ilişkide tip

Tribünlere oynamadan en gerçek düşüncemi söyleyeceğim, tabi ki tip. İstesek de istemesek de ilk kriter budur, evrimimize ters diğer türlüsü.

Bu demek değil ki çok yakışıklı ama aptal, karaktersiz birine bakarım. Tipten sonra diğer kriterler de devreye girer tabi ki. Bir de mesela yakışıklıdır ama yine de elektrik alamam, kimya tutmaz. Sonuçta her yakışıklı ya da her güzelden hoşlanamaz insan. Ya da çok yakışıklı değildir ama bir şekilde çekim olur. Öyle de olabilir ama en azından mutlaka eli yüzü düzgün olmalı. Sırf iyi kalpli, karakterli diye biriyle sevişmek istemez insan.

Herşeyden biraz, hiç bilgisayar oyunu oynar mısın bilmiyorum, orda bir karakter ya da alet seçerken özellikleri olur 4-5 tane ve hiçbir seçenekte tümü %100 değildir, birinde dayanıklılık fazla, diğerinde hız, diğerinde şu ötekinde bu, insanlar da öyle senin için neyin en önemli olduğuna göre tip mi kişilik mi, kariyer mi, eğlence mi, birini daha çok istersen diğerini görmezden geleceksin. Ama sadece tip göze hitabet eder, geçicidir.

Bazı insan bardır fotoğrafına bakarsın çirkinler çirkini. Bir konuşmaya başlar hemen etkisi altına alır. Sana dünyanın en yakışıklı erkeği görünür. Karakteri oturmuş, oturup kalkmasını, sohbet etmesini bilen bir adam zaten hoş gözükür. Tipi oluşturan tek şey yüz güzelliği değildir.

Domates secerken yakışıklısini guzel kokulusunu hormonsuzunu aliriz. Bak domateste bile tipoloji muhim fakat domatesten daha komplike bir yaratiktan insandan bahsediyoruz. Tipi, kokusu, bakisi, elini ayagini tutusu, oturmasi kalkmasi, egitimi, konusma bicimi,rengi, dini, irki, dili sayarim baba sayarim sana...zibilyon tane parametresi var anlatabiliyor muyum, bakinca seni bir "şey" çeker ve devami gelir ya da o sey sonra gozune görünmez sona erer. Şahsen sadece "güzel" oldugum icin yanasan adamlardan hep uzaklastim ben, yaslaninca nolacak? Auni sey karsimdaki icin de gecerli tabi, sadece yakisikli oldugu icin kimseye katlanamadim bu gune kadar, aptal herifle omur gecmeez.
Velhasili, Davul bile dengidi denden.
hayirli forumlar...

Tipini beğenmediğim birinin içini de merak etmem :)
Ambalaj önemli

Ama hayatıma almam için karakteri belirleyici olurdu, huyu suyu güzel olsun, güzellik geçici bir sivilce yeter der geçerim

Bence dunyanin 90% tipe onem veriyor.
Bu ya " etraf bizi gorucek, elalem ne der' dusuncesunden.
Yada " yakisalim bi zahmet, yakismadan olmaz" diye icgudusel bi dusunceden.
Ama yani genel olrak sokakta gordugumuz bi cok cift( bazilari bu grubun disinda) uyumlu oluyor. Bazen tamam birisi digerinden daha guzel oluyor. Ama ucurumlar olmuyor benim gordugum kadariyla. Ornegin manken gibi bi erkek kisa boyle( alinmayin bende kisayim :)), cirkin, bakimsiz birine gonlunu kaptirmiyor.

Onu, bunu bilmem. Yar dediğin gözleri güzel olmalı. :)

Bana sorarsan bence ikiside onemli.
Ornegin eski sevgilimi basta pek yakisikli bulmazdim.
Oda derdi " eh tipim idare eder, malzeme bu" bende yok ya oyle deme derdim.
" yok bee yakisiklisin" diyemezdim teselli olsun diye, yalan soyleyemezdim.
Sonra bi baktim dunyalar yakisiklisi oldu benim gozumde.
Buda nasil oldu 2 senelik bi iliskiyi asmisken.

Yani demem oki " ilk basta evet, gozede hitap etmesi lazim azcik, ama bi zaman snra gonul guzeli sevmiyor, gonul sevdigini guzel buluyor"

Önce tip.Beğendiğim tipse sıra diğer kriterlere gelir. Kriterler olumsuzsa alsın tipini güle güle kullansın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…