İlişkideki Tavırlarınız?

Bence yöntemin yanlis.. Çünkü bunlar tavirla olacak isler değil sen ne kadar kotu huyluda olsan (abartmamak kaydiyla mutlaka seni seven insanla ve sevdiginle orta yol bulursun.
Kendini değiştirmeye yon vermeye uğraşma HİC..

hepimiz çeşit cesitiz ilişkilerimiz de öyle senin karsina doğru insan cikmamis sadece...

Ben genelde ilk adımı atmıyorum pek.
Eğer gerçekten haksızsam atarım
İlgi konusuna gelince ben çok ilgilenirim, şımartırım
Sevgilimde beni çok şımartır , el üstünde tutar
4 yıldır bu genellikle böyleydi .
Yalnız ben kızım naz yaparım deyipte kendisini kasmamalı insan içinden geldiği gibi davranmalı

Valla yazıp yazıp sildim yazılabilecek o kadar çok şey var ki
Sevgiden sonra saygı,anlayış geliyor benim ilişkilerimde. Yani ben öyle olsun istiyorum.
Sosyal hayatımı kısıtlasın istemem. Benim ondan önce de bir hayatım vardı,onunla beraberken de var,ondan sonra da olacak.
Aynı şekilde onun da.
Arkadaşlarıyla görüşebilir,gece dışarı çıkabilir-abartmamak kaydı ile :)- bunlar olağan şeyler. Ama bu olağan şeylere bile takılan o kadar çok insan var ki çevremde. Vay efendim arkadaşıyla buluşmuş niye ona mesaj atmıyormuş yahu bırak azcık nefes alsın herif ya
Kendimden taviz vermem kesinlikle. Yani bana hakaret etmişse,elini kaldırmışsa ki allaha şükür böyle birşeyle karşılaşmadım, kesinlikle ama kesinlikle o adamla birlikte olmam. herşeyden önce benim bir gururum var. O benim sahibim değil,sevgilim. Benim üzerimde her hakkı görmesine müsade etmem.
Çok çok aşırı kıskanç değilimdir. Kıskanmışsam ufak ufak tatlı tatlı laf sokarım ama uzatmam.

vallahi 6.5 aylık ilişkim var -şeytan kulağına kurşun- mükemmel gidiyor. Karşı taraf da bu özellikleri taşıyorsa sorun olmuyor. 6 ayda 1 kere kavga ettik onda da barıştık zaten hemencecikk

Herşeyin abartısı zarar. Alıngan olmayacaksın. Sevgilinle arkadaş da olabileceksin. Şımaracaksın ama çocuklaşmayacaksın. Biraz cilveli,aşk dolu konuşacaksın

Maalesef aşırı gururlu olduğumdan hep kaybettim ya zaten .
Asla ilk mesajı atmam .
Yani o atarsa cevap veririm ama , ilişkiyi başlatan taraf hiç olmadım.
Olamıyorum çünkü içimden gelmiyor, çekiniyorum biraz ketum oluyorum bu konuda.

Mesela ayrıldığımızda da asla dönen taraf ben olmadım. Yok olmuyor yani , o konuda ödün veremiyorum.
Ama tabi ki her şey karşılıklı, ilişki ilerlediyse, kalbimi kazandıysa, gün içinde ilk mesajı o atmış, ben atmışım önemi olmaz.

Ama biriyle flirtleşme dönemindeysem, ilk o mesaj atmalı. Ben peşimden gelen erkek seviyorum.
Ve hep demişimdir benim bu duvarlarımı aşan erkek eşim olacak diye.
Ben böyle olduğum için, karşı taraf onu sevmediğimi sanıyor hep

icimden nasil geliyosa oyle yasiyorum...
ikk benmi aramisim , omu aramis hic sorun degil..
ilk mesaji kim atmis hatirlamiyorum bile ..

tartismalarda bile sucluysam ozur dilerim.
gerci hakli olsamda pek uzatmam :)
Asiri ilgi manyagiyim , alingan degilimdir..

