Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aramızda 7 yaş var ama bana fazla gelmiyor nedense10 yaş var, fazlası zor olurmuş
7 yaş var sizce fazla mı ? Ben bunu sorun etmiyorum ama ailem ne der bu konuya bilmiyorumBence max. 10 yaş olmalı
Ayni yastayiz esim benden 4 gün küçük... bence yas degilde kafa yapisi anlasmak cok daha onemli. Tabi kimse oglu yasindaki ya da kizi olacak yasindaki kisiye de bakmasin derim.Eşinizle veya sevgilinizle aranızda kaç yaş var ? Sizce en fazla yaş farkı kaç olmalı ?
Orası öyle tabii..Ayni yastayiz esim benden 4 gün küçük... bence yas degilde kafa yapisi anlasmak cok daha onemli. Tabi kimse oglu yasindaki ya da kizi olacak yasindaki kisiye de bakmasin derim.
Severek mi evlendiniz ? Yoksa görücü usulü ile mi12 yaş var.
Ama keşke 6 7 olsaydı diyorum.
7 yaş varEn fazla 3 yaş olmalı fazlası olmaz.. inanmıyorum olacağına.. örneklerini de gördük jenerasyon farkı oluyor.. 10 yaş.hele aman aman sakın.. sen enerjikken o bitik ve düşünce kafa yapısı çok farklı olur.
Bana göre fazla..7 yaş varfazla mı sizce ? Ben 20 o ise 27 yaşında.
Ben de hep böyle derdim 4 yaş bile fazla gelirdi ama onu görünce fikrim değişti gibiBana göre fazla..![]()