoğu zaman olgunluk beklediğin anlarda sinirlendirebilir. Kesinlikle olmaz demiyorum ama bazı anlarda seni zorlayacaktır..

burada yas konularına genelde sorun değil yazılırdı şimdi 1 yas için sorun olabilir diyenler çoğunlukta ilginç doğrusu 1 yaş ya 1 yaş ay hesabi yapsan 1 yas bile olmayabilir

Eşimden 2 yaş büyüğüm hiç problem yaşamadık eşim benden daha olgun mesleğinden kaynaklanıyor sanırım.

Bence illa erkek büyük olmalı diyen kadın, toplumun dayatmalarını benimseyen kadındır... 1-2 yaş ile olgunluk kazanılmıyor...adam 30 kadın 33 olsa ne olur, hiç bişey olmaz. Ama yok, kadın daha eğitimli olmamalı, erkekden daha çok kazanmamalı, daha güzel, daha genç, daha çıtır olmalı...Ev erkeğin krallığı çünkü.
Tabii adamla 22sinde evlenir, 24 ünde baba yaparsan, hayal kırıklığı yaşamak çok doğal...20sine kadar evin küçük çocuğu olarak büyütülüyor bu oğlanlar, gerçek hayatla cebelleşmeden 3-4 sene de adam vasfı kazanması şaşırtıcı olurdu zaten.

Valla ben yaşıt bile istemiyorum öyle diyeyim.
Erkeğin küçüğü çekilmiyo bence.
Ama senin konunda bu sana ve karşındaki adamın olgunluğuyla alakalı.
Yoksa bir yaştan ne olacak.

kesinlikle karşısındaki adama bağlı. evlendiğim zevat benden 10 yaş büyüktü. 18 yaşında bir çocukla evlenseydim daha olgun hareketler sergilerdi. kimisi küçükken olgunlaşıyor. kimisi yaşlansa bile nato kafa nato mermer.

Biz erkek arkadasimla ayni yastayiz sadece 20 gun buyuk benden ama inan sanki 5 6 yas buyuk gibi o kadar olgunki anlatamamm. Her zaman olaylara mantikla yaklasir oyle yorumlar hic ayni yasta gibi degiliz yani. Benden kucuk olsa yine sorun etmezdim ..

Bana garıp gelmesi de toplumdan kaynaklı pek alıskın değilim...
Kendisine bunu deyınce sinirlenıyor daha cok geriliyor :/

Ben istemezdim ama arada 24 yaş farkını sorun yapmayanlar var ( tabi bunu desteklemiyorum asla ) Sizin ki ise 1 yaş ve olgun olduğunu anlaşabildiğinizi söylüyorsunuz o zaman sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…