ama herseyide erkekten beklemek bana yanlis geliyor..
bende ara sira onu ilgiye boguyorum..
simartiyorum , karsilikli güzel seyler bunlar

hayatımdaki ilk ve en uzun ilişkimi yaşıyorum şu anda 3.senenin içindeyiz ama ondan öncesi de var ve o zamanlar hiç çekinmeden mesaj attım umrumda değildi hiç bişey çünkü onu istiyodum :) ilişkiyi başlatan o oldu ama oraya kadar getiren bendim ve hiç pişman değilim. şu anda bazen içimden nasıl geliyorsa öyle davranıyorum bazen de taktik yürütüyorum ama sonra ben teknik direktörmüyüm ya ne taktiği diyip ağzıma gelen herşeyi söylüyorum :) tabiki sorunlar oluyo ama bence insan içinden nasıl geliyorsa öyle davranmalı ilişkide ve her konuda çünkü sonra yapmadığın,söylemediğin herşey için pişman oluyosun

Kızlar hepinize teşekkürler. Farklı farklı yazmış herkes benim gibi olanda var tam tersi olanda
Bir orta yol bulamadım sanırım karakterle ilgili bu.

Ama ben bayılıyorum karşısındakine dilediği gibi davrananlara. Çok gudubetim. Biliyorum kendimi.
Mesela asla ilk mesajı atmam, bu huyumu yenemedim. O msj atar cevap veririm sonra yine ilk ben yazmam
Haksız olsam da yazmam. Bide herşeyin altında bişey ararım, kafamda kurarım. Güvenemem.
E böyle olunca beni kim napsın dimi

Şuda var ilk mesajı atmasamda, o mesaj attığında çok anlayışlı olurum. Gereksiz tripler yapmam. Hemen yelkenleri suya indiririm. Belki bu yüzden yürüyor bi şekilde, oda olmasa ilk günden biter heralde :)

Flört etmeyi hiç beceremem "odun" lakabım artık düşünün. Hiç unutmam bi ara flört ettiğim biri vardı. Daha doğrusu bikere buluştuk benden hoşlanıyormuş meğer, bende pek ilgilenmezdim, web tasarımcısıydı bu. Benim fotomun arkasına odunları photoshopla koymuş hediye olarak gönderdi bana. O derece

Sevdiğimi söyleyemem. Karşımdakine hep sensizde yaşayabilirim imajı veririm. Çok çabuk silebilirim mesela. Çok sevsemde değişmez bu. Ağlarım, üzülürüm, kendimi yerlere atarım ama yinede inadımdan ona belli etmem. Umrumda değilsin derim.

Yorumlara dayanarak biraz değiştirmeye çalışcam kendimi

Kırılmaktan korkuyorum ben. Flört ederken msj atarsam benden soğur gibi geliyor, zaten bide hoşlanıyorsam elim ayağım dolaşır, aptalca cevaplar veririm heyecandan

Yani tam bir umutsuz vakayım sanırım.

Son düzenleme:
İlk adımı atarım hiçte çekinmem bak şimdi evliyim tabi çok uzun bir çıkma süremiz var fena asılmıştım çıtırıma

Oldum, yanlış.
Gidişattan aldığım enerjiye göre evet atabilirim. Ama baktım ki adamın umrunda değilim öyle bir durumda kendimi geri çekerim. Ama 1 gün önce o yazmışsa 1 gün sonra ben yazabilirim bunun hesabını yapmam.
İçimden geldiği gibi ifade ederim. İlişkide stratejik davranışları doğru bulmuyorum, ben stratejik tavırlar takınırsam karşımdaki de öyle davranmaya başlayacaktır ve sahteliklerle hakiki bir ilişki yaşanmayacağına inanıyorum.

Bayanlar biraz daha çekimser kalmalı bence ilk mesaj ve teklif tabiki baylardan gelmeli ilişki başlarsada her şey karşılıklı olmalı dozunda

İlişkileriniz bukadar kısa sürüyorsa tercihlerinizde bi hata olmalı bence.

Çünkü benim gözlemlediğim kadarıyla eğer bi ilişki karşılıklı hoşlantı ve gerçekten bi ilişki isteğiyle başlıyosa en kötüsü bile 3-4 ay sürüyo. Sonra çeşitli sebeplerle biterse biter, her ilişki sonsuza dek sürecek değil.

Ama 2 hafta çok kısa bi süre, ben bu tarz ilişkileri daha çok ''heves alma'' olarak görüyorum.

Önclikle ilişkiye başlayacağınız kişileri doğru seçerseniz, gidişat değişecektir bence.

