Tamamdır çok teşekkür ederimZaten az zamanınız kalmış adamin 5-6 senesi var, kadınlar o yaşlarda daha iyi performans gösteriyor ama erkeklerde tam tersi.
Zamaniniz varken tadını çıkarın ne düşünürse düşünsün, onun düşündükleri onun problemi
Adam yaşını gösteriyor mu 38 gibi mi duruyor yoksa daha küçük mü?Benim kafamı şuan karıştıran tek şey 10 yaş büyük olması ve benim yaşımdan küçük göstermem bazen korkuyorum insanlar dışarda inceden inceye alay eder diye
Boşver elalem ne deri sen kendine bak ilişkine bak. Benim eşimin saçları beyaz mesela ara ara böyle farkedilir şekilde tabii ama küçük kardeşinin ondan daha beyaz genetik ırsi gibi yani. Sen mutluysan kendini yakıştırıyorsan elaleme b*k yemek düşer.
Elalem bunu eskiden sorun yapmıyordu şimdi mi yapmaya başladı ben anlamıyorum. Geçmişe gittiğimizde yaş farkları fazlalaşıyor ve elalem dediğimiz kesim bunu onaylıyor. İleriyi bilemem Allah biliyor ama ben bir sorun yaşayacağımı sanmıyorum. Eşimin karakterini, huyunu suyunu biliyorum çünkü. Bu tür evlilikler tabii ki cesaret ister ve adımlar sağlam atılmalı. Sen okeysen ve ailende bunu onaylıyorsa el değil elli alemde konuşsa kimsenin umrunda olmamalı benceEvlilik konusunda insanların ne görüşleri çok önemli. Çevremde elalem dediğiniz kişilerin onaylamadıkları evliliklerin neredeyse tamamı bitti, bazıları da problemli şekilde devam ediyor.
İsterim ki hep mutlu olun ama aranızdaki yaş farkı çok fazla, 10 sene sonra aranızdaki iletişim koptuğunda acaba diyeceksiniz.
Konu sahibinin yaş farkı da az değil fakat sizin kine göre çok normal.
O kadar da değil. Az daha küçülun bari.Evet haklısınız ama bedenen olumsuz bakar mıydınız mesela bizi dışarda görseniz baba kız vs yakıştırması yapar mıydınız
En fazla 25? Yani 22 23 duruyorsunuz ne güzelBen 39 eşim 48 yaşında. Beni en fazla 25 yaşında sanıyorlar. İçim çürük o konu ayrı...
Hal böyle olunca oğlumu torun beni onun kızı sanan çok oldu. Eşim bu duruma çok üzülüyor... Ama onu seviyorum. Kimin ne dediği umrumda değil. Bana göre yaşlı durmuyor. Ben küçük görünüyorum
Ay ne alaka baba kız?Evet haklısınız ama bedenen olumsuz bakar mıydınız mesela bizi dışarda görseniz baba kız vs yakıştırması yapar mıydınız
Adam yaşını tam gösteriyor bende küçük gösteriyorumAdam yaşını gösteriyor mu 38 gibi mi duruyor yoksa daha küçük mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?