• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iliskide mesafe

Gamzem3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
1
0
1
35
benim sözlümle aramda uzaklik mesafesi var. yani 3 ayda bir görüsebiliyoruz. ve o benim yoklugumda baska kizlarla görüsüyor malum "ihtiyac " sebebinden. Sizce bu normal mi?

benim sözlümle aramda uzaklik mesafesi var. yani 3 ayda bir görüsebiliyoruz. ve o benim yoklugumda baska kizlarla görüsüyor malum "ihtiyac " sebebinden. Sizce bu normal mi?
Değil tabi ki...

İyi git sen de yap mademm!!!!!

İhtiyaçmışya haniii.........

Sizinle birlikte olduğu halde yokluğunuzda başka kızlarla mı görüşüyor? :KK57:
Siz de buna rıza gösteriyorsunuz öyle mi? Gerçekten çok şaşkınım şu an.

çok normalmiş gibi soruyosunuz demek ki size göre normal

Son düzenleme:
Sözlünüzün yalan söyleme ve karşısındakini saf yerine koyma "ihtiyacı" varsa, tabi ki normal. Başka nasıl karşılayacak bunu, söyleyen rahat, inanan razı. Biz neye karışcaz?

Tabi ki normal. Ilerde evlenince hamilelikte yapamadığınız zaman falan da gidip başkasıyla yapacak bunlar cok normal. Tövbe tövbeee. Allah nefis vermişse iki tane de el vermiş gitsin ihtiyacını öyle gidersin. Olay normal değil Dr bunu bu kadar rahat sorduğunuza göre sizde normal değilsiniz o yuzden sıkıntı yok

senin de ihtiyaçların var. o halde sen de görüş, ihtiyaçlarını gider bakalım o seninle sözlü kalmaya devam edecek mi?

(sen giderme yine de) :KK53:

Yeni Üye, ilk Konu, ilk mesaj....Sonra dalga gecince biz suclu oluyoruz....
Kardesim sag el var, sol el var, sisme oyuncak kadinlar var, varda varda, bi ara bilgilendir sevgilini...:ssz:

bu arada konu sahibine gerçek misin diye yüklenmeyin bence. bunun gibi hikayeler duydum daha önceden. sevgililerini birlikte olmaya mahkum etmek için başka kızlara göstere göstere giden erkeksiler mevcut yeryüzünde.

Hakikaten neyin kafası bu ??
Adam seni aldatıyor, bir de üzerine anlatıyor öyle mi:KK57::KK57:

Back
X