İLİŞKİDE YAŞ FARKI

ahu447

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2020
20
8
1
Eşinizle veya sevgilinizle aranızda kaç yaş var ? Sizce en fazla yaş farkı kaç olmalı ?

12 yaş var.
Ama keşke 6 7 olsaydı diyorum.

En fazla 3 yaş olmalı fazlası olmaz.. inanmıyorum olacağına.. örneklerini de gördük jenerasyon farkı oluyor.. 10 yaş.hele aman aman sakın.. sen enerjikken o bitik ve düşünce kafa yapısı çok farklı olur.

Eşinizle veya sevgilinizle aranızda kaç yaş var ? Sizce en fazla yaş farkı kaç olmalı ?
Ayni yastayiz esim benden 4 gün küçük... bence yas degilde kafa yapisi anlasmak cok daha onemli. Tabi kimse oglu yasindaki ya da kizi olacak yasindaki kisiye de bakmasin derim.

En fazla 3 yaş olmalı fazlası olmaz.. inanmıyorum olacağına.. örneklerini de gördük jenerasyon farkı oluyor.. 10 yaş.hele aman aman sakın.. sen enerjikken o bitik ve düşünce kafa yapısı çok farklı olur.
7 yaş var 😅 fazla mı sizce ? Ben 20 o ise 27 yaşında.

Karaktere de bağlı ama 7 yaş bana normal geliyor erkeklerin geç oldunlaştığını söylerler hep 20-27 bence gayet normal

2,5 yaş eşim büyük, akran gibiyiz..

bence 4-5 yaştan fazlası zarar, ileride sorun çıkma olasılığı çok yüksek.

çok yaş farkı olunca kafa yapılarınız uysa bile enerjileriniz uymayabilir. 50 ile 57 yaş arasında çok fark var bence.

kardeşimle aramızda tam 7 yaş var, ciddi jenerasyon farkımız var, çoğu konuda fikir ayrılığı yaşıyoruz.

sapyoseksüel olduğum için pek takılmıyorum benden 5 yaş küçük bile olabilir zekası karakteri davranışlarına bakarım

Bu sorunun cevabı kişiden kişiye göre değişir. Önemli olan sizin ne istediğiniz. Eşim benden yaklaşık 2 yaş büyük. Her zaman 0-3 yaş farkını normal görürdüm.

Eşim benden 2 yaş küçük 😂 şimdilik minyon olduğum için görüntü olarak ben ondan küçük görünüyorum umarım ileride de böyle olur. Kafa yapısı olarak da eşim çok olgun birisi, bense dışarıdan öyle görünürüm fakat biraz daha hareketliyimdir esimleyken o yüzden 0-3 yaş cok iyi bence. Babam annemden 7 yaş büyüktü annem çok zor olduğunu söylerdi

25 yaşındaki birinin 40 yaşındaki birinden kat kat daha olgun olduğunu gördüğüm günden beri hiç takılmıyorum bu konulara hayat enerjiniz uyuyor ve birbirinizi anlayabiliyorsanız yaşa takılmayın

Back
X