ilişkide kontrolün elinde olması

perimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
2.603
25
108
bir ilişkide tabiri caizce ipleri karşı tarafa kaptırdıgınız anda durumu aksine döndürmek için ne yapardınız ??

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten hep böyle değil midir?
İpler bazen kadının bazen adamın elindedir.
Bir tek taraf sürekli elini ipte tutuyorsa da zaten o ilişki bitmeye mahkumdur.

aama artık sıra karsı tarafa gelmişsee:61:

Temel sorun nedir bilmiyorum ama sırayla olmaz ki bu işler...
Azıcık naz,azıcık cilveyle istediğinizi yaptırırsınız.
Biz kadınlar güçlü varlıklarız yeter ki kullanmasını bilelim.
He baktınız anlamıyor kapıyı gösterirsiniz.

Temel sorun nedir bilmiyorum ama sırayla olmaz ki bu işler...
Azıcık naz,azıcık cilveyle istediğinizi yaptırırsınız.
Biz kadınlar güçlü varlıklarız yeter ki kullanmasını bilelim.
He baktınız anlamıyor kapıyı gösterirsiniz.

tskler. . ..

bana bu ipler sende bende olayı saçma geliyo.ne o halat çekme yarışındamıyız:9:
bi ilişki başlayınca ipler kimin elinde diye soruyolar hemen ama bunu soranlarda nedense genelde mutsuz oluyo.çünkü ilişki aşk sevgiden çıkıp bi rekabete dönüyo.bence saçma :100:

valla sürekli birilerini koyun gibi gütmekten hoşlanan birisi değilim :) ilk zamanlar cazip gelebilir ama sonrası sıkar neden mi ??
çünkü karşı tarafında bir fikri olması lazım .. herşeye SEN NASIL İSTERSEN diyen biri ile ilişki yaşamak saman tadı verir bence..
birlikte birbirini idare eden birbirini tamamlayan bi çift olmak bence daha önemlii ..

ben eskiden öyle olduğuna inanmıyordum ama kadın için herzaman "heran gidebilir" hissini karşı tarafa karşı kaybetmemesi lazım. çok sevdiğini, onun çok önemli olduğu hissettirdiğiniz zaman muhakkak çoğu değişiyor. iplerde karşı tarafta oluyor. ilişkide evlilik gibi "nasıl olsa kolay kolay gidemez"e dönüyor.

ben eskiden öyle olduğuna inanmıyordum ama kadın için herzaman "heran gidebilir" hissini karşı tarafa karşı kaybetmemesi lazım. çok sevdiğini, onun çok önemli olduğu hissettirdiğiniz zaman muhakkak çoğu değişiyor. iplerde karşı tarafta oluyor. ilişkide evlilik gibi "nasıl olsa kolay kolay gidemez"e dönüyor.

her an kaybedebilriim diye sürekli kadının üstüne düşen erkekte bir süre sonra yıpranır ve koşarak kaçar... ne demişler "fazla naz aşık usandırır "!! :31:

benim ilişkim 4.5 seneyi doldurdu.her zman onu ne kadar çok sevdiğimi ne kadar aşık olduğumu sölüyorum.o da aynı şekilde.ama birbirimize güvenimiz tam ve ne o bensiz ne ben onsuz yapamıcamızı biliyoruz.
evli bile olunsa kolay kolay gidemez diye bişey yok bence tek celseye bakar "şiddetli geçimsizlik":9:
şu zamana kadar ne o bana gidebilceği hissini verdi nede ben ona.çünkü birbirimizi çok seviyoruz.galba ilişkiden ilişkiye ve karakterden karaktere değişiyo:26:

benim ilişkim 4.5 seneyi doldurdu.her zman onu ne kadar çok sevdiğimi ne kadar aşık olduğumu sölüyorum.o da aynı şekilde.ama birbirimize güvenimiz tam ve ne o bensiz ne ben onsuz yapamıcamızı biliyoruz.
evli bile olunsa kolay kolay gidemez diye bişey yok bence tek celseye bakar "şiddetli geçimsizlik":9:
şu zamana kadar ne o bana gidebilceği hissini verdi nede ben ona.çünkü birbirimizi çok seviyoruz.galba ilişkiden ilişkiye ve karakterden karaktere değişiyo:26:

haklısın :42: 2 yıllık ilişkim var bizde hiç böyle ip kapma yarışı olmadı. erkek de kadın da nazik ve kaybetme korkusunu az da olsa hissetmiş olmalı.

haklısın :42: 2 yıllık ilişkim var bizde hiç böyle ip kapma yarışı olmadı. erkek de kadın da nazik ve kaybetme korkusunu az da olsa hissetmiş olmalı.

bana gerçekten çok saçma geliyo.bu sene sonunda inşallah sözümüz olucak.annem dahil çevremdekiler bak ipleri elinde tutu her değine tamam deme azcık kıymetini bilsin falan diyolar.bense tam tersiyim.bişey sölediğinde tamam diyorum çünkü biliyorum mutlu olucak ve bende mutlu olucam ne gereği var kasım kasım kasılmanın:1:

amcamlar birbirlerine hep inat ettiler şimdi mahkemedeler.. yengem blöf yapıp dilekçe verdi ( gidebileceği hissini verdi)
amcamda blöfü tamamen yuttu geri dönmüyo :37:

en basit örnek :21: salı günü görüştük ve yemek yicektik benim o an canım gözleme istedi.aradan 1 saat geçti gidiceğimizz yere geldik.her yerde gözleme aradı.sırf ben istedim diye.diyorumo an aklıma o gelmişti şart değil.yok olmaz senin içinden o geçti onu yicez dedi aşkım benim :69::69::69: böle bi aşkım var benim işte :69::69:

bana gerçekten çok saçma geliyo.bu sene sonunda inşallah sözümüz olucak.annem dahil çevremdekiler bak ipleri elinde tutu her değine tamam deme azcık kıymetini bilsin falan diyolar.bense tam tersiyim.bişey sölediğinde tamam diyorum çünkü biliyorum mutlu olucak ve bende mutlu olucam ne gereği var kasım kasım kasılmanın:1:

aynı şekilde bana da çok söyler özellikle ananem , sanki ip kimde oynuyoruz :1: ilerde o benim aynı evde yaşadığım hayat arkadaşım olacak diyemiyor da insan . öyle kalıyorum :36:. ha bazen esmez mi eser tabii , durduk yere naz yaparım e o da içten geliyor napayım :51:

aynı şekilde bana da çok söyler özellikle ananem , sanki ip kimde oynuyoruz :1: ilerde o benim aynı evde yaşadığım hayat arkadaşım olacak diyemiyor da insan . öyle kalıyorum :36:. ha bazen esmez mi eser tabii , durduk yere naz yaparım e o da içten geliyor napayım :51:

anemle tartışmalarımız bu yüzden oluyo bizimde.ilişkimi bile onun istediği şekilde yönlendirmem gerekiyomuş:36:
yok artık ama ben dinlemiyorum :20:

bence çok haklısın .. kaybetme korkusu mutlaka hissedilmeli ..

Back
X