Kimse kimsenin kahrını çekmez oluyor bu durum. Eeeeh yeter beee demiş adam.Merhabalar,
3 aylık bir ilişkim var. Çok iyi gidiyordu, karşıdaki saygılı, güzel seven bir insan. Tartışma anlarında ben ondan daha çok sinirlenip yıkıcı oluyorum. Bunu birkaç kez yaşadım, bu zamana kadar bununla ilgili yüzüme vururcasına birşey demedi hep Olgun davrandı.
Dün bir tartışma yaşadık, tartışmanın başından sonuna kadar sesini yükseltti, tahammülsüz davrandı, bu kez tam aksine beni konuşturmayan o oldu. Söyledim beni üzüyorsun diye, yok ben bir çıkarım yaptım karar alacağım vs vs konuşmaya başladı. Konuşmayalım sonra konuşuruz dedik kapattık, sabah yazdım konuşmak istemedi yoğunum dedi, hiç yapmadığı bir şekilde. Bu soğumak mı oluyor, ne oluyor?
Bu aşamada nasıl davranayım tecrübeli hanımlar?
Çalışıyorum aslında, ama tartışma anında yine parlarken buluyorumn kendimiEvet öyle oluyor, kim gerginliği sever ki? Kendinizi torpulemeye calisin
Bitmiş değil ama azaldı gibi hissediyorumTahammülün de bir sınırı var.Bitmiş demek ki sabrı. Sabır biterse,bir sürü şeyi götürür gider. Ne sevgi kalır,ne ilgi.
Kıyamıyorum ki bendeAklinca tavir yapiyor. Hic orali olmayin. Sabah yazmissiniz bir daha yazmayin. Tipis tipis gelir :)
Öfke kontrolü için danışmanlık alabilir ya da bunun üzerine kitaplar okuyabilirsinizÇalışıyorum aslında, ama tartışma anında yine parlarken buluyorumn kendimi
Böyle kök kaybeder! Cünkü kimse yipranmak istemezAklinca tavir yapiyor. Hic orali olmayin. Sabah yazmissiniz bir daha yazmayin. Tipis tipis gelir :)
Merhabalar,
3 aylık bir ilişkim var. Çok iyi gidiyordu, karşıdaki saygılı, güzel seven bir insan. Tartışma anlarında ben ondan daha çok sinirlenip yıkıcı oluyorum. Bunu birkaç kez yaşadım, bu zamana kadar bununla ilgili yüzüme vururcasına birşey demedi hep Olgun davrandı.
Dün bir tartışma yaşadık, tartışmanın başından sonuna kadar sesini yükseltti, tahammülsüz davrandı, bu kez tam aksine beni konuşturmayan o oldu. Söyledim beni üzüyorsun diye, yok ben bir çıkarım yaptım karar alacağım vs vs konuşmaya başladı. Konuşmayalım sonra konuşuruz dedik kapattık, sabah yazdım konuşmak istemedi yoğunum dedi, hiç yapmadığı bir şekilde. Bu soğumak mı oluyor, ne oluyor?
Böyle kök kaybeder! Cünkü kimse yipranmak istemez
Kaçacaksın canım. Madem bağıran çağıran o pişman olanda o olmalı. Ama kendini devamlı arayan soran bir kadın erkeğin pişman olmasını engeller. Basılsa arıyo nasılsa arasam hemen açar kafasını yaşatıyorsun. Konuşmayalım mı dedi okey yazana kadar yazma. İki günde sürse bırak.. paylaşım yap.. kendini hissettir ama yazma..Merhabalar,
Öfke kontrolü için yardım alsanız ?Çalışıyorum aslında, ama tartışma anında yine parlarken buluyorumn kendimi
Güzel haberAz önce mesaj attı, kafana takma işine odaklan, bende özür dilerim işten sonra konuşuruz diye ☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?