Ilişkide kızların erkekten daha çok sevme sorunsalı

nerdem.biliyorsun ki deseydin. yada saka yapar gibi aboo benim.seni sevdigimden bile az seviyosun desene sen benii deseydin keske

ben de her zaman 'erkek daha cok sever' mantığını savunurum.
ya da benim ilişkilerim öyle oldu bilemiyorum, yapı itibarı ile her zaman daha çok sevilen taraf oldum.

Tersini demesi lazımdı. Egosu yükselmiş bak :) Biz bazen 'ben daha çok' tartışması yapıyoz

ask bıtebilen bırseydir sevgi baki kalır o yuzden erkek arkadasınızın bu soylediğinden hoslanmadım acıkcası :/ ben kadınların daha cok sevdiği değil daha duygusal yaklastıgı dusuncesındeyım bız sevgımızı heyecanımızı doruklarda yasıyor ve cekınmeden hıssettiriyoruz erkekler genelde bu kadar rahat olmuyor bu aebepten kadınlar daha cok sevıyormus gbı görunuyor ama katılmıyorum :?

ayrıca tavsıye istersenız kendinizi geri cekmenız gerektiğini söylerim cunku sevdıgım adam bana boyle bırsey soylese ben sevmıyor derım cunku seven adam boyle bırsey soyleyemez korkar

Bence o öyle değil yapı itibarıyla erkekler çok ifade etmez kendini.biz bayanlar sürekli duymak bilmek isteriz ama onlar daha farklı yaşıyorlar bunu.yani tabi ki seviyor ama yansıtma biçimleri bizden farkli.

Bi insan nasıl cesaret edip böyle bir şey söyler ya :)
Kaybetme korkusu yok demekki..

Genelleme yapıp da"kadınlar daha fazla seviyor " düşüncesine katılmıyorum.
Kadınlar ve erkekler sevgilerini farklı gösteriyor olay bu..

Hoş değil bence ..
Erkeğin böyle bir şeyin bilincinde olması fena halde totosunu kaldırıyor ..
Demek ki çok üstüne düşüyorsun .. Biraz kendini geri çekmelisin.

böyle bir sorunsal yoktur bir kere. her ilişki içn bunu ele almak çok yanlış.
Sadece bizim Türk kızlarının çok fazla hayalperest ve verici olduklarından dolayı bu tür şeyler yaşandığını söyleyebilirim.

Sen ceptesin demek istemiş.
Kızlar şu erkeklere cepte olduğunuzun mesajını şak diye vermeyin, kaybetme korkuları olsun. Bırakın onlar daha çok sevsin.

Ona kendimden daha az değer verdiğimi gösteririm, sürekli arayıp sormam, jest mest dersen hak getire , arkadaşlarımla takılırım olmadı tek başıma koşu yaparım, sinemaya giderim Resmen sizin ona olan sevginizi kullanacağının lafını etmiş size

biz genelde bu cumleyle başlayıp kavgayla sonlandırıyoruz.

kocacım senı en cok ben sevıyorum..

- hadı laaaayn ben sevıyorum

-kapa çenenı beee en cok ben

- lan sus benım kadar sevemezsın

ama şu bi gercek sanırım kadınlar daha hisli oldugu ıcın daha ıcten belli ediyoruz...

ama onlar cok sevsınler dımı ,bence ivit

Nasıl o kadar emin olabiliyorsun? Ne yaptım da toton bu kadar kalkmış deseydin...

aen daha çok sev ama belli etme demekki sevgilin böylesinden anlıor. Annemde öyle derdi sevilmek daha güzel çok çaktırma sevdiği. Gerçi ben dyanamıorum seviorum ve çok da belli ediorum ama arada ufak ufak kaçamaklarda işe yarıor. Biraz burunlarını sürttürmek gerek.

Hoş değil.Çok sevginizi belli etmeyin bence.Biraz kaybetme korkusu olmalı.Bu beni seviyor nasılsa bırakmaz rahatlığına düşebilir.

Baya baya sevgilinizin totişi ve egosu tavan yapmış.Demekki siz sevgiyi göstermede cimri değilsiniz ama erkekler buna güvenerek birtakım haltlar yemeye teşebbüs edebiliyorlar.
Tavana çıkan neler varsa indirmek lazım.
Bu sizin elinizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…