+10000 içim şişti gereksiz guclu kadin duyarı kasanlardan.. Bi de sigara sagliga zararli demisler, cidden ne alaka??Şu "zorunda değil" ekibi beni çok fena baydı artık.
Ya hu arkadaşlar neden okuduğumuzu anlamıyoruz ya. Biz gerizekalı mıyız?
Sanki konu sahibi kalaşnikofu ile sevgilisini tehdit etmiş ve şahsına taypalma yorga cinsi at aldırmıs gibi cevaplar neden yazıyoruz ?
Konu sahibi durumun farkında... zorunda olmadığını o da biliyor.
Sorduğu şey zorunda mı? Değil.
Biz bu hayatta her şeyi zorunluluktan mı yapıyoruz.?
Mesela şu an bu konuyacevap yazmak zorunda mıyız?
Hayır... ama yazıyoruz.
Demek ki bazı seyleri zorunluluktan yapmıyoruz.
Burda da sevgili kişisi sırf nezaker icabi olarak ve hiçbir zorunluluk içermeden konu sahibine bunu sormalıydı...
Bir ihtiyacın var mı?
Yardım edeceğim bir şey var mi?
Hatta sormadan direkt borç teklif edebilirdi.
Bunun için bu şahısın sevgili olmasi da gerekmez.
Insan olmak yeterlidir.
Hepimiz elimize düşen bir insana yardım etmeliyiz. Etme zorunlulugumuz olduğu icin değil.
Insan olduğumuz icin.
Merhaba,
Direkt konuya girmek istiyorum;
İlişkide zor bir anınızda, karşı taraftan maddi olarak size destekte bulunmasını bekler misiniz?
Bana göre tabiki de maddi destekle bulunmak gibi bir zorunluluğu yok.. Ama durumunuzu biliyorsa, siz gurur yapıp ondan rica etmeseniz dahi onun düşünüp destek olmayı teklif etmesini bekler miydiniz? Bunu merak ediyorum..
Bir süredir maddi açıdan zor bir durumdayım sigara alacak param kalmadı maalesef iş bulamıyorum ve erkek arkadaş kişisi bunu bildiği halde kendisine iPhone 11 almayı düşünüyor. Bana model soruyor. Tabi alsın kendi parası gözüm yok.. fakat insan yine de beklemez mi 12binlik telefon almak yerine önce bana bir ihtiyacın var mı diye sormasını?
Bu düşüncem bencillik mi?
Yoksa yerinde mi?
Bilemiyorum. Belli etmesem de içten içe bozuldum sadece ama bozulmakta haklı mıyım hiçbir fikrim yok.
Daha önce bu şekilde kimseden böyle bir desteğe ihtiyaç duymadım çok şükür çünkü bu kadar dibe battığım olmamıştı. Belki bana sorsa yine almam biraz gururluyum. Başıma ilk defa böyle bir durum geldi ve haliyle kendimle çelişip ne düşüneceğimi bilemiyorum..
Siz ne düşünüyorsunuz?
Konuyu açan zorunlu dememiş zaten. Eskiden kk böyle ön yargılı değildi ne oluyor insanlara böyle?
Ne kadarlık ilişkiniz?
En azından durumun nasıl ihtiyacın var mı bayagidir issizsin diyebilir. Amaç para almak değil ondaki kiymeti görmek ve ince düşünüştür. Birini düşünmek icin illa koca ya da nişanlı olmak gerekmiyor.
Ben arkadasimin uzun suredir işsiz olduğunu bilsem sorarım ihtiyacın var mı diye değer veriyorsam.
Konu sahibi bana neden destek olmuyor diyor ya hani hayatındaki tek insan oymuş gibi , zorunluluk burdan geliyor diğerleri değil de hayatındaki o kişi sorsun diye beklenti içine girmiş anası babası kardeşi danası yok heralde soran dünyada bir başına yasamiyordur heralde. İşte o yüzden bu yükü hayatındaki o kişiye görev gibi atfetmis bu şekilde bahsediyor bu da o adamı yardım etmek zorundaymis gibi bir duruma sokuyor . Siz bir daha okuyun bence konuyu zira karşıdakinin zorunda olmadiginin farkında olduğunu yazması buna inandığını göstermez .Şu "zorunda değil" ekibi beni çok fena baydı artık.
Sanki konu sahibi kalaşnikofu ile sevgilisini tehdit etmiş ve şahsına taypalma yorga cinsi at aldırmıs gibi cevaplar neden yazıyoruz ?
Konu sahibi durumun farkında... zorunda olmadığını o da biliyor.
Sorduğu şey zorunda mı? Değil.
Biz bu hayatta her şeyi zorunluluktan mı yapıyoruz.?
Mesela şu an bu konuyacevap yazmak zorunda mıyız?
Hayır... ama yazıyoruz.
Demek ki bazı seyleri zorunluluktan yapmıyoruz.
Burda da sevgili kişisi sırf nezaker icabi olarak ve hiçbir zorunluluk içermeden konu sahibine bunu sormalıydı...
Bir ihtiyacın var mı?
Yardım edeceğim bir şey var mi?
Hatta sormadan direkt borç teklif edebilirdi.
Bunun için bu şahısın sevgili olmasi da gerekmez.
Insan olmak yeterlidir.
Hepimiz elimize düşen bir insana yardım etmeliyiz. Etme zorunlulugumuz olduğu icin değil.
Insan olduğumuz icin.
Şu "zorunda değil" ekibi beni çok fena baydı artık.
İlişkimiz şu şekilde; tartışma çıkar ben sinirle ayrılmak istediğimi söylerim o ayrılmak istemez ve gerekirse barışmak için evin önüne gelir, gönlümü almak için uğraşır, üzülür.. Bense tüm nemrutluğumla sanki lütuf yapmışçasına barışırım.. Sonra da oturup üzülürüm böyle davrandığım ve haksızlık yaptığım için.. Ama o an sinirle ne yazık ki hata yaptığımın farkına varamıyorum ağzıma geleni söylüyorum.. İlişki süresince en az 7 8 kere tekrarlanmıştır bu yukarıda bahsettiğim olay belki daha bile fazla..
+10000 içim şişti gereksiz guclu kadin duyarı kasanlardan.. Bi de sigara sagliga zararli demisler, cidden ne alaka??Her konuya cevap yazmak ZORUNDA sanki millet..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?