ilişkide yakınlaşma sorunu!!!

bence iyide yapıyorsun erkek milleti hep aynı hep kendilerini düşünürler...sende canım rahatsız olabileceğin durumları kendisine söylersin...eğer el tutmaktan öte birşeyler istiyorsa kendisine güle güle dersin..bu gerçek sevgi değildir...sadece karşındaki erkeği memnun etmek içinse istemeyrek bir şey yapma...

Canim
En bastan kendin tepkini koy ortaya benimde 1seneyi gecen bir iliskim var ve en fazla opmustur kesinlkkle oteye gitmemistir bu sene icindede ufacik bir aldatmasini baska bir kizla konusmasini duymadim bazen ben ona sapiklik yapsamda o asla yapmaz cok sukur ve iliskimiz buyuk bir ciddiyet icinde insanlar sevgiliyken abarti seyler yasayinca hic birseyin anlami kalmiyor bunu cok iyi biliyorjm o yuzden mesefayi hep koru beklenen arzu edilen ol bnuda sen yapabilirsin tepkinle davranislarinla

Sadece hemen yakınlaşmak istemediğini söyle zamanla kendiliğinden gelişsin istiyorum de amacı başka birşeyler değilse anlar umarım.. eğer öyleyse de zaten salla gitsin...

Yalnız sarılmak neden bu kadar kötü bir şeymiş gibi davranılıyor, onu anlamış değilim.

Yalnız sarılmak neden bu kadar kötü bir şeymiş gibi davranılıyor, onu anlamış değilim.

kardeşim herşeyin sırası var . bir gün gördüğün adamla sarılmak falan hoş hareketler değil . zaten adam olta atıyor . sadece sarılmak isese sarılır zaten bunun lafını etmez ... adamın niyeti çok açık ... gerisi konu sahibine kalmış ..

Sevgilime sarılıp, öpmeyeceksem kime sarılıp öpücem

Şaka bi'yana herkesin belli bi'sınırı vardır. Mesela ben dokunmadan duramayan tiplerdenim bi'arkadaşım bir yılın sonunda elele tutuşmuştu yanlış hatırlamıyorsam ve ben kıza uzaylı gibi bakmıştım. Yani bana o derece tuhaf geliyor ki ilk haftada eleleydik biz.

Amaaa şu var ki siz daha yanlış anlamadıysam bir kere yüzyüze görüşmüşsünüz. Her şey zamanında güzel. Zaman geçer, birlikte güldüğünüz anlarınız çoğalır zaten senin içinden gelir o an sıkı sıkı sarılmak. Ismarlama olmuyor bu işler deseydin

Sevgilisiyle öpüşürken çok sıkıldığını söyleyen bi arkadaşım vardı... Onu getirdiniz aklıma.Hissedilenin hesabı kitabı olmaz cidden.Nasıl ki şu çocuktan hoşlanıyım, ben buna aşık olıyım diyemiyoruz, o da öyle.Ay sarılcak öpmeye yanaşırsa napçam.Sevgimiz tükenir falan..Çok tuhaf cidden.Kulağa samimiyetsiz geliyor...Sevdiğiniz insanın elini tutmak, o sıcaklığnı hissetmek, sarılmak, heyecanlanmak...öpüşmek... bunlar sevgiyi tüketmez...Sevgiyi saygısızlık tüketir...Gereksiz yere kıskançlıklar, tribal ve kaprisli tavırlar tüketir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…