- 12 Temmuz 2017
- 577
- 612
- 23
- 26
- Konu Sahibi Bayannhhickimse
-
20-39Yaşlar kaç? Sizin ve karşı tarafın?
Bence fark epey var. Artık farklı jenerasyona girmiş sizin yaşlarınız.. 10 yaş olsa neyse derim de 19 yaş çok..
O kadar çok değil bence..şaka mı bu baban yaşında adamla ne işin var
Bu nasıl soru?? Hayır değil tabii kiEvli mi
Nasıl çok değil çoçuğum 20 yaş var rahat baban olucak yaşta saçmalama aklını başına alO kadar çok değil bence..
Yok kiz valla onemli degil esimle aramda 13 yas var ben 22 o 35 3 senelik evliyiz bebek bekliyoruz olgun erkek her zaman iyidir dusuncesindeyim bn icinden geleni yap kimseyi umursama bnm babam yastan dolayi hic istemedi esimi ztn bnde kimseye sormadim cok iyiz sukur simdi iyiki kimseyi dinlememisimBugün açtığım ikinci konu olacak ama olsun
Uzun zamandır buraya girmiyordum ve hayatımda baya bi şey değişti. Sevgilimle ayrıldık. Ve kendimden yaşça baya büyük bi insana aşık olmaya başlıyorum. Engel olmak istesem de olmuyor çekiliyorum sanki. Sizce ilişkide yaş çok mu önemli
Bizim 19 yaş var...Yok kiz valla onemli degil esimle aramda 13 yas var ben 22 o 35 3 senelik evliyiz bebek bekliyoruz olgun erkek her zaman iyidir dusuncesindeyim bn icinden geleni yap kimseyi umursama bnm babam yastan dolayi hic istemedi esimi ztn bnde kimseye sormadim cok iyiz sukur simdi iyiki kimseyi dinlememisim
48 yaşında babamYaş farkı da önemli ama hangi yaş aralığında olduğunuz daha önemli.
20-39 jenerasyon farkı.
Sen 20 yaşında körpe halinle 40 yaşındaki adamla yapabileceğine inanıyorsan buyur yak başını.
Yok akıl akıldan üstündür diye samimi şekilde soruyorsan elbette uzak dur.
Baban kaç yaşında?
İleriyi düşününce sıkıntı. Yani şöyle düşünün siz 40 yaşınıza geldiğiniz de yani en güzel çağlarınızda eşiniz/sevgiliniz 59 yaşında olacak enerjiniz uyacak mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?