- 22 Mayıs 2018
- 3.500
- 5.718
- 158
Arkadaş arkadaşa destek olur ki bu hayatınızı paylaştığınız kişi kesinlikle düşünmesi gerekir.Evet kimse kimseye para vermek zorunda değil ama bu Farklı birşey teklif etse belki kabul etmeyeceksiniz bile ama bence bu değer vermekle alakalıMerhaba,
Direkt konuya girmek istiyorum;
İlişkide zor bir anınızda, karşı taraftan maddi olarak size destekte bulunmasını bekler misiniz?
Bana göre tabiki de maddi destekle bulunmak gibi bir zorunluluğu yok.. Ama durumunuzu biliyorsa, siz gurur yapıp ondan rica etmeseniz dahi onun düşünüp destek olmayı teklif etmesini bekler miydiniz? Bunu merak ediyorum..
Bir süredir maddi açıdan zor bir durumdayım sigara alacak param kalmadı maalesef iş bulamıyorum ve erkek arkadaş kişisi bunu bildiği halde kendisine iPhone 11 almayı düşünüyor. Bana model soruyor. Tabi alsın kendi parası gözüm yok.. fakat insan yine de beklemez mi 12binlik telefon almak yerine önce bana bir ihtiyacın var mı diye sormasını?
Bu düşüncem bencillik mi?
Yoksa yerinde mi?
Bilemiyorum. Belli etmesem de içten içe bozuldum sadece ama bozulmakta haklı mıyım hiçbir fikrim yok.
Daha önce bu şekilde kimseden böyle bir desteğe ihtiyaç duymadım çok şükür çünkü bu kadar dibe battığım olmamıştı. Belki bana sorsa yine almam biraz gururluyum. Başıma ilk defa böyle bir durum geldi ve haliyle kendimle çelişip ne düşüneceğimi bilemiyorum..
Siz ne düşünüyorsunuz?
İlk zorunda değil mesajı yazan olarak üzerime vazife geldim. Esasında gerizekalı olmadığımız için yazdım. Zira bu kullanıcının açtığı bütün konuları ezbere biliyorum, okuduklarımı da gayet iyi anlıyorum. Yine atraksiyon aradığı için kendi kendine triplere girmiş. İlgi arsızlığı da bir yere kadar. Sadece bir alıntı yapayım sizin için:
2 ay içinde sadece ilişkisiyle alakalı açtığı konular kronolojik olarak; Şımarıklığımla adamı soğuttum, görmemişsin dedi, ağzımı şapırdatıyormuşum, evlenmek istemiyor mu?, evlilik konusu yüzünden her şey bitti, kapıya gelip bağıracakmış. (Eğitim vs ile açtıklarını yazmıyorum.)
O cümleyi de ilk yazan olarak cevap vereyim. Burada dertleşirken yanlış/hatalı davranışları da belirtiyoruz malum. Sigara sağlığa zararlı, ilk kez söylenen bir cümle değil. Bu konuda paketlerin üzerinde de uyarı var, topyekün mücadele de. Samimi bir uyarıdır bu.
Sigara sagliga zararli ancak bir bagimlilik maalesef. Özellikle stresli durumlarda daha da siginilan yalanci bir dost. Ne yazik ki insanlar ekmek alamayip sigaraya para bulmaya calisiyor. Zor bi durum yani
Sizde sigara icmemeyi düşünürsünüz bu arada o onları düşünene kadar.Merhaba,
İlişkide zor bir anınızda, karşı taraftan maddi olarak size destekte bulunmasını bekler misiniz?
Bana göre tabiki de maddi destekle bulunmak gibi bir zorunluluğu yok.. Ama durumunuzu biliyorsa, siz gurur yapıp ondan rica etmeseniz dahi onun düşünüp destek olmayı teklif etmesini bekler miydiniz? Bunu merak ediyorum..
Bir süredir maddi açıdan zor bir durumdayım sigara alacak param kalmadı maalesef iş bulamıyorum ve erkek arkadaş kişisi bunu bildiği halde kendisine iPhone 11 almayı düşünüyor. Bana model soruyor. Tabi alsın kendi parası gözüm yok.. fakat insan yine de beklemez mi 12binlik telefon almak yerine önce bana bir ihtiyacın var mı diye sormasını?
Yoksa yerinde mi?
Bilemiyorum. Belli etmesem de içten içe bozuldum sadece ama bozulmakta haklı mıyım hiçbir fikrim yok.
Daha önce bu şekilde kimseden böyle bir desteğe ihtiyaç duymadım çok şükür çünkü bu kadar dibe battığım olmamıştı. Belki bana sorsa yine almam biraz gururluyum. Başıma ilk defa böyle bir durum geldi ve haliyle kendimle çelişip ne düşüneceğimi bilemiyorum..
Siz ne düşünüyorsunuz?
Insallah bulunur. Hamile kalana kadar sigara icen bir insan olarak icenleri cok iyi anliyorumMaalesef. Lakin her bağımlılık gibi tedavisi de var. İnsanın kendi bedenine saygı duymamasını anlayamıyorum. Umarım gerçekten bırakmak isteyenler için kolay bir yolu bulunur...
Merhaba,
Yoksa yerinde mi?
Siz ne düşünüyorsunuz?
ben beklemem çünkü öyle yetiştim ama bekleyen de çok oluyor olabilir görüyorumMerhaba,
Yoksa yerinde mi?
Siz ne düşünüyorsunuz?
Sizi böyle düşündüren nedir?Başlık sahibinin önceki konularını da bilen biri olarak, ilk defa bir üyenin fake mi değil mi olduğu hususunda tereddütler yaşıyorum. Yanılma ihtimalim mi daha yüksek, haklı çıkma ihtimalim mi bilmiyorum. Böyle düşünen sadece ben miyim? Hani başlık sahibi fake değil ama konuları fake gibi geliyor. Bilemedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?