- 10 Ekim 2014
- 32.567
- 146.414
- 798
- Konu Sahibi Bayannhhickimse
-
O kadar çok değil bence..
Eskiden de yas farki o kdrmis ornegim kavinvalidem ve kayinpederim eski adi ustunde ama senin bir tik daha buyuk olsan bu denli rahatsiz etmezdi insanlarin bakis acisini diye dusunuyorum bn tabi bu bnm dusuncemBizim 19 yaş var...
Hadi taş çatlasın 10 yaş olsa neyse diyeceğimde neredeyse 20 yaş var çok bence.
Ya kendi yaşımdaymış gibi hissediyorum çok farklı bi uyumumuz var. Hatta ondan daha olgun davranabildiğimi söyler çoğu zamanKarşı tarafın içi ölmediyse önemli değil. Ama çoğunlukla bezmiş bıkmış oluyor iyi tartmak lazım.
Yani baban yaşında diyebiliriz pekala48 yaşında babam
Bugün açtığım ikinci konu olacak ama olsun
Uzun zamandır buraya girmiyordum ve hayatımda baya bi şey değişti. Sevgilimle ayrıldık. Ve kendimden yaşça baya büyük bi insana aşık olmaya başlıyorum. Engel olmak istesem de olmuyor çekiliyorum sanki. Sizce ilişkide yaş çok mu önemli
Komik değildi gülmedim benCaniniz sıkılmis bence. Madem o kadar da cok degil niye soruyorsunuz?
Cok olmasi icin 30 yas mi fark etmeliydi?
Insallah ilerde huzur evlerinden sevgili bulmazsiniz.
Komik değildi gülmedim ben
Önemli olan kafa yapısı değil mi? Ben çok aklı havada bi tip değilim, o da yaşına göre durgun bi insan değil.Yani baban yaşında diyebiliriz pekala
Bir de adam açısından bakınca 40 yaşındaki adam 20 yaşındaki kıza bakıyorsa onu sorgularım ben.
Midem bulanır.
Benim fikrim tabii.
Yapma Allahaşkına.Ya kendi yaşımdaymış gibi hissediyorum çok farklı bi uyumumuz var. Hatta ondan daha olgun davranabildiğimi söyler çoğu zaman
39 yaşındaki bi erkekle 50 yaşındaki bi erkek arasında hayli fark var.Ee yalan mi? 20 yas cok degilse biraz ustu de cok gelmez heralde50 ye dogru gider :$ Ha 40 ha 50
20 yasindakini kafalamanin gozunu boyamanin en guzel yontemidir bu kendini assagi cekip karsidakini yuceltiyor gibi davranmak.. lakin 1 2 sene sonra yasitlarinin enerjkk hallerini gorup senin ruhsal cokusunu izlemek hic hosuna gitmeyecek. 40 yasindaki adam 20li yaslarda gibi davranirsa goze batar bu sebeple boyle davranmayip senden surekli olgunluk bekleyecek ama sen toysun hata yapma luksun var normalde ama bu durumda bu luksunde olmayacakYa kendi yaşımdaymış gibi hissediyorum çok farklı bi uyumumuz var. Hatta ondan daha olgun davranabildiğimi söyler çoğu zaman
39 yaşındaki erkekle 29 yaşındaki erkek arasında da çok fark var o halde39 yaşındaki bi erkekle 50 yaşındaki bi erkek arasında hayli fark var.
39 yaşındaki bi erkekle 50 yaşındaki bi erkek arasında hayli fark var.
İyi arkadaş arkadaş takılırlar48 yaşında babam
Yok tam tersi bu yaştakiler genç eş arıyor hem istedikleri gibi şekillendirebiliyorlar gem çıtır daha ne olsun höd diyor duruyor konuşma diyor konusmuyor baba gibi düsünMerak ettim nasıl güveniyorsun ya ? Belki sana cinsellik acısından yaklaşıyor o yaştaki bir insan feleğin çemberinden geçmiştir nasıl davranması gerektiği bilir seni alır çember gibi oynar ben senden 2 yaş büyüğüm ben olsam güvenemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?