İlişkide yaş çok mu önemli?

Amacı cinsel açıdan kendini tatmin etmek olsa şu ana kadar bunu istemez miydi benden? Birkaç aydır birlikte sayılırız ve samimiyiz gayet de

Benim annemle babam arasinda 12 yas var.Şu zaman olmus ben hala garipserim.Önceden cok sorun cikmasa da şu son 10 yildir enerjileri pek tutmuyor.Hadi o zaman sartlar farkliymis görücü usulu falan ama sizin derdiniz ne adam mi kalmadi.

20 yaş farkını yaşamış biri olarak söylüyorum ki cidden cok önemli...bence yol yakınken ayrıl hiç kendini kaptırma bende kimseyi dinlemedim ama gönül rahatlığıyla hiçbir zaman ilişkimi yaşayamadım

Evet şu an tatildeyim. Tıpçılar ikiye ayrılır: 1) hayatını derslerine adayıp sınıfı 80 le geçenler. 2) başka şeylere de zaman ayırıp 60 la geçenler. Sonuç olarak ikisi de geçer:) Bi sıkıntım olmadı 2 yıldır, her şeye cakit ayırabiliyorum. Ders çalıştıgım zamanlarda girmedim buraya zaten hiç

Evet o 80 le geçenlerden :)

Kim bu adam neci ?
Nerden tanıştın?
20 yaş bence çok fazla . Yanı düşünsene senin en güzel yaşlarında yanında dede olarak gezecek.

Bende aynı şeyleri yaşamak üzereyim kedi beslerken biriyle tanıştım ve çok etkileyici biri.O da geliyor kedi beslemeye.Bugün tekrar karşılaştık . Çok güzel geçiyor vakit onunla . Ama yaşı 35 ben 22 yaşındayım . Kariyer olarak da çok uyuşacak gibi değiliz . Ne yapmam gerekiyor bilemiyorum .

Yas farki cok siz gencliginizin basindayken o sonuna gelmiş anlasamayabilir sorun yasayabilir hayata farkli bakis acilarina sahip olabilirsiniz. Birde soyle dusunun 20 yil sonra siz 40 yasindayken esinizin 60 yasinda olmasi sizi rahatsiz etmiyorsa sorun olmayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…