ilişkide sürekli problem çıkartan taraf olmak:?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
evet evet bende bu yorumu bekliyordum hayret kaç dakika oldu diye damladınız hemen aman eksik kalmayın hiç olur mu
Bu yorumun sebebi siz daha reşit değilken belki de daha yeni reşit olduğunuz vakitte 25 yaşındaki kocaman adamın size yaklaşması. Sizi eleştirmelerinden ziyade erkek arkadaşınızı eleştiriyorlar zira liseden yeni çıkmış bir kız buradaki problemi tam anlayamayabilir ama 25 yaşındaki insan anlar. Ben 24 yaşındayım açık söyleyeyim 18-19 hatta 20 bile ergen gibi geliyor. Adama öyle gelmemesi sıkıntı.

Kıskançlık probleminizle ilgili de bir psikologa danışmanız daha doğru olacaktır, sebepsiz yere yaşıyorsanız da düzenli görüşmeyle bu durumu yavaş yavaş düzeltirsiniz.

Bazi erkekler leş düşünceli olunca . Eşimin kardeşi 34 yaşında sevgilisi 24 yaşında iğrenç her zamanda derim.
Aynı şey değil ki?
24 yaşındaki kadının aklıyla 17 yaşındakinin mantığı bir olur mu?
24 yaşındayım, hoşlandığım adam 35 yaşında. Neresi iğrençlik bunun?
Kendi saçma kalıplarınıza göre insanlara iğrenç deme hakkını nasıl kendinizde buluyorsunuz anlamıyorum.

ya çok teşekkür ederim değerli eleştirileriniz yorumlarınız yardımlarınız için konunun daha fazla uzamasını istemiyorum bu kadar eleştiri yorum geleceğini bilseydim hiç ama hiç açmazdım konuyu
Ah ah, ne desek boş biliyoruz, 10 sene sonra açtığın konuyu okuyunca yorumların ne kadar doğru olduğunu anlayacaksın ama insan yaşamadan bilemiyor işte.

Uzatiriz ablacim daha küçücüksün. Biraz umrunda olsun soylediklerimiz. Koca herif yakismiyor yanina. Kendi akranlarinla olmalisin.
Benim yakın arkadaşımın sevgilisi de 27 yaşında, biz de 19 yaşındayız çocuğu da tanıyorum ama hiç sırıtmıyorlar. Bunun nedeninin de çocuğun eşek kadar ergen olması hatta şöyle söyleyeyim biz daha olgunuz o çocuktan Öyle erkekler de baya var bu arada, yani küçük biriyle sohbeti enerjisi hiç sırıtmaz çünkü aynı kafadan olurlar. Bu tarz şeyler üzerine düşünülecek şeyler değil kendiliğinden olur ama ben de sanırım hayatıma giren kişinin biraz daha büyük olmasını istiyorum artık.

Yakın zamana kadar hiç düşünmezdim çünkü abimler falan olduğu için 27 gibi yaşlar benim için direkt abi kategorisine giriyordu. Son zamanlarda ise yaşıtım erkeklerin çoğunun aşırı çocuksu olduğunu düşünmeye başladım. Yani lafı çok uzattım ama kısacası 19 ve 27 o kadar kötü değil Konu sahibi daha reşit olmadan ilişkiye başlamaları iğrenç tabii

Bir ilişkide yaşa takılan insanlar bana garip geliyor. Yani tamam 20 yaş 30 yaş eyvallah tepki çeker de aralarında 6-7 yaş var. 24 yaşındayım, olgunluk olarak yaşıtım insanlardan daha ilerde olduğumu her zaman söylerler. Bazı insanlar erken olgunlaşır. Bazıları da 40 küsür de olsa 15 gibi davranır.

ben aradaki yaş farkına takılmadım da 27 yaşındaki adamın bu muameleye nasıl ergence bakmadığı ve bu kadar paranoyakça düşüncelere sakin sakin yaklaştığı kısıma inanamadım.. insan niye böyle bir ilişki yaşamak ister ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…