ilişkide tip

orası öylede. dışı güzel olmayıp cok iyi insanlar da var be.(üzerine alındı)

tipe baksan ne olacak bazılarında tip var, akıl kuş kadar.
bazılarında akıl var tip at hırsızı gibi.
sen bunları bırak, muhabbet ettıgın kişiden hoşlandıysan bunların hiçbiri önemli olmuyor zaten.
kasmanın manası yok yani

benim bir konum vardı bununla ilgili önce yerin dibine soktular sonra oradan çıkarıp itin şeyine soktular.

Bundan seneler evvel ergen iken, kankeytolarım müzik gruplarının solistlerine, onların ahenkle dans eden saçları ve hafif kaslı vücutlarına hayran hayran bakar iken, ben ise "Mihim olan iç gizillik, yiter ki içi gizil olsun" diye gezen bir tiptim.

Zamanlar sonra, kendime haksızlık ettiğimi düşündüğüm bi düşünce aralığı yaşadığımı hatırlarım ilişkilerimde.
"Niçin sadece iç güzellikle yetineyim? Benim içim de güzel dışım da" dedim kendime, bunun hikayesi uzun.

Kendi kendime standart koydum, ama çok da üstelemedim.
Sonra eşim oldu, Allah yazmış.
İçi de dışı da güzel ^_^
Dışını ayrı içini ayrı ayrı severim

Tipte belli bir standart vardır benim için, ancak tek başına görünüş asla yeterli değil.

İlk tipe baktım valla.insan önce elektirik alır sonra tanımak ister.tanıdıkça ya sever ya ayrılır.sonra yine tipe bakar elektrik alır böleeeee gider bu.içinide sevdiğinle evlenirsin..

Önce tip :) Görmekten hoşlanmayacağım bir suratın karakterini tanımaya kalkmam. Neticede sevgilim olacak, arkadaşım değil.
Sonra karakterine bakarım, uygunsa devam, değilse elveda.

Neden hep illa birini seçmek zorundayız ki. Tip de karakter de güzel olsun. Ama ilk olarak tipe bakar insan yoksa ilk bakışta karakteri nerde anlicaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…