İlişkide Maddi Destek

Arkadaş arkadaşa destek olur ki bu hayatınızı paylaştığınız kişi kesinlikle düşünmesi gerekir.Evet kimse kimseye para vermek zorunda değil ama bu Farklı birşey teklif etse belki kabul etmeyeceksiniz bile ama bence bu değer vermekle alakalı

Sigara sagliga zararli ancak bir bagimlilik maalesef. Özellikle stresli durumlarda daha da siginilan yalanci bir dost. Ne yazik ki insanlar ekmek alamayip sigaraya para bulmaya calisiyor. Zor bi durum yani

Sigara sagliga zararli ancak bir bagimlilik maalesef. Özellikle stresli durumlarda daha da siginilan yalanci bir dost. Ne yazik ki insanlar ekmek alamayip sigaraya para bulmaya calisiyor. Zor bi durum yani

Maalesef. Lakin her bağımlılık gibi tedavisi de var. İnsanın kendi bedenine saygı duymamasını anlayamıyorum. Umarım gerçekten bırakmak isteyenler için kolay bir yolu bulunur...

Sizde sigara icmemeyi düşünürsünüz bu arada o onları düşünene kadar.

Konu sahibi sevgilisiyle birlikte yasiyor yanilmiyorsam, yani ailesinden destek gormedigini biliyordur.

Sevgiliyi gectim, issiz olan arkadasa bile sorulur ihtiyacinin olup olmamasi.
Gerekirse destek cikilmasi..

Maalesef. Lakin her bağımlılık gibi tedavisi de var. İnsanın kendi bedenine saygı duymamasını anlayamıyorum. Umarım gerçekten bırakmak isteyenler için kolay bir yolu bulunur...
Insallah bulunur. Hamile kalana kadar sigara icen bir insan olarak icenleri cok iyi anliyorum üstelik hamile kaldim diye kendi istegimle birakmadim. Allahin hikmeti midemi bulandirdi. Yoksa bana kalsa icebilirdim. Velhasil cok sinsi yasal bir bagimlilik

Herkese yorumlar için çok teşekkür ederim.. Erkek arkadaşım bu konuda beklediğim inceliği gösterdi, bir sorun kalmadı. Bu arada sigarayı bırakmaya çalışıyorum. Günde 1 buçuk paket içerken 3 gündür günde 4 tane içtim sadece daha da azaltıyorum. Çünkü astım çıktı bende maalesef

Sizi hatırlıyorum. Sevgilinizden çok fazla beklentiniz var. En son paranız olmadığı için evi terkedememiştiniz dimi?

Beklerdim tabiki bu illa kabul edecegim anlamina da gelmez belki ama yardimci olma teklifi benim acimdan arti bir hareket olurdu bunun kadini erkegide yok zaten iliski yeni degilse iki tarafda zor zamaninda birbirine maddi destek olmali elinden geldigince

Aaa siz hala o adamla beraber misiniz ?
Böyle düşünceli hareketleri insanlar sorumluluğunu aldığı kişiye karşı yapar ,
Benimsediği ve sahiplendiği ,

Simdı ben empati yaptım, param var alnımın teriyle kazanıyorum ve telefonumu degıstırmek istiyorum. Sevgilimde calısmıyor sigara almaya parası yok, napardım.
Immm, telefonumu alırdım. Sevgilime de sigarayı bırakmasını söylerdim.

Ya da muhendıs olan ama is bulamadığı ıcın bir markette reyonda calısan arkadasımı örnek gösterir bence sende bi yerden basla, bak insanlar neler yapıyor derdim. Calısmaya tesvık ederdim.

Calisip yettıremıyorsa ozaman sigara da alırdım herseyi de yapardım.

Ama evde oturup benden bekleyene ancak akıl verebilirim

Yani ilişkinin boyutu yapısı önemli.
Sevgilimden beklemem ama nişanlımdan beklerim. Verse alır mıyım? Hayır. Ama sorsun isterim.
Eşimle nşanlıyken sorardı.

Bu sizin ilişkinize bağlı bir şey.
Eşim ile sevgiliyken, ben işsiz kaldığımda ondan para isterdim, gocunmazdım da. Hatta ayakkabımın eskidiğini görüp ayakkabı almıştı bana hhiç unutmuyorum. Montum yırtılmıştı onun yanında, yakın Bi zaman sonra doğum günümdü mont ve bir kaç şapka almıştı bana. Hala duruyor yıllar geçti :)
O işsizken bende ona para veriyordum. Erkek ya biraz utana sıkıla isterdi ama o 20liran var mı dese ben 50çıkartır verirdim. Ben çalışıyoken o işsiz kaldığında. Hiç gücenmedim de para verirken, para isterken. Hep hediyeleşirdik birbirimizle. Kazak, pantolon, ayakkabı.. Neler neler :)
Telefoncuda çalışıyordum. Her ay faturasını kendim yatırırdım.. Kendi isteğimle. Bi kere bana telefon almıştı.. Yani ilişkimiz böyleydi bizim. Birbirimize çok verirdik ve borç değildi.
Evlendik ki evleneli 3yıl olacak.. Parası bol olsun bana hediye diye altın alır.. Durumunun sıkışık olduğunu görünce çıkartır veririm ona altını..
Daha bikaç gün önce 3tane altın bozdum ona beğendiği telefonu hediye ettim. O da bugün arabasını satmış bana yine altın parası verdi..
Hayat çok müşterek, çok!
O sana ne yapıyorsa sende ona aynısını yap..

Bizimle zamanla para hesabımız karışmıştı eşimle sevgiliyken sanırım ikinci yılın sonuna doğru kimde varsa o harcanır konumuna gelmiştik yani belirli bi süre sonra iki taraf birbirinin ihtiyaçlarını gözetebilir bence. İlişki yeniyken bu konu abes kaçabilir sadece.

ben beklemem çünkü öyle yetiştim ama bekleyen de çok oluyor olabilir görüyorum
bu kadar dibe battığınızı biliyor mu peki?
belki şaka yollu al canım sen iphone 11i bizim gibiler de sürünsün hahah hayat işte deyip gülebilirsin
ne bileyim aklıma başka bir şey gelmedi

Başlık sahibinin önceki konularını da bilen biri olarak, ilk defa bir üyenin fake mi değil mi olduğu hususunda tereddütler yaşıyorum. Yanılma ihtimalim mi daha yüksek, haklı çıkma ihtimalim mi bilmiyorum. Böyle düşünen sadece ben miyim? Hani başlık sahibi fake değil ama konuları fake gibi geliyor. Bilemedim..

Sizi böyle düşündüren nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…