ilişkide yakınlaşma sorunu!!!

sevimlikartanesi

El-Latif,El-Cabbar,El-Mucib-Es-Semi
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
1.716
489
148
merhaba arkadaşlar
benim yaklaşık 7 aydır görüştüğüm bir erkek arkadaşım var. o 6 aydır askerdeydi ( 6 ay boyunca sadece bir gün görüştük onun dışında hep telde görüştük. kendisi üniden arkadaşım ama ünide çıkmadık) . ben 26 o 28 yaşında. ilk baş başa görüşmemizi 1 hafta önce yaptık. bu hafta da görüşeceğiz. ilk baş başa görüşmemizin 2. gününde el ele tutuştuk. şimdi bu telde bana sarılmayı istediğinden falan dem vuruyor. hadi el ele tutuştuk sarıldık falan ya sonra. sanrası malum kızlar ardından öpüşme geliyor. ama ben çok yakınlaşmak istemiyorum.

önce ki ilişkimde çok yakınlaşmanın vermiş olduğu dezavantajı yaşadım. konularımda da var. bu ilişkimin öyle olmasını istemiyorum . bunu nasıl engelleyebilirim?? geçen ki konuşmamızda konu geçerken ben seninle aynı odada kalmak istemem çünkü sevgimizin tükenmesinden korkarım dedim o da anlayışla karşıladı. ne yapıp etmeli de bu tür yakınlaşmaları önlemeli. bir yandan korkuyorum da gözü dışarıya kayar diye. ne yapmalı ne olursunuz yol gösterin.

Basbasa kaldiginizda senin tepkini koyman gerekir. Biz burdan bir bariyer cekemeyiz araya. Zamani gelince olur her sey. Ama 7 aylik iliski deme buna. Cunku adam askerdeymis. Askerdeki erkek her turlu sevgili moduna gecer can sikintisindan. Sana karsi ne hissettigini anlamanin yolu araya bir set cekmek. Sarilmak istedigini soylediginde lafi degistirmek vs.. biraz dik ve kararli dur..

Gozu disari kaymasin diye ilk gunden sevis o zaman. Her seyin zamani var. Opusme de olur birliktelik de olur iliskilerde onemli olan kendini kullanilmis hissetmeyecegin zaman mekan ve psikolojide bunlari yasaman..

Son düzenleme:
kararını vermişsin zaten yaşamışlıklarınında etkisi büyük
taviz vermeyeceksin kararından
HEPSİ BU
beni yanlış anlama konu istemek istememek mevzusu değil
ancak ben bir ilişkinin olgunlaşmadan bu aşamaya geçmesini hoş karşılamıyorum
dersin
OLUR BİTERRRR

ilişkıyı neden böyle degerlendırdınızkı gözünüzde..
seven ınsan bunları dusunmemelı,karsı tarafıda fırsatçı görmemeli..
ne bılım dokunmadan sevmek,ılıskıyı kalıba sokmaya calısmak,on yargılı olmak ılıskınızı cok zorlaştırır..

ınsan nasıl hıssedıyorsa oyle yasamalı,ıcınden gelıyorsa öpersın..gelmıyorsa öpmezsın..olur bıter..

canım hesap kitap yaparak ilişki yaşayamazsın,akışına bırakacaksın olcağı varsa olur olmucaksa ne yapsan olmaz biraz rahat ol

arkadaşım bir önceki ilişkimizde inan ki içimizden gelen her şeyi yapmıştık ama sonu hüsran olduç üstelik heyecan da bitmeye yüz tutuyor. ben kendimi geri çekeceğim ama yumuşak bir şekilde. tersleyerek değil . umarım anlar

Bir kere isteklerin ve beklentilerin net olması lazım.
Bugün böyle yarın öyle olursa karşındaki insan da sana kendince erkek tabiriyle zarf atar, ola ki tutar diye..
Kaçan kovalanır misali köşe bucak kaçıp kendini ellettirmeyen kız modellerinden olmam mümkünse. “Annem göster dedi ama elletme dedi” aynen bu misal.
İstemiyorsan eğer net bir şekilde belli et ama sonradan farklı davranma. Onun da ilişki anlayışı paralelse ya da senin yargılarına değer veriyorsa devam eder.

stratejik planlar,komplo teorılerıyle ılıskı yaşanmaz..
bı zaman sonra kendını onu öperken bulma..

daha önce tecrübe yaşamışsın aslında.en iyi dersi sen kendi kendine verirsin.dik durursun ...isteklerin bellidir...karşı tarfta ona göre davranır.

istemiyorsanız yakınlaşmazsınız, istiyorsanız yakınlaşırsınız
karşı taraf ya saygı duyar ya da ben böyle ilişki istemiyorum deyip ayrılır
bu böyledir yani ne diyelim ki biz şimdi..
daha en başından ilişkiyi belli bi kalıba sokmak da çok doğru değil
belki adam yakınlaşmak istemicek, belki isticek
daha yaşanmadan şimdiden önyargılı olmamak lazım
o zaman düşünürsünüz.. eğer talebi olursa ben istemiyorum deyip geri çevirirsiniz

istediğini belli ettiği için bu kadar kaygılıyım zaten.

Bir cafeye oturduğunuz da kalabalık olmasına dikkat edin, ne kadar kalabalık olursa o kadar bu öpüşme faslından uzak kalırsınız..
Sinemaya gidecekseniz , arka taraflara oturmayın orta yerlere oturun .Yanınız da insan olmasına dikkat edin..
Baş başa kalabileceğiniz , etrafta insan olmayan yerlerde durmayın ..
El ele tutuşup sarılmayla ve yanaktan öpücüklerle geçen bir buluşma olur..

Tarzin neyse ona göre davranican ama erkekler iki görüşmede opusen sarilan bayanları ciddi bulmaz .niyeti bu büyük ihtimalle seni uzmek istemem ama.Niyetu ciddi olsa seni kaybetmekten korktugu icin cekinirdi.hani elele tutusmakta sorun yok tabide sarilmak falan belli sonu.cunku uzun süreli bir iliski degil yuzyuze cok az gelmissiniz.benimde başıma geldi bi kez bole bir adam.

26 yaşında kocaman insansınız nereye kadar yakınlaşacağınıza siz karar verirsiniz elbette.
Bu hayat sizin...

İsteğini belli etti zaten demişsiniz ama, sarılmak istediğini söylemiş sadece. Bir ilişkide el ele tutuşmak, sarılmak, öpmek kadar doğal bir şey yok bana göre.Ne bileyim, 'seven insan dokunmaya kıyamaz.' lafı hikaye bence.

Daha ilerisini yaşamak ya da engellemek sizin elinizde.

Ha ama şöyle bir şey, 7 ay demişsiniz de bunun 6 ayı zaten askerde geçmiş, daha tam oturmamıştır ilişkiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…