İlişkide yaş farkı önemli mi? Benden 10 yaş büyük

Evet haklısınız ama bedenen olumsuz bakar mıydınız mesela bizi dışarda görseniz baba kız vs yakıştırması yapar mıydınız
Baba kız gibi gözükmek için yaş farkınız çok az...Ayrıca ben insanların fiziksel özellikleri ve tercihleri ile ilgilenip yorum yapmıyorum.
Sadece uzun vadede beyfendiyi beğenmeme ihtimaliniz olduğunu biliyorsunuz değil mi? Siz 38 yaşında iken o 48, siz 48 iken, o 58 olacak ve muhtemelen sizi tatmin etmeyecek.

Belki burada linçleyebilirler ama umarım olmaz. Ben 21 yaşındayım eşim 38 yaşında. 2. yılımıza giricez evlilikte. Biz çok güzel anlaşıyoruz bu zamana kadar hiç aramızdaki yaş farkından dolayı kavga gürültümüz olmadı. Ha tabii ben biraz daha düşünce olarak cocuksuydum ama bu nedense bizim daha iyi anlaşmamıza sebep oldu. Bazı şeyleri o öğretti söyledi. Gayet güzel giden mutlu bir ilişkimiz var. Ama tabii bu herkeste böyle olacak diye bir şeyde yok. Bi tanıdığım var onunda eşiyle arasında yaş farkı fazla ve anlaşamıyorlar mesela. İyice emin olun bazı seyler için.

Yaşı büyük erkekler nedense beni cezbediyor onun gözü dışarda olmadığı sürece bende ona bi yanlış yapmam. Teşekkür ederim güzel yorumunuz için

Peki ben bunu nasıl sorabilirim şuan erken mi sizce sormak için
Iliskiye baslamak uzere misiniz? Yani ileriye donuk beklentilerinizi konusuyor musunuz? O zaman tam zamani. Sizin icin kırmızı cizgi, olmazsa olmaz bir seyi ne kadar erken netlestirirseniz o kadar iyi. Belki adam cocuk istemeyecek ve siz baslamayacaksiniz bile. O zaman tum endiseleriniz bosa cikacak.

Benim kafamı şuan karıştıran tek şey 10 yaş büyük olması ve benim yaşımdan küçük göstermem bazen korkuyorum insanlar dışarda inceden inceye alay eder diye
Boşver elalem ne deri sen kendine bak ilişkine bak. Benim eşimin saçları beyaz mesela ara ara böyle farkedilir şekilde tabii ama küçük kardeşinin ondan daha beyaz genetik ırsi gibi yani. Sen mutluysan kendini yakıştırıyorsan elaleme b*k yemek düşer.

Ben şöyle düşünüyorum onun gözü dışarda olmasın beni hep beğensin sevsin bende ömür boyu severim yaş farkını da umursamam bende çocuksuyum o daha olgun beni bu şekilde tamamlayacak diye düşünüyorum bu arada siz yaşınızı tam mı gösteriyorsunuz eşiniz yaşında mı gösteriyor çevrenizde yaş farkını dile getiren oldu mu hiç

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah hep mutlu olursunuz

Hayır hiç öyle şeyler söyleyen olmadı. Sadece kendi yaşıtlarım adamla evlenmiş gibi saçma şeyler söyledi ama umursamadım. Ben 21 yaşında gibi durmuyorum bi 25-26 gösteriyorum. Hele makyaj yaparsam yaşım daha da büyük duruyor. Bu düşünceniz içinde ona güvenmeniz size o güveni vermesi lazım.

Bir yaştan sonra performansları çok düşüyor, seks zevk vermez yine de siz bilirsiniz
Bu benim için önemli sizce evlilik olmadan bunu yaşamak ayıp mı? Birliktelik olursa kötü gözle bakar mı acaba? Bu konuda ağır mı olmalıyım

Tamamdır çok sağolun hep mutlu olun inşallah

Şuan 2.haftadayız aşkımlı konuşmaya başladık sevgiliyiz ama ben çekiniyorum sormaya o yüzden bilemedim bu konuda akıl almam gerekiyor

Çok yaa..sizin herşeye heves ettiğiniz zaman. İnunsa çoğu şeyin çok da 9nemli olmadığını düsündügü zaman. Kuşak farkı var.

Olgun seven çok nadir var ben neden olgun seviyorum bilmiyorum ama dikkatimi çekiyor
Baba figürü ile ilgili olabilir belki... Kuzenim baba sevgisi görmeden büyüdü, en sonunda neredeyse babası yaşında biri ile evlendi. İlk zamanlar olan sevgi, ask resimleri yerini zamanla çocuğu ile olanlara bıraktı. Adamdan sıkıldı ama çocuk var diye idare ediyor. Evlenirken iyi düşünmek gerek, 2. Kez evleneceksek ekstra ekstra düşünmek şart.

Son derece haklısınız ama ben babamdan sevgi gördüm. Buna rağmen böyleyim bana da garip geliyor ama dış görünüş olarak etkiliyor yaşıtlarımı hiç beğenmiyorum

Bu benim için önemli sizce evlilik olmadan bunu yaşamak ayıp mı? Birliktelik olursa kötü gözle bakar mı acaba? Bu konuda

Bu benim için önemli sizce evlilik olmadan bunu yaşamak ayıp mı? Birliktelik olursa kötü gözle bakar mı acaba? Bu konuda ağır mı olmalıyım
Zaten az zamanınız kalmış adamin 5-6 senesi var, kadınlar o yaşlarda daha iyi performans gösteriyor ama erkeklerde tam tersi.
Zamaniniz varken tadını çıkarın ne düşünürse düşünsün, onun düşündükleri onun problemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…