İlişkide yaş farkı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
13 yaş fark çok fazla. Siz misler gibi 30 lu yaşlarınıza geldiğinizde adam 50 sinde olacak. Kimse kendini kandırmasın kuşak farkı oluyor arada dağlar kadar. Ayrıca 22 yaşında biri olarak 35 yaşında adamla paylaşacak neyiniz olabilir? 30 a az kaldı benim bana bile 35 yaşındakiler yaşlı geliyor 🤪

Benim için bu yaş farkı çok fazla ve çevremde gördüğüm kadarıyla kendinden 10 yaş büyüklerle evlenenler genelde ruhlarının aynı olmadığını söylüyor. Benim eşimle aramda 3,5 - 4 yaş var her konuda iyi anlaşıyoruz. Bence erkek kadından biraz büyük olmalı olgunluk açısından kadınla aynı olmuyorlar. İdeali 5 en fazla 7 diye düşünüyorum

Bence çok büyük bir fark yok. Yaş problemi karekterlere bağlı bir sorun. İnsan kendi yaşıtıyla evleniyor uyumsuz oluyor. Önemli olan kafaların uyumu.

Benim için bu yaş farkı çok fazla ve çevremde gördüğüm kadarıyla kendinden 10 yaş büyüklerle evlenenler genelde ruhlarının aynı olmadığını söylüyor. Benim eşimle aramda 3,5 - 4 yaş var her konuda iyi anlaşıyoruz. Bence erkek kadından biraz büyük olmalı olgunluk açısından kadınla aynı olmuyorlar. İdeali 5 en fazla 7 diye düşünüyorum
Eşimle aramızda 8 yaş var
Benden daha çocuktur. Gezmeyi eğlenmeyi bi yerlere gitmeyi aşırı sever. Ben daha küçük olmama rağmen onun gibi değilim . Ona ayak uyduruyorum birazda karakter meselesi bence . Bazı insan 50 sinde çocuk gibi olurken bazı insan 30 nda dünyanın tüm yükünü çekmiş hayatın sillesini yemiş gibi yaşlı hissetmeye başlayabilir . :)
Kaç yaşındasın değilde
Kaç yaşında hissediyorsun önemli aslında .
Ama 13 yaş bence de fazla.

13 yaş fazla . Ama Anlaşıp anlaşmamak uyumlu olup olmamak tamamen karakter meselesi ruh meselesi yaşla başla ilgisi yok .

22 yaşında bir kız 35 yaşındaki adamda ne bulur ki? 22 yaşında ben üniversitede büte kalmamaya çalışıyordum.
Neden genelde sevgili konusuna hep ben o yastayken üniversite.. diye ornek veriyorsunuz m gördüm bence sizdiniz her konuda böyle ornek veren. herkesin 22-25 yas arasının sizinle ayni mi olmasini bekliyordunuz ki ayni ornekler...

zirilti34 zirilti34 Needingvisa Needingvisa MissCherryBlossom MissCherryBlossom kadınlar erken yaşlanır ibaresini beğenmediniz sanırım ama bunlar acı olsada gerçekler . :)
Kadınlar erken yaşlanırlar Çünkü kadınlar menopoza girdiklerinde hormon seviyeleri bir anda değişir.Erkeklerin andropoza girmesi ise neredeyse fark edilmez.Yılda sadece %3 oranında testosteron azalması yaşarlar.Kadınlarda östrojen birdenbire %50'nin altına düştüğü için cilt yumuşaklığını, esnekliğini bir anda kaybeder.Vajina kurur, göğüsler kendini bırakır vs vs .bubula beraber hamilelik doğum çocuğu büyütmek ev işi yemek vs vs genelde kadının sorumluluğu üzerindedir. 35 yaşına kadar hamile kalınması sonrasında zor olacağı söylenir çünkü yumurta rezervleri yaşı itibariyle sıkıntılı sayılara ulaşmıştır . Erkekler ve kadınlar farklıdır. Kadın daha çok sorumluluk alır ve daha erken yıpranmaya meyillidir.

Neden genelde sevgili konusuna hep ben o yastayken üniversite.. diye ornek veriyorsunuz m gördüm bence sizdiniz her konuda böyle ornek veren. herkesin 22-25 yas arasının sizinle ayni mi olmasini bekliyordunuz ki ayni ornekler...
Ne alakası var yahu, herkes benimle aynı olsun mu demişim? O sadece bir örnek. Buradan çıkarılması gereken mesaj şu olmalıydı: O yaşlarda genç bir kız -üniversite okusun ya da okumasın’- 35 yaşında adamla ortak paydada buluşamaz, paylaşacak çok da fazla bir şeyi olamaz. 🤷🏻‍♀️

zirilti34 zirilti34 Needingvisa Needingvisa kadınlar erken yaşlanır ibaresini beğenmediniz sanırım ama bunlar acı olsada gerçekler . :)
Kadınlar erken yaşlanırlar Çünkü kadınlar menopoza girdiklerinde hormon seviyeleri bir anda değişir.Erkeklerin andropoza girmesi ise neredeyse fark edilmez.Yılda sadece %3 oranında testosteron azalması yaşarlar.Kadınlarda östrojen birdenbire %50'nin altına düştüğü için cilt yumuşaklığını, esnekliğini bir anda kaybeder.Vajina kurur, göğüsler kendini bırakır vs vs . 35 yaşına kadar hamile kalınması sonrasında zor olacağı söylenir çünkü yumurta rezervleri yaşı itibariyle sıkıntılı sayılara ulaşmıştır . Erkekler ve kadınlar farklıdır. Kadın daha çok sorumluluk alır ve daha erken yıpranmaya meyillidir.
Üreme yetisini kaybetmenin ya da fiziksel olarak yaşlanmanın ilişki için önemli olduğunu düşünen sığ insanlardan değilim. Benim için önemli olan şey birbirine katkıda ve beraber paylaşımda bulunmaktır. Benim yaşıma, fiziğime bakarak karar verecek erkekle birlikte olmam. Damızlık inek değilim ben. Beğenmeme sebebim ise olgunlaşma hususuydu. Konuyu şahsileştirmeyin. Ayrıca sizin yorumunuzu beğenmedim diye arkasından benim yorumuma beğenmedim atmanızla ne kadar olgun olduğunuzu gösterdiniz.

Ne alakası var yahu, herkes benimle aynı olsun mu demişim? O sadece bir örnek. Buradan çıkarılması gereken mesaj şu olmalıydı: O yaşlarda genç bir kız -üniversite okusun ya da okumasın’- 35 yaşında adamla ortak paydada buluşamaz, paylaşacak çok da fazla bir şeyi olamaz. 🤷🏻‍♀️
Bu yazdiginiz digerinden 10 kat iyi ve mantıklı bir yaklasim bence. :KK51:

Bende üniversite okuyorum da konu o değil zaten. Ya daha net açıklayayım ben unv öğrencisiyim o da hoca. Daha doğrusu araştırma görevlisi

Merhabalar herkese
Sizce ilişkide 14 yaş fark çok mu fazla? Erkeğin 13 yaş büyük olması. İlerde çok sorunlara yol açar mı aramızda tecrübeliler var mı? Fikirlerinizi merak ediyorum. Yaşlar 22-35 bu arada.
Bence biraz fazla.
Ben ve eşim arasında 9 yaş var, 10'a yakın ay olarak aslında.
Dış görünüş olarak fark edilmiyor, ama başka türlü açık bir fark var ortada. Benim şu an yeni yeni geçtiğim yollardan eşim 10 yıl önce geçmiş. E haliyle zor oluyordu, şu an alıştım ama bu kadar yaş farkı olmasa iyiydi diyorum yani.. Yinede mutluyum 😅
22 yaşındaymışsınız ve karşınızdaki kişi 35 yaşında, bilemedim yani..
İyice düşünün derim.

Eşimle aramda 9 yaş var.o 34 yaşında. Hadi şuraya gidelim diyorum yok, şunu yapalım bunu yapalım diyorum yok.. adamın gençlik heyecanı bitmiş tükenmiş. Hayatımı yaşayamıyorum . İyi düşün

Katılıyorum eşim 30 yaşında iken tanışmıştık yinede bana çok fazla geliyordu.
O yaştan sonra erkekler herşeye "Ne gerek var" diye yaklaşıyor.
Normal gelebilir ama büyük bir sorun.. Bide konu sahibi 35 diyor.. 😶

Bir kaç sene içinde çocuk sahibi olmak isterse sen de 30u beklemek istiyorum dersen ne olacak? Bu tip konuları konuştunuz mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X