Ilişkide kızların erkekten daha çok sevme sorunsalı

laaasey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2014
218
132
73
Sevgilinizin sen duygu olarak benden daha öndesin demesi . Bizim onları çok sevmemiz kötü bişey mi ? Yani ne tepki vereceğimi şaştım. O bana aşık ama ben onu daha çok seviyormuşum. Böyle dedi. Hıı ne dersiniz bacılar ? Ne desem bilemedim. Hoş iyi bişey mi onuda bilemedim. Hadi toplanında beyin fırtınası yapalım

Sadece duygularimizla hareket eden varliklariniz. Belki bazi kelimelerin veya sevgini gosteris tarzin boyle dusundurmustur. Boyle dusununce ipleri saliyorlar nasilsa seviyor diye demedi deme.

Kolay da vazgeçerim deseydin. Kimse kendini vazgeçilmez sanmasın. Şöyle y.vş.k y.vş.k 'ehehhh sen bana aşıksın ki kızııımmm' mı dedi. Şaplataydın ağzına bir tane.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç hoş değil bence
Nayırr ben daha çok seviyorum kavgası yapmanız lazım
Sadece duygularimizla hareket eden varliklariniz. Belki bazi kelimelerin veya sevgini gosteris tarzin boyle dusundurmustur. Boyle dusununce ipleri saliyorlar nasilsa seviyor diye demedi deme.

Öyle birşey mi varmış, sevginin azı çoğu yok arkadaşım, ya seviyordur ya sevmiyordur, daha az daha çok diye biz nicelik katıyoruz öyle birşey yok..
Gösterebilen var, daha mesafeli duran var.

Bu ne çabuk bir kabulleniştir yahu nayırrr ben daha çok bile diyemeden dedi valla . Sevgime nicellik kattıysa demek ölçmüş tartmış ben ağır basmışım.

Kolay da vazgeçerim deseydin. Kimse kendini vazgeçilmez sanmasın. Şöyle yavşak yavşak 'ehehhh sen bana aşıksın ki kızııımmm' mı dedi. Şaplataydın ağzına bir tane.

Biraz o korkuyu içine salmak istiyorum aslında . Rahat çok rahat sevgi olarak arkada kalmak istiyorum önde değil . Hiç bi kız istemez çünkü

Sen daha ince fikirlisindir, onu daha çok düşünüyorsundur, bu bizim yapımızda var, illa herşeyini düşünüp, el atcaz, sürekli mutlu olsun diye çırpınıcaz, bu yüzden daha çok seviyorsun demiştir. Ama o da seninle ilgili böyle düşünmüyorsa bu hoş birşey değil, karşılıklı olmalı böyle şeyler, biri daha çok vermemeli.
İlerde tartıştığınız zaman sen zaten beni benim seni sevdiğim kadar sevmiyorsun diyeceksin.. Benim sana verdiğim değeri vermiyorsun diyeceksin.. Adam kendi ağzıyla vermiş sana malzemeyi sende her fırsatta söyleyeceksin, sonra buna inanacaksın ve soğumaya başlayacaksın.

banada eski sevgilim buna benzer bişey demişti ben seni senin beni sevdigin kadar sevmiyorum şimdi nefret ediyorum aynı olcude daha kotu :))))

bu sozlerinden tek bildigim seni cepte bildigi
bende esime buna benzer bisey diyorum ama durum tam tersi
sen beni benim seni sevidigim kadar svemiyorsun diyorum, bunu ben deyince bisey olmaz ama ayni cumle onun tarafindan o dese kirilirim baya ..

size söylediği şey hiç hoş değil. inanılmaz derecede kendini beğenmiş bir tavır.

Insan ya Sever ya Sevmez..

Daha cok , Daha azmi olurmus..

Biraz o korkuyu içine salmak istiyorum aslında . Rahat çok rahat sevgi olarak arkada kalmak istiyorum önde değil . Hiç bi kız istemez çünkü

Belki de adam dumduz gozlemini ya da hssiyatini soylemistir, olamaz mi? Ben bu cumlede kendini begenmis bir soylem goremedim.

Eski sevgilim de bana senin beni , benim seni sevdigim kadar sevmedigini biliyorum, demisti. Yani kim asik, kim asik degil anlasiliyor.

Sana asik degilim demis, seni kaybetmekten neden korksun ki sekerim ? Olmamissa olmamistir, yapacak bir seyin yok, durumu boylece kabulleneceksin. Her iliskide sevme miktari esit olacak diye bir sey olamaz zaten, 2 insanin ayni anda ayni miktarda sevmesi zor.

Diyemedim kaldı içimde.

Önceki sevgilin de sana aynı şeyi söylediğine göre sevgini fazla fazla hissettiriyor olmalısın

Senin yerinde olsam derhal arama-msj atma-sevgi sözcükleri kurma-düşünceli davranma sayımı azaltır sarf ettiği şu cümlenin dahi beni soğutmaya yettiğini gösterirdim

Sevgi olculemez, dolayisiyla bir tarafin digerinden daha fazla sevmesi diye bir sey olamaz.
Ama kadinlarin kirilgan ve duygusal yaratiklar oldugu goz onune alinirsa ''sevilmemek'' bir kadini bir erkegi yiprattigindan cok daha fazla yipratir.
Ha bu arada sevgiliniz sizin kalbinizi nerden biliyormus da sizin onu onun sizi sevdiginden daha cok sevdigine kanaat getirmis?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…