ilişkide kontrolün elinde olması

İpler Onda Ya da Ben de Gibi Şeyleri Anlamıyorum..
Yani O mu Hükmediyor Size..
Onu mu Demek İstiyorsunuz..

Ortak Kararlarınız Olmuyor mu?
Onun Dediği mi İlla ki..
Böyle İlişkilere Çok Güvenmiyorum..

Hayırlısı Olsun Arkadaşım..:70:

en basit örnek :21: salı günü görüştük ve yemek yicektik benim o an canım gözleme istedi.aradan 1 saat geçti gidiceğimizz yere geldik.her yerde gözleme aradı.sırf ben istedim diye.diyorumo an aklıma o gelmişti şart değil.yok olmaz senin içinden o geçti onu yicez dedi aşkım benim :69::69::69: böle bi aşkım var benim işte :69::69:

yorumlara katılmıyosun ama bence seninkinde de kaybetme korkusu vardır:1:
zaten seven insanda da bu endişe mutlaka olmaz mı??

yorumlara katılmıyosun ama bence seninkinde de kaybetme korkusu vardır:1:
zaten seven insanda da bu endişe mutlaka olmaz mı??

yoğunluktan katılamıyorum :1: ya tabi bi an düşünüyosun ya olmazsa diye o da düşünür.ama bnu hissettirmek bak böle yaparsan böle davranırım demek başka bu şekilde yapıyım ki benden uzaklaşmasın demek başka ben ona karşıyım :41:

yoğunluktan katılamıyorum :1: ya tabi bi an düşünüyosun ya olmazsa diye o da düşünür.ama bnu hissettirmek bak böle yaparsan böle davranırım demek başka bu şekilde yapıyım ki benden uzaklaşmasın demek başka ben ona karşıyım :41:

:61: anladım ... ama ne güzel demek ki sen bişey yapmadan o bu duyguyu kapmıs bile ..ya da zamanında sensizligi anlamıstır :1: yasayarak

Son düzenleyen: Moderatör:
:61: anladım ... ama ne güzel demek ki sen bişey yapmadan o bu duyguyu kapmıs bile ..ya da zamanında sensizligi anlamıstır :1: yasayarak

belkide uzak şehirlerde olduğumuz için bu duyguyu ikimizde biliyoruz.ayrı kalamıyoruz napalım :69::69:

ipler onun elindeymiş gibi hissettirip, nazımla cilvemle her istediğimi yaptırmayı tercih ediyorum :64:
böylece o hükmetme mücadelesine girmiyo kendinden emin 'kontrol bende' havasında, bende keyfime bakıyorum :66:

ipler onun elindeymiş gibi hissettirip, nazımla cilvemle her istediğimi yaptırmayı tercih ediyorum :64:
böylece o hükmetme mücadelesine girmiyo kendinden emin 'kontrol bende' havasında, bende keyfime bakıyorum :66:

gayet güzel taktik :46:
basarılarr . . .

güzelmiş :1:
ama bence sen nazla yaptırdığının düşünüyosun.zaten yapmaya meyilliymiş sadece senin sölemeni bekliyomuş.hiç bi kimseye kız olsun erkek olsun yapmıcam dediği şeyi yaptıramazsın.ne nazla ne cilveyle :34:

ama bence sen nazla yaptırdığının düşünüyosun.zaten yapmaya meyilliymiş sadece senin sölemeni bekliyomuş.hiç bi kimseye kız olsun erkek olsun yapmıcam dediği şeyi yaptıramazsın.ne nazla ne cilveyle :34:

eline koz geçerse zorla yaptırırsın :21:
örneğini gördümm :51:

işte ben böle ilişkiyi anlamıyorum :61: çıkar ilişkisine dönüyo.içinden geleni yapmadıktan sonrna ilişki ilişki olmaktan çıkıyor bence.niye sevdiğim insan için koz kullanıyım ki :26:

iktidar yarışı haline gelmiş ilişkilerde bu var..
sen kazandın ben kazandım gibi görülüyo :D :51:

iktidar yarışı haline gelmiş ilişkilerde bu var..
sen kazandın ben kazandım gibi görülüyo :D :51:

saçma :1: bu ilişkilerde iki tarafta birbirini yoruyo.düşünsenize gece yatarken sevdiğini düşünek yerine.yarın şöle yapıyımda bunu anlasın ama geri çekiyim kendimide özlesin beni.ne gerek var ya.aşkı yaşıcaksın doya doya :69::69::69::69:

evet bi kiza yaptiramazsin ama bi erkege -eger seni seviyosa- biraz naz yaparak sirinlik yaparak, normalde yapmayacagi seyi yaptirabilirsin
bunu sadece kendi iliskimden degil baska bircok iliskidende goruyorum.
cunku seven erkek normalde istedigin seylere karsi gelebilir ama isin icine cilve girerse tatli sozler sirinlikler girerse dayanamaz bence;))

evet bi kiza yaptiramazsin ama bi erkege -eger seni seviyosa- biraz naz yaparak sirinlik yaparak, normalde yapmayacagi seyi yaptirabilirsin
bunu sadece kendi iliskimden degil baska bircok iliskidende goruyorum.
cunku seven erkek normalde istedigin seylere karsi gelebilir ama isin icine cilve girerse tatli sozler sirinlikler girerse dayanamaz bence;))

peki sana şunu sorıyım.hani diyosun ya bi kıza yaptıramazsın erkek eğer seviyosa.o zman sende o erkeği seviyosun sen neden yapmıyosun.illa bi cilve bişeye gerek yok.zaten birbirini seven insanlar karşısındakininhuyunu suyunu neyi ne zman isteyip neye kızıcanı bilir.neden absürd davranılsın ki :26:

peki sana şunu sorıyım.hani diyosun ya bi kıza yaptıramazsın erkek eğer seviyosa.o zman sende o erkeği seviyosun sen neden yapmıyosun.illa bi cilve bişeye gerek yok.zaten birbirini seven insanlar karşısındakininhuyunu suyunu neyi ne zman isteyip neye kızıcanı bilir.neden absürd davranılsın ki :26:

bi kiza yaptiramazsin cunku cilveye naza ikna olmak erkek fitratindan dolayi onlarin zayif noktasi oldugu icin onlara has bisey.
bunun saglamasini, cilvenin erkeklere degil bayanlara ait bi ozellik oldugunu gorerekte yapabiliriz.
ayrica birkac tatli sozu, kucuk sirinlikleri ben "absurd" davranislar olarak asla gormem.
bunlar gerekli seyler iliskiyi renklendirmek acisindan bana gore.
"kizilacak sey" konusuna gelince, ne ben nede nisanlim birbirimizin kizacagi seyleri konu yapmayiz dedigin gibi bilinir zaten kim neye kiziyo neyi istemiyo.
burdaki soru iliskinin kontrolu meselesiydi o acidan bakilmali verdigim cevaplara.
tabiki herkesin kendi gorusu ben bu sekilde yakaladim mutlulugu..
sizede mutluluklar diliyorum.

Back
X