- 1 Ocak 2022
- 6
- -7
- 1
- Konu Sahibi depresifamamutlu
-
Canım bence bir destek al psikoloğa git sana çok iyi gelir. Hayatında kim olursa olsun mükemmel bile olsa sorun yaşarsın evlenmeden bu sorunlarından kurtul. Ben de benzer durumlar yaşadım evlendim daha çok sorun yaşadım keşke evlenmeden psikoloğa gitseydim diyorum.herkese merhabalar konuyu çok uzun tutmayacagım, fikir sunmanıza ihtiyacım var çünkü çevremde içimi dökebileceğim kimsem yok.
ben 19 yaşındayım erkek arkadaşımda 27 yaşında 1 buçuk senelik inişli çıkışlı ilerleyen ilişkimiz var tabii benim sayemde. Ailesindeki herkes ile tanıştım ziyaretlerine giderim arada sırada her şey çok güzel ilerliyor ama sorun benim. Büyürken yetiştirilirken gördüğümüz geçirdiğimiz şeyler bu kadar bir insanı etkiler mi bilmiyorum, ailede kimsenin düzgün gitmiş ne bir ilişkisi ne bir evliliği ne bir iletişimi olmuş, herkes birbirinden kopuk kimse kimseyle konuşmaz bunun gibi birçok örnekler var. Ama bu sebepten olamaz kişinin kendi gelişimi kendi elindedir diye düşünüyorum neys. Ben erkek arkadaşımın Aynı zamanda ailesine de hayranım bu kadar neşeli herkes birbirine bağlı şen şakrak bir aile olur mu diyorum. Neyse konuya geleyim özetle Ben hep bir tetikte hep sorgulayan hep soruşturan detaycı her şeye takılan bir insanım sanki hep bir şeyler yanlış gidiyor sanki beni aldatacak aman bana yalan söylüyor tarzında saçma sapan düşünceler böyle olmak istemiyorum. Sürekli sorun çıkartıyorum o ise hep konuşan alttan alan taraf, karşısına alır uzun uzun konuşur benimle asla kaçmaz konuların üstünü kapatmaz. Benim saçma sapan kıskançlıklarıma hiç sesini çıkarmaz kendiside çok olgun her şeyi dozunda bir insan ne eksiği ne fazlası..Güven desen çok güveniyorum şu hayatta ona güvendiğim kadar kimseye güvenmem, çok seviyorum ciddi düşünüyoruz yakın zamanda birşeyler de düşünüyoruz ama bu saçma sapan en basit şeylerde bile olan kıskançlığımı şüphelerimi nasıl yeneceğim yardımcı olur musunuz. Çocuk uyusa acaba gerçekten uyuyacak mı ne yapacak, uyansa ne zaman uyandı, bir yere gitse acaba kim var, oturup tv izlese ne izliyor nereye baktı hangi kadına kime baktı vallahi hem onu hem kendimi bunalttım o hiç sesini çıkarmıyor bana, Sakin sakin konuşur benimle diyorum ona bu yaptıklarını o sana yapsa bu kadar tahammülü olan bir insan olur musun ama yok empati falan işe bile yaramıyor yani affedersiniz iyice manyak bir şey oldum. Hayır gün içinde uğraşımda var Allaha şükür bir işim var meşgul olabiliyorum bir şeylerle ama yine aynı herşey. Belki zamanında benim şuanki yaşadığımı deneyimlediğiniz olmuştur. Fikir sunan herkese şimdiden teşekkürler.
Cidden ben bunları buraya kimsenin tanımadığı bilmediği bir platforma yazarken bile utana sıkıla silerek tekrar yazarak açtım konuyu, söylediğinizi düşünmedim değil ama öncelikle kendi içimde bir şeylerin üstesinden gelmek istiyorum biraz belki birkaç kişinin buraya yazdıklarını okuyarak oturup düşünerek halletmeye çalışacağım, belki biraz konuyla alakalı farklı şeyler okuyarak bilmiyorum ama huylu da huyundan vazgeçer mi belkide en son çare dediğiniz gibi görünüyor yoksa ona da ilişkiyi zindan ettim kendimede zindan ettim ya..Öncelikle ciddi bir adım atmadan bi psikologdan yardım almalısınız.sizede yazık erkek arkadaşınızada yazık.bu düşüncelerle ömür geçmez.ve karşınızdakide her zaman alttan almayabilir.sağlıklı bir ilişki için güven probleminizi aşmanız gerek sizinde bildiğiniz gibi.
evet evet bende bu yorumu bekliyordum hayret kaç dakika oldu diye damladınız hemen aman eksik kalmayın hiç olur muSen 17 buçuk 18 yaşındayken seninle sevgili olan 25 26 yaşındaki adamı duyunca konunun gerisini okumadım
Umarım birkaç yıl sonra, kucağınızda çocukla pişman olmazsınız ne diyeyim. Yoksa bananeevet evet bende bu yorumu bekliyordum hayret kaç dakika oldu diye damladınız hemen aman eksik kalmayın hiç olur mu
Bazi erkekler leş düşünceli olunca . Eşimin kardeşi 34 yaşında sevgilisi 24 yaşında iğrenç her zamanda derim.Sen 17 buçuk 18 yaşındayken seninle sevgili olan 25 26 yaşındaki adamı duyunca konunun gerisini okumadım
O cok övdüğü aileden kimse dememis 19 yasinda kizla senin ne isin var diye. Hemen sarıp sarmalamışlar. Hayret verici.Daha 19 yaşında ailesiyle falan görüşmek çok gereksiz ve erken.
Bunun sorun olduğunu bilmeniz bile bir başlangıç aslında.ama tek başınıza üstesinden gelebileceğinizi düşünmüyorum.iyi bir psikolog hayat kurtarır.sizi geçmişin gölgesinden iyi bir elin kurtarması gerek.Cidden ben bunları buraya kimsenin tanımadığı bilmediği bir platforma yazarken bile utana sıkıla silerek tekrar yazarak açtım konuyu, söylediğinizi düşünmedim değil ama öncelikle kendi içimde bir şeylerin üstesinden gelmek istiyorum biraz belki birkaç kişinin buraya yazdıklarını okuyarak oturup düşünerek halletmeye çalışacağım, belki biraz konuyla alakalı farklı şeyler okuyarak bilmiyorum ama huylu da huyundan vazgeçer mi belkide en son çare dediğiniz gibi görünüyor yoksa ona da ilişkiyi zindan ettim kendimede zindan ettim ya..
Gerçekten destek alın , hemen konuyu birkaç eleştiri ile sildiniz kaldı ki size kötü manada yapılan bir eleştiri değildi arkadaşların yaptiklari .saolun .d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?