İlişkide yaş çok mu önemli?

19 yaş çok, araya kuşak farkı giriyor. Yaşıt kadın-erkek ilişkisinde bile türlü türlü sorunlar çıkabilirken, yaş farkı olan ilişkide bunlara ek olarak yaş farkından kaynaklanan sorunlar da eklenecek.

11 yıl sonra siz 31’inizde, arkadaşlarınızla sabahlayıp parti yapacak yaştayken, o 50 yaşında ve muhtemelen emekli olacak.

Sorun yaş farkı değil, sorun yaş farkından kaynaklanan, enerji, zevk, hobi, sohbet konuları, hayata bakış, kültür farkı.

Bence cok ya. 12 13 yas neyse de 19un oluru yok bana göre. Hayat sizin keyif sizin gerçi. Hemen sevmeye başladınız diye evleneceksiniz diye de bir kural yok zaten. Bakın değerlendirin biraz kendiniz anlarsınız olup olmayacağını bir süre sonra zaten

Ya kendi yaşımdaymış gibi hissediyorum çok farklı bi uyumumuz var. Hatta ondan daha olgun davranabildiğimi söyler çoğu zaman
Yapma Allahaşkına.
Bana bu tür söylemler komik geliyor.
Adam zaten bulmuş seni,suyuna gider tabii.
O yaşta kendinden hoşlanan bir çıtır bulmuş,ele güne karşı da ooh sefası olsun,kendi egosunu tatmin edecek.
E tabii ki sen prenses olacaksın,çok olgun olacaksın,o senin yanında çocuk olacak vs vs
Kanma bunlara güzelim

Ya kendi yaşımdaymış gibi hissediyorum çok farklı bi uyumumuz var. Hatta ondan daha olgun davranabildiğimi söyler çoğu zaman
20 yasindakini kafalamanin gozunu boyamanin en guzel yontemidir bu kendini assagi cekip karsidakini yuceltiyor gibi davranmak.. lakin 1 2 sene sonra yasitlarinin enerjkk hallerini gorup senin ruhsal cokusunu izlemek hic hosuna gitmeyecek. 40 yasindaki adam 20li yaslarda gibi davranirsa goze batar bu sebeple boyle davranmayip senden surekli olgunluk bekleyecek ama sen toysun hata yapma luksun var normalde ama bu durumda bu luksunde olmayacak

39 yaşındaki bi erkekle 50 yaşındaki bi erkek arasında hayli fark var.

Bilmiyorum 50 yasindaki erkekleri. Sen oyle diyorsan oyledir heralde.
Neyse sevgilin hep 40 yasinda kalmayacak :))) sen 30 yasin basindayken adam 50 olacak zaten ozaman fark az mi cok mu anlarsin iyice.
Yasayacak olan sensin tabi.

Merak ettim nasıl güveniyorsun ya ? Belki sana cinsellik acısından yaklaşıyor o yaştaki bir insan feleğin çemberinden geçmiştir nasıl davranması gerektiği bilir seni alır çember gibi oynar ben senden 2 yaş büyüğüm ben olsam güvenemem

Yok tam tersi bu yaştakiler genç eş arıyor hem istedikleri gibi şekillendirebiliyorlar gem çıtır daha ne olsun höd diyor duruyor konuşma diyor konusmuyor baba gibi düsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…