- 5 Mayıs 2013
- 33.827
- 41.235
- 798
- Konu Sahibi LeydiStark
-
Eşimle aramızda 8 yaş varBenim için bu yaş farkı çok fazla ve çevremde gördüğüm kadarıyla kendinden 10 yaş büyüklerle evlenenler genelde ruhlarının aynı olmadığını söylüyor. Benim eşimle aramda 3,5 - 4 yaş var her konuda iyi anlaşıyoruz. Bence erkek kadından biraz büyük olmalı olgunluk açısından kadınla aynı olmuyorlar. İdeali 5 en fazla 7 diye düşünüyorum
Valla bencede öyle. Yaşıt olan ne çiftler tanıyorum kedi köpek gibi birbirlerini yiyorlar.Yani Anlaşıp anlaşmamak uyumlu olup olmamak tamamen karakter meselesi ruh meselesi yaşla başla ilgisi yok .
Kendimden biliyorum :)
Neden genelde sevgili konusuna hep ben o yastayken üniversite.. diye ornek veriyorsunuz m gördüm bence sizdiniz her konuda böyle ornek veren. herkesin 22-25 yas arasının sizinle ayni mi olmasini bekliyordunuz ki ayni ornekler...22 yaşında bir kız 35 yaşındaki adamda ne bulur ki? 22 yaşında ben üniversitede büte kalmamaya çalışıyordum.
Ne alakası var yahu, herkes benimle aynı olsun mu demişim? O sadece bir örnek. Buradan çıkarılması gereken mesaj şu olmalıydı: O yaşlarda genç bir kız -üniversite okusun ya da okumasın’- 35 yaşında adamla ortak paydada buluşamaz, paylaşacak çok da fazla bir şeyi olamaz.Neden genelde sevgili konusuna hep ben o yastayken üniversite.. diye ornek veriyorsunuz m gördüm bence sizdiniz her konuda böyle ornek veren. herkesin 22-25 yas arasının sizinle ayni mi olmasini bekliyordunuz ki ayni ornekler...
Üreme yetisini kaybetmenin ya da fiziksel olarak yaşlanmanın ilişki için önemli olduğunu düşünen sığ insanlardan değilim. Benim için önemli olan şey birbirine katkıda ve beraber paylaşımda bulunmaktır. Benim yaşıma, fiziğime bakarak karar verecek erkekle birlikte olmam. Damızlık inek değilim ben. Beğenmeme sebebim ise olgunlaşma hususuydu. Konuyu şahsileştirmeyin. Ayrıca sizin yorumunuzu beğenmedim diye arkasından benim yorumuma beğenmedim atmanızla ne kadar olgun olduğunuzu gösterdiniz.zirilti34 Needingvisa kadınlar erken yaşlanır ibaresini beğenmediniz sanırım ama bunlar acı olsada gerçekler . :)
Kadınlar erken yaşlanırlar Çünkü kadınlar menopoza girdiklerinde hormon seviyeleri bir anda değişir.Erkeklerin andropoza girmesi ise neredeyse fark edilmez.Yılda sadece %3 oranında testosteron azalması yaşarlar.Kadınlarda östrojen birdenbire %50'nin altına düştüğü için cilt yumuşaklığını, esnekliğini bir anda kaybeder.Vajina kurur, göğüsler kendini bırakır vs vs . 35 yaşına kadar hamile kalınması sonrasında zor olacağı söylenir çünkü yumurta rezervleri yaşı itibariyle sıkıntılı sayılara ulaşmıştır . Erkekler ve kadınlar farklıdır. Kadın daha çok sorumluluk alır ve daha erken yıpranmaya meyillidir.
Bu yazdiginiz digerinden 10 kat iyi ve mantıklı bir yaklasim bence.Ne alakası var yahu, herkes benimle aynı olsun mu demişim? O sadece bir örnek. Buradan çıkarılması gereken mesaj şu olmalıydı: O yaşlarda genç bir kız -üniversite okusun ya da okumasın’- 35 yaşında adamla ortak paydada buluşamaz, paylaşacak çok da fazla bir şeyi olamaz.
Bende üniversite okuyorum da konu o değil zaten. Ya daha net açıklayayım ben unv öğrencisiyim o da hoca. Daha doğrusu araştırma görevlisiNe alakası var yahu, herkes benimle aynı olsun mu demişim? O sadece bir örnek. Buradan çıkarılması gereken mesaj şu olmalıydı: O yaşlarda genç bir kız -üniversite okusun ya da okumasın’- 35 yaşında adamla ortak paydada buluşamaz, paylaşacak çok da fazla bir şeyi olamaz.
Bence biraz fazla.Merhabalar herkese
Sizce ilişkide 14 yaş fark çok mu fazla? Erkeğin 13 yaş büyük olması. İlerde çok sorunlara yol açar mı aramızda tecrübeliler var mı? Fikirlerinizi merak ediyorum. Yaşlar 22-35 bu arada.
Katılıyorum eşim 30 yaşında iken tanışmıştık yinede bana çok fazla geliyordu.Ne alakası var yahu, herkes benimle aynı olsun mu demişim? O sadece bir örnek. Buradan çıkarılması gereken mesaj şu olmalıydı: O yaşlarda genç bir kız -üniversite okusun ya da okumasın’- 35 yaşında adamla ortak paydada buluşamaz, paylaşacak çok da fazla bir şeyi olamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?