Diğer saydıklarınızda ilişkini seyrine göre değşir. Eğer karşımdaki adamın sevgisine ve samimiyetine inanıyorsam, sen aradın ben aradım hesabı yapmam. Ama ilk etapta erkek buna zemin hazırlmalalıdır benim ilişkilerimde ki artık evlendik kalamdı öyle iniş çıkışlar

İlk başta tüm kızlar nazlıdır, sonradan salıverir. Salmasak daha iyi olacak çünkü erkeklerde bunu bilip, kendilerine bağladıktan sonra onlarda salıveriyo çok uzun zaman oldu tavsiye veremem sadece kendini ezdirme, kendin ol yeter.

Adım atan taraf olurum, hiç de çekinmem :) Olası riskleri düşünürüm, artıları eksileri tartarım. İlk adımı atarak kazanabileceklerim, kaybedebileceklerimden fazlaysa, diğer deyişle değiyorsa çat diye adım atarım hiç acımam

Çekinmeden mesaj atarım, nesine çekineyim? İlk mesajı ondan beklemem, içimden geliyorsa atarım.

Duygularımı, karşı tarafın bir yerini kaldırmadan, içimden geldiğince ifade ederim. Kasmam. Niye kendime saklayayım eğer bir şeyler yaşamak istiyorsam?

Öyle mıç mıç ilişki de sevmem, her dakika aranmak, mesaja geç cevap yazdığımda laf yemek, telefonu açamadığımda trip atılması, aşkitom böceğim gibi mucuk mucukluğu sevmem "Sen kapaa, hayır sen kapaaa" veya "beni ne kadar seviyosuuun" hiç benlik değil
Trip atmam, tavır yapmam, derdim varsa gider açık açık söylerim. Şuna şuna kırıldım/kızdım diye. Ben nasıl ki trip yemekten hoşlanmıyorsam, karşımdakine de yapmam.

ilk adımı belki ben atabilirim
ama devamında üstüne düşmem,
çünkü erkek alışıyor ilgiye bu sefer ters tepiyor
bırakın kend haline o gelsin size
şu kaçan kovalanır lafına sinir oluyodum;
ama erkeklerde işe yarıyor sanırım
ilgide gösterdim,hiç umarsamadımda her iki taktiğide uyguladım,
ama ne zaman ilgi göstersem üzüldüm
en iyisi sallamamak,bırakın biz değilde onlar ağlasın nasıl olsa evlenince bol bol ağlıcaz

sen sorana kadar düsünmedim desem... :26:

fakat bunun bir kuralı oldugunu sanmıyorum. her kadın gibi, erkekler de farklıdır...

herkes ortak nokta olarak naz demiş ama belki aşık oldugun erkek boyle davrandıgın an kaçan biri olacak...?
hem de senin hiç karakterinde olmadıgı halde "uzun bir iliski" icin "kendin gibi olmamayı" tercih etmen dolayısıyla hayatın boyunca keşke diyecegin birşey yapmış olacaksın...

bence her koşulda icinden geldigi gibi davran, kendi dogrularına gore hareket et,
seni oldugun gibi seven, nasıl olursan ol iliskinizin devam edecegi biri olacaktır... en saglıklısı da bu bence.
cunku hayatını paylasacagın kisi ile aranızdaki uyum da buna baglı biraz.

tenis maçı gibi düsün, dişine gore bir rakip istiyorsan "kendin" olarak sahaya cıkmalısın,
sayı almak icin rakibine gore hamleler yapabilirsin ama bu ne onun sana denk olmadıgını gosterir ne de pes etmesi gerektigini.
karsılıklı oynarken guclu ve zayıf oldugunuz noktaları avantaja cevirmeye calısır, cift olarak oynadıgınızda da birbirinizi tamamlayan bir takım olursunuz. o kisi karsına elbet çıkacak... hem bu oyuna girmek isteyen pek cok kisi oldugunu da unutma

ilk teklif eşimden geldi.

daha sonrasında kızdıysam, kırıldıysam, sevindiysem hep söyledim... kısacası duygularımı pek saklayamıyorum...

içimden ne geldiyse öle davrandım. bazen ilk içimden geçenler tartışma konusu olsada napiim ben böleyim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…