• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkide kötü söz

Aile tanınmasında ailesinin durumunu az çok anladık ve ben hiçbir şey yapmayacaklarını düşündüm o yüzden baştan sormak istedim daha doğrusu ocak ayında nişan olacaktı yani nişanda nelerin yapılacağı konusu da otomatik açılıyor ki zaten.

Sevgili konu sahibi herkesin hayata bakış açısı, kültürü vs.farklidir ona bir şey diyemem ama şu yazdığınızi bir baskasi yazmış gibi tekrar tekrar okumanızı tavsiye ederim. Zira eş adayinizla hayata bakış açınız, kulturleriniz çok farklıysa bu evlilik olsa bile sorun yaşarsınız.

Yemin ediyorum ya ben böyle kadınları anlamiyorum duymuşsun işte duyacağını hala bik bik anlatıyor 5 ayda koca koca diye ölecekler
Valla bende çözemiyorum acaba cidden mi anlamıyolar diyorum da yok ya kimse bu kadar olamaz yani bilerek anlamamazlığa vuruyorlar herhalde

Daha fazla uzatmadan ayrılın bence, kurtulun. Bana yapılan bu saygısızlıkta altında kalamazdım ben de ağzıma geleni kendisine söylerdim

Bir konu yazdım altın muhabbeti yapan insan bile olduk.
Siz evlilik sürecine girdiğiniz bir insanla düğün sürecini konuşmuyor musunuz ? Bunlar normal cümleleri zaten ben nişan sürecinde gereksiz hiçbir şey istemedim gayet anlayışlı davranarak süreci yönetmeye çalıştım. Hatta memleketlerimiz uzak olduğu için isteme, söz, nişan için ayrı ayrı gelinip gidilmesin kimse maddi ve manevi olarak yorulmasın diye bunlarda da anlayışla yaklaştık. Söz konusu adetler yerine gelsin diye yapılan bohça vb. Şeyleri bile istemedim. ( karşı taraf sizin adetleriniz neler diye soruyor bende doğal olarak söylüyorum) yüz yüze gelme olasılığımız düşük olduğu için tabiki bunlar telefonda konuşuldu. Kimi zaman evlilik süreci heyeca olarak heveslerimiz olarak konuştuğumuz dönemlerde oldu. Karşı tarafı da ailesinin de zorlamadık bunca iyi niyete rağmen böyle bir şey yaşamış olmak üzüyor ve birileriyle paylaşma ihtiyacı hissediyorum.Zaten ilişkiyi bitirdim bende bu tür bir ilişki içinde olamam. Bazı kardeşlerim nişana gelmeyiz kadar diyor. Bir yanımda üzülüyor çünkü her şey gerçekten yolunda gidiyordu. Çok mutsuz pişmanlığını dile getiriyor, kendisine bu davranışları yakıştıramıyor. Gerginlik nedeninin nişanlı ilgili konuştuklarımız olmadığını dış etkenler olduğunu belirtiyor.

Bir konu yazdım altın muhabbeti yapan insan bile olduk.
Siz evlilik sürecine girdiğiniz bir insanla düğün sürecini konuşmuyor musunuz ? Bunlar normal cümleleri zaten ben nişan sürecinde gereksiz hiçbir şey istemedim gayet anlayışlı davranarak süreci yönetmeye çalıştım. Hatta memleketlerimiz uzak olduğu için isteme, söz, nişan için ayrı ayrı gelinip gidilmesin kimse maddi ve manevi olarak yorulmasın diye bunlarda da anlayışla yaklaştık. Söz konusu adetler yerine gelsin diye yapılan bohça vb. Şeyleri bile istemedim. ( karşı taraf sizin adetleriniz neler diye soruyor bende doğal olarak söylüyorum) yüz yüze gelme olasılığımız düşük olduğu için tabiki bunlar telefonda konuşuldu. Kimi zaman evlilik süreci heyeca olarak heveslerimiz olarak konuştuğumuz dönemlerde oldu. Karşı tarafı da ailesinin de zorlamadık bunca iyi niyete rağmen böyle bir şey yaşamış olmak üzüyor ve birileriyle paylaşma ihtiyacı hissediyorum.Zaten ilişkiyi bitirdim bende bu tür bir ilişki içinde olamam. Bazı kardeşlerim nişana gelmeyiz kadar diyor. Bir yanımda üzülüyor çünkü her şey gerçekten yolunda gidiyordu. Çok mutsuz pişmanlığını dile getiriyor, kendisine bu davranışları yakıştıramıyor. Gerginlik nedeninin nişanlı ilgili konuştuklarımız olmadığını dış etkenler olduğunu belirtiyor.
Hala şunu diyor bunu belirtiyor
Allah yüzünüze bakmış size bir yol açmış arkanıza bakmadan o yoldan uzaklaşın .

Merhaba, son zamanlarda kafamı karıştıran bir konu var burdan hayat tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. 🙏 henüz 5 aydır görüştüğüm biris vardı, ailelerimiz tanıştı. İkimizin yaşıda 27, süreç evlilik odaklı ilerliyordu. Ailemle telefonda görüştürdüğüm sırada telefon kapandığı esnada küfrederek bizi aşağılayıcı cümleler söyledi. Boş konuşuyorlar gibi cümleler söyledi. Telefonun kapandığını sandı ama biz söylediklerini duyduk. Telefon konuşmasında da nişan sürecinde olan şeyler konuşuluyordu. Daha sonra ben bu cümleleri nasıl söylersin diye sorduğumda bize söylemediğini, iş yerinde yaşadığı sorunlar nedeniyle arkadan gelen mesajlardan dolayı iş yerindeki insanlara söylediğini aktardı. Ailemi arayıp özür diledi. Bende çok şaşkınım asla böyle bir davranış beklemiyordum. Çokmutsuz olduğunu söylüyor telafi etmek için ailemin yanına gelip konuşmak istedi. Yaklaşık 16 saat sürüyor. Ailem kesinlikle istemiyor. İçim buruk her ne olursa olsun arkamızdan küfür eden birisi konumuna koyuyorum ama o ısrarlabize söylemediğini dile getiriyor.
Allahin sevgili kulusun bu bir isaret belliki köprüyü gecene kadar size yikama yaglama modun da

Bence dönme kararindan Kabul etme

Yanlış anlamazsanız kaç gram altın istemek normal ?
Brn şu kadar istiyorum veya bu kadar istiyorum gibi bir şey sormadım. Her konuşmamda şunu belirttim daha önce sizden düğün yapmış insanlarsınız. Kız kardeşlerinin düğün süreci nasıl oldu veya onlarda ne oldu diye sordum ve buna göre kendisi zaten ne yapışması gerekiyorsa diye açıkladı.

16 saatlik mesafede kac kere gordunuz adami bu 5 ayda da bir de grami gramina altin istediniz?
ne cins aile demis dogru demis
adami mesai saati icinde mi arayip darladiniz?
akşamlar, haftasonulari cuvala mi girdi onemli seyleri konusmak icin?

Back
X