nerdem.biliyorsun ki deseydin. yada saka yapar gibi aboo benim.seni sevdigimden bile az seviyosun desene sen benii deseydin keskeSevgilinizin sen duygu olarak benden daha öndesin demesi . Bizim onları çok sevmemiz kötü bişey mi ? Yani ne tepki vereceğimi şaştım. O bana aşık ama ben onu daha çok seviyormuşum. Böyle dedi. Hıı ne dersiniz bacılar ? Ne desem bilemedim. Hoş iyi bişey mi onuda bilemedim. Hadi toplanında beyin fırtınası yapalım
ask bıtebilen bırseydir sevgi baki kalır o yuzden erkek arkadasınızın bu soylediğinden hoslanmadım acıkcası :/ ben kadınların daha cok sevdiği değil daha duygusal yaklastıgı dusuncesındeyım bız sevgımızı heyecanımızı doruklarda yasıyor ve cekınmeden hıssettiriyoruz erkekler genelde bu kadar rahat olmuyor bu aebepten kadınlar daha cok sevıyormus gbı görunuyor ama katılmıyorum :?Sevgilinizin sen duygu olarak benden daha öndesin demesi . Bizim onları çok sevmemiz kötü bişey mi ? Yani ne tepki vereceğimi şaştım. O bana aşık ama ben onu daha çok seviyormuşum. Böyle dedi. Hıı ne dersiniz bacılar ? Ne desem bilemedim. Hoş iyi bişey mi onuda bilemedim. Hadi toplanında beyin fırtınası yapalım
Hoş değil bence ..Sevgilinizin sen duygu olarak benden daha öndesin demesi . Bizim onları çok sevmemiz kötü bişey mi ? Yani ne tepki vereceğimi şaştım. O bana aşık ama ben onu daha çok seviyormuşum. Böyle dedi. Hıı ne dersiniz bacılar ? Ne desem bilemedim. Hoş iyi bişey mi onuda bilemedim. Hadi toplanında beyin fırtınası yapalım
böyle bir sorunsal yoktur bir kere. her ilişki içn bunu ele almak çok yanlış.Sevgilinizin sen duygu olarak benden daha öndesin demesi . Bizim onları çok sevmemiz kötü bişey mi ? Yani ne tepki vereceğimi şaştım. O bana aşık ama ben onu daha çok seviyormuşum. Böyle dedi. Hıı ne dersiniz bacılar ? Ne desem bilemedim. Hoş iyi bişey mi onuda bilemedim. Hadi toplanında beyin fırtınası yapalım
Ona kendimden daha az değer verdiğimi gösteririm, sürekli arayıp sormam, jest mest dersen hak getireSevgilinizin sen duygu olarak benden daha öndesin demesi . Bizim onları çok sevmemiz kötü bişey mi ? Yani ne tepki vereceğimi şaştım. O bana aşık ama ben onu daha çok seviyormuşum. Böyle dedi. Hıı ne dersiniz bacılar ? Ne desem bilemedim. Hoş iyi bişey mi onuda bilemedim. Hadi toplanında beyin fırtınası yapalım
Sevgilinizin sen duygu olarak benden daha öndesin demesi . Bizim onları çok sevmemiz kötü bişey mi ? Yani ne tepki vereceğimi şaştım. O bana aşık ama ben onu daha çok seviyormuşum. Böyle dedi. Hıı ne dersiniz bacılar ? Ne desem bilemedim. Hoş iyi bişey mi onuda bilemedim. Hadi toplanında beyin fırtınası yapalım
banada eski sevgilim buna benzer bişey demişti ben seni senin beni sevdigin kadar sevmiyorum şimdi nefret ediyorum aynı olcude daha kotu :))))
Nasıl o kadar emin olabiliyorsun? Ne yaptım da toton bu kadar kalkmış deseydin...Sevgilinizin sen duygu olarak benden daha öndesin demesi . Bizim onları çok sevmemiz kötü bişey mi ? Yani ne tepki vereceğimi şaştım. O bana aşık ama ben onu daha çok seviyormuşum. Böyle dedi. Hıı ne dersiniz bacılar ? Ne desem bilemedim. Hoş iyi bişey mi onuda bilemedim. Hadi toplanında beyin fırtınası yapalım
aen daha çok sev ama belli etme demekki sevgilin böylesinden anlıor. Annemde öyle derdi sevilmek daha güzel çok çaktırma sevdiği. Gerçi ben dyanamıorum seviorum ve çok da belli ediorum ama arada ufak ufak kaçamaklarda işe yarıor. Biraz burunlarını sürttürmek gerek.Sevgilinizin sen duygu olarak benden daha öndesin demesi . Bizim onları çok sevmemiz kötü bişey mi ? Yani ne tepki vereceğimi şaştım. O bana aşık ama ben onu daha çok seviyormuşum. Böyle dedi. Hıı ne dersiniz bacılar ? Ne desem bilemedim. Hoş iyi bişey mi onuda bilemedim. Hadi toplanında beyin fırtınası yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?