- Konu Sahibi misscoffee
-
Kızlar uzun uzun anlatacağım büyük bir derdim yok;
ama bir konuda sizin fikirlerinizi merak ediyorum.
Konu ilişkilerle ilgili.
ilişkide adım atan taraf olurmusunuz?
veya biriyle flört ederken çekinmeden msj atarmısınız yoksa ilk mesajı sürekli ondan mı beklersiniz?
Duygularınızı içinizden geldiğince ifade edermisiniz, yoksa kendinizemi saklarsınız karşı taraf kendini birşey sanmasın diye?
Kısacası ilişkiler konusunda nasılsınız? Her yönden yorum yapıp fikir verebilirsiniz.
Benim ilişkilerim uzun sürmüyor mesela. Başlarda herşey güzel gidiyor ama en fazla 2 hafta sonra bozulmaya başlıyor yavaştan, ilgi eksikliği oluyor. Ben yapım gereği zaten ilgi gösterebilen biri değilim.
Nerde hata yaptığımı bulabilmek için, sizin ilişkideki yada flört aşamasındaki tavırlarnızı sorayım dedim :26:
bu da benim ilk mesajım olsun :) bugune kadar hoşalnıpta elde edemediğim kimse olmadı zaten su 3. ilişkim nasipse mayısta nişanım var.onceki iki ilişkimde biri 4 yıl diğeri 3 yıl sürmüştü genelde uzundu benim ilişkilerim. Hepsinde de hoşlanmalar karsılıklı olmustu ama ben bir iki cümlede olsa sinyal verdim hep onların bana gelmesi daha kolay oldu .Sonrada oyle nazlı biri değilimdir istediğim şeyleri beklentilerimi acık acık soylerim hoşlanmadıgım şeyleri de bana boyle yaparsan boyle tepki alırsın boyle yaparsan da boyle gibi su an karsımdaki sevgilim mustakbel nişanlım bunların hepsine dikkat etti cok hassas biridir bu nedenle 1 bck senedir birlikteyiz ve daha hiç tartısmamız olmadı Allahta bozmasın ben de boyle davranırım işte 2 dk once cok sevdiğimi belli edip 2 dk sonra terk edicekmiş gibi
Kızlar uzun uzun anlatacağım büyük bir derdim yok;
ama bir konuda sizin fikirlerinizi merak ediyorum.
Konu ilişkilerle ilgili.
ilişkide adım atan taraf olurmusunuz?
veya biriyle flört ederken çekinmeden msj atarmısınız yoksa ilk mesajı sürekli ondan mı beklersiniz?
Duygularınızı içinizden geldiğince ifade edermisiniz, yoksa kendinizemi saklarsınız karşı taraf kendini birşey sanmasın diye?
Kısacası ilişkiler konusunda nasılsınız? Her yönden yorum yapıp fikir verebilirsiniz.
Benim ilişkilerim uzun sürmüyor mesela. Başlarda herşey güzel gidiyor ama en fazla 2 hafta sonra bozulmaya başlıyor yavaştan, ilgi eksikