- 10 Nisan 2020
- 1.446
- 5.677
- 78
- Konu Sahibi LeydiStark
-
Yaşı geçtim etik değil zaten bu.Bende üniversite okuyorum da konu o değil zaten. Ya daha net açıklayayım ben unv öğrencisiyim o da hoca. Daha doğrusu araştırma görevlisi
Ya aynı biz.Eşimle aramda 9 yaş var.o 34 yaşında. Hadi şuraya gidelim diyorum yok, şunu yapalım bunu yapalım diyorum yok.. adamın gençlik heyecanı bitmiş tükenmiş. Hayatımı yaşayamıyorum . İyi düşün
Yok konuşmadık çünkü ciddi bisey yok suanBir kaç sene içinde çocuk sahibi olmak isterse sen de 30u beklemek istiyorum dersen ne olacak? Bu tip konular konuştunuz mu?
Aynı bölümde değiliz farklı fakültelerYaşı geçtim etik değil zaten bu.
Zaten ilerisi beni tedirgin ediyor o yüzden diyorum ga hiç bulaşmasam mı veya olsa mı? İlgi alanlarımız falan cok ortak cok iyi eğitimli nazik birisiBundan 20 yıl sonrasını düşündünüz mü? Geldi mi gözünüzün önüne genç kadınlığınızın zirvelerindeyken kendinizden yaşlı bir eşle neler yapabilecekleriniz ve yapamayacaklarınız? Dediğiniz şey 1920’li yıllarda çok popülerdi çok mantıklıydı ama günümüzde şartlar değişti. Şu an 30’lu yaşlardaki bir olgun erkek hemen hemen herkese çok çekici gelir çok cazip gelir bende 21 yaşındayken abimin 30 yaşındaki arkadaşına tutulmuştum (gerçi abim ağzıma etmişti orası ayrı konu) ama bunun 40’lı 50’li yaşlarıda var...
Büyük konuştum kendimden çok büyükle evlenmem dedim . Sonra olan oldu işte. Böyle yaş farkı olunca benim isteklerimi de çocuksu görüyo bana bazen çocukmuşum gibi davranıyo. Sizde de öyle miYa aynı biz.
Benim eşimde aynı böyle maalesef. 32 yaşında bende 22 yaşındayım. Bu işin heyecanı meyecanı yok.
Bende öyle diyodum, hatta eşimle tanışana kadar 25 ten yukarısını bilmezdimBüyük konuştum kendimden çok büyükle evlenmem dedim . Sonra olan oldu işte. Böyle yaş farkı olunca benim isteklerimi de çocuksu görüyo bana bazen çocukmuşum gibi davranıyo. Sizde de öyle mi
Peki sizce bundan 5-10 yıl sonrada bu uyuşan huylarınızın devam edebileceğine inanıyor musunuz?Çünkü ben bundan 1 yıl önceki huylarımla şu ankiler arasında bile birçok fark olduğunu keşfediyorum.Anlaşabildiğimi düşündüğüm kişilere farklı farklı açılardan bakınca aslında hiç anlaşamadığımızı ya da tam tersi olduğunu fark ediyorum..Bu sizde de böyle olabilir mi zamanla?İki tane yakın kız arkadaşım vardı.İkisininde babası sorunluydu.Bu yüzden belki birbirlerinin en iyi arkadaşlarıydılar.İkisininde erkek arkadaşları oluyordu aralarında en az 9-10 yaş oluyordu..Ben bu durumu babalarıyla olan iletişimsizliğe,sorunluluğa,sevgisizliğe bağlıyordum aşka sevgiye ya da kafa uyuşmasına değil.Biri gitti kendinden 7 yaş büyük adamla evlendi küçük bir ilçeye gelin gitti ayıla bayıla..7 yaş bir de öyle pek çokta değil.Adam ilk günden kıskançlıklara kısıtlamalara başladı.Yaklaşık 3 yıldır o arkadaşımdan haber alamıyorum her şeyine el koydu.Başka bir arkadaşın nişanında gördüm çocuğu olmuştu tanıyamadım.Bir insan nasıl bu kadar çöker..Yanına gittim kızını sevdim direk tedirgin oldu bi..Meğer kocası üniversiteden arkadaşlarıyla görüşmesine izin vermiyormuş. Anca kendi arkadaşlarının eşleri,onlarda nerden baksanız 40lı yaşlarda hanımlar,kendi akrabalarıyla filan görüştürüyormuş...Zaten ilerisi beni tedirgin ediyor o yüzden diyorum ga hiç bulaşmasam mı veya olsa mı? İlgi alanlarımız falan cok ortak cok iyi eğitimli nazik birisi
Boşver uzak dur bence. Bizim aramızda 9 yaş olmasına rağmen çok zıtız sizin fark daha fazla. Ya düşün annem eşimden 14 yaş büyük yalnızcaBi özet geçeyim. Ben üniversite öğrencisiyim. Bu beyefendide aynı okulda araştırma görevlisiymiş ama tanımıyordum ben çünkü farklı fakültelerdeyiz. Biz bi dil kursunda tanıştık. Kendisi 5 dil bilen yurtdışında okumuş baya eğitimli nazik birisi galiba bende bundan etkilendim. Ama yaş farkı var işte
Emin olamadığım için burada sorma gereği duydum da zaten şuan vazgeçtim gibi haahhahaPeki sizce bundan 5-10 yıl sonrada bu uyuşan huylarınızın devam edebileceğine inanıyor musunuz?Çünkü ben bundan 1 yıl önceki huylarımla şu ankiler arasında bile birçok fark olduğunu keşfediyorum.Anlaşabildiğimi düşündüğüm kişilere farklı farklı açılardan bakınca aslında hiç anlaşamadığımızı ya da tam tersi olduğunu fark ediyorum..Bu sizde de böyle olabilir mi zamanla?İki tane yakın kız arkadaşım vardı.İkisininde babası sorunluydu.Bu yüzden belki birbirlerinin en iyi arkadaşlarıydılar.İkisininde erkek arkadaşları oluyordu aralarında en az 9-10 yaş oluyordu..Ben bu durumu babalarıyla olan iletişimsizliğe,sorunluluğa,sevgisizliğe bağlıyordum aşka sevgiye ya da kafa uyuşmasına değil.Biri gitti kendinden 7 yaş büyük adamla evlendi küçük bir ilçeye gelin gitti ayıla bayıla..7 yaş bir de öyle pek çokta değil.Adam ilk günden kıskançlıklara kısıtlamalara başladı.Yaklaşık 3 yıldır o arkadaşımdan haber alamıyorum her şeyine el koydu.Başka bir arkadaşın nişanında gördüm çocuğu olmuştu tanıyamadım.Bir insan nasıl bu kadar çöker..Yanına gittim kızını sevdim direk tedirgin oldu bi..Meğer kocası üniversiteden arkadaşlarıyla görüşmesine izin vermiyormuş. Anca kendi arkadaşlarının eşleri,onlarda nerden baksanız 40lı yaşlarda hanımlar,kendi akrabalarıyla filan görüştürüyormuş...
Duyulursa ikinizinde başı yanar.Bizim fakültede de vardı kızların ölüp bittiği bir araştırma görevlisi o da az değildi gerçide,kızlardan neler neler duyuyorduk.Sonra kızın biriyle haftasonu Kazdağlarına mı ne gitmişler kız story atmış bunun arabasınında göründüğü hocalardan biri tanımış arabayı okul çalkalandı gerisini siz düşünün...Bi özet geçeyim. Ben üniversite öğrencisiyim. Bu beyefendide aynı okulda araştırma görevlisiymiş ama tanımıyordum ben çünkü farklı fakültelerdeyiz. Biz bi dil kursunda tanıştık. Kendisi 5 dil bilen yurtdışında okumuş baya eğitimli nazik birisi galiba bende bundan etkilendim. Ama yaş farkı var işte
Bizde olursak annem ondan 7 yaş büyük sadece ayyy düşünemedim şuan ben annemde genç benim 42 yaşında off ahababBoşver uzak dur bence. Bizim aramızda 9 yaş olmasına rağmen çok zıtız sizin fark daha fazla. Ya düşün annem eşimden 14 yaş büyük yalnızca
Ahhahahah 7 yaş mı inanamıyorumBizde olursak annem ondan 7 yaş büyük sadece ayyy düşünemedim şuan ben annemde genç benim 42 yaşında off ahabab
Aynı yaklaşım halbuki. Ben 22 yaşında okulu bitirme, yeni mekanlar keşfetme derdindeydim. 35 yaşındaki erkekle apayrı bir kafa bu. Bazısı konsere tiyatroya gitmeyi sever, arkadaş ortamı, sosyal medyadan takip ettiği sayfalar, güldüğü espriler vs. başkadır. Yaşça büyük olan her erkek bu ortama uyum sağlamaz. Eşimle beş yıl önce sinemaya giderdik, şimdi ne gerek var diyor. Henüz 32 yaşında.Bu yazdiginiz digerinden 10 kat iyi ve mantıklı bir yaklasim bence.
Evliliğimiz çok benziyomuşBende öyle diyodum, hatta eşimle tanışana kadar 25 ten yukarısını bilmezdim
Noldu da evlendim onuda bilmiyorum, görünüş uyumu diyelim eşimle yaşlarımız çok yakın duruyor. Asla 32 göstermiyor, o yüzden herhalde anlasırım sandım.
Ani oldu evliliğim zaten.
Mutluyum ama, ben çok deli dolu biriyim. Eşim benim tam aksim.
Böyle olmam hoşuna gidiyor ama, eşimin 25 yaşında bile arkadaşı yok
Çocuk gözü ile bakıyor. Ve ben 22 yaşındayım ahhahaha.
Bende 28-30 olanlara abla abi diyorum hahahshs
Fiziksel görüntüyü önemsemeyen çok az kişi vardır sanırım. Biri de sizmişsiniz denek ki tebrik ederim cani gönülden .Benim için önemli olan şey birbirine katkıda ve beraber paylaşımda bulunmaktır. Benim yaşıma, fiziğime bakarak karar verecek erkekle birlikte olmam. Demişsiniz ama kendinizle çelişmişsiniz sanırım . Çünkü Yorumunuzda jenerasyon farkına (yaşa) işaret etmişsiniz neyse ben Erkeklerin geç olgunlaştığını kadının daha erken yaşlandığını düşündüğüm için Kendimden yaşça büyük bir eş seçtim seçimimden çok çok memnunum hem fiziken hem fikren. O yüzden Yorumumuda şahsi görüşümle alakalı yapmıştım . Siz benim görüşümü beğenmemişsiniz özgür iradenizle bende konu sahibine yaptığınız jenerasyon farkı yorumunu beğenmedim özgür irademle zira anlaşmanın paylaşmanın yaşla ilgisi yok.sizinde her ne kadar tezata düşerekte olsa belirttiğiniz gibi. Her cümlenize Saygı duyuyorum teşekkür ederim .Üreme yetisini kaybetmenin ya da fiziksel olarak yaşlanmanın ilişki için önemli olduğunu düşünen sığ insanlardan değilim. Benim için önemli olan şey birbirine katkıda ve beraber paylaşımda bulunmaktır. Benim yaşıma, fiziğime bakarak karar verecek erkekle birlikte olmam. Damızlık inek değilim ben. Beğenmeme sebebim ise olgunlaşma hususuydu. Konuyu şahsileştirmeyin. Ayrıca sizin yorumunuzu beğenmedim diye arkasından benim yorumuma beğenmedim atmanızla ne kadar olgun olduğunuzu gösterdiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?