İlişkide kötü söz

Hoparlörü açıp eşya pazarlığı mi yapıldı üzerine gelinmiş hissetmis

Hem fakir hem şeyi pardon ağzı bozuk yani, adam küfretmiş canım ne konuştuğunuzun ne önemi var ki isterseniz nikaragua’daki hububat sorununu konuşuyor olun yani ne farkeder.

Söylemiş işte duymussunuz. Onun hayır söylemedim demesinin bir önemi var mı.

Ben bu kısmı kaçırmışım. Sizin alintinizla farkettim. Gercekten bende merak ettim.

Dediği gibi onu başkası için söylemiş olsaydı telefonu kapayacağı saniyede söylemezdi. Biraz insan olsa ya ben böyle söylerim ama yanlış anlarlar derdi. Ondan Bi iş olmaz ayrıl acilen

Balık baştan kokmuş.Canınız yansa da en doğrusu inceldiği yerden kopması.Devam ederseniz ileride daha kötü şeyler yaşayabilirsiniz.Şimdiden küfürlere başladıysa ilerisini düşünemiyorum.Hiç olmazsa çok fazla zaman kaybetmediğinizi düşünerek kendinizi teselli edin.

Şuan böyle davranıyor kim bilir aklından daha neler neler geçiyordur.Sevinin Allah gerçek yüzünü göstermiş.

Nası yakalanmış ikiyüzlü şeye bak

Karaktersiz, sıkıysa yüzünüze söylesin.
Gerçi söylemiş
Öğrenmiş oldunuz iç yüzünü, şutlayın

Erken gördüğünüz için şükredin ve uzaklaşıp, yolunuza bakın. Size söyledim diyecek hali yok tabi ki çevirecek.

Ben bu kısmı kaçırmışım. Sizin alintinizla farkettim. Gercekten bende merak ettim.
Konu sahibi benim yorumumun hemen altına yanıt olarak yazmış. Açıkçası yanıtı okuduktan sonra konuya yapabileceğim hiçbir yorumum yok. Küfür konusunu tasvip etmiyorum ama açıkçası ortada yarım saattir altın pazarlığı olan bir durumda ben de boş boş konuşuluyor derim. Fakat sorun şu ki iki tarafta da bence gariplikler var. Konu sahibi de umarım bunun farkına varır..

Kesinlikle aynı fikirdeyim.

Siz altın peşine mi düştünüz kaçırmışım o kısmı.

Bir de 5 ay ve uzak mesafe diyorsunuz ya ben en çok buna şaşırdım.

Arkandan sana ve ailene küfreden insanı hayatında tutup evlenecek misin?

Yemin ediyorum ya ben böyle kadınları anlamiyorum duymuşsun işte duyacağını hala bik bik anlatıyor 5 ayda koca koca diye ölecekler

Yemin ediyorum ya ben böyle kadınları anlamiyorum duymuşsun işte duyacağını hala bik bik anlatıyor 5 ayda koca koca diye ölecekler
Eskiden aileler evlenmeleri için ısrar ederdi, kadın kendini naza çekerdi. Şimdi aileler yapma, evlenme kızım diyorlar kadın kendini ikna edip oldurmaya çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…