- 12 Temmuz 2017
- 577
- 612
- 23
- 26
- Konu Sahibi Bayannhhickimse
-
Amacı cinsel açıdan kendini tatmin etmek olsa şu ana kadar bunu istemez miydi benden? Birkaç aydır birlikte sayılırız ve samimiyiz gayet deMerak ettim nasıl güveniyorsun ya ? Belki sana cinsellik acısından yaklaşıyor o yaştaki bir insan feleğin çemberinden geçmiştir nasıl davranması gerektiği bilir seni alır çember gibi oynar ben senden 2 yaş büyüğüm ben olsam güvenemem
Istemez zaten bunu öyle hemen anlayamazsında neyse yasa ve gör ne diyelimAmacı cinsel açıdan kendini tatmin etmek olsa şu ana kadar bunu istemez miydi benden? Birkaç aydır birlikte sayılırız ve samimiyiz gayet de
Evet şu an tatildeyim. Tıpçılar ikiye ayrılır: 1) hayatını derslerine adayıp sınıfı 80 le geçenler. 2) başka şeylere de zaman ayırıp 60 la geçenler. Sonuç olarak ikisi de geçer:) Bi sıkıntım olmadı 2 yıldır, her şeye cakit ayırabiliyorum. Ders çalıştıgım zamanlarda girmedim buraya zaten hiçSen tıp okumuyor musun yahu?
Nasıl vakit buluyorsun bu kadar sevgili değiştirmeye, konu açmaya? Canım sıkıldı diye bir konun da var şu an. Kuzenim tıpta ve nefes alamıyor. Saçına yaptığı topuz 2 gün duruyor :)
Evet o 80 le geçenlerden :)Evet şu an tatildeyim. Tıpçılar ikiye ayrılır: 1) hayatını derslerine adayıp sınıfı 80 le geçenler. 2) başka şeylere de zaman ayırıp 60 la geçenler. Sonuç olarak ikisi de geçer:) Bi sıkıntım olmadı 2 yıldır, her şeye cakit ayırabiliyorum. Ders çalıştıgım zamanlarda girmedim buraya zaten hiç
Elektrik elektronik mühendisi, yakın bir arkadaşımın kuzeniydi aynı ortamda bulunduk birkaç defa. O şekilde tanıştıkKim bu adam neci ?
Nerden tanıştın?
20 yaş bence çok fazla . Yanı düşünsene senin en güzel yaşlarında yanında dede olarak gezecek.
Sapık çok ağır olduYalnız sizinki yaş değil nesil farkı olmuş. 20 yaşındaki kıza bu yaşta biri bakıyorsa net sapıktır. Siz de ergenlikten ilgi duyuyorsunuz. Hepsi bu.
Hani o kadar cok degildi az once oyle yazdinBizim 19 yaş var...
Oha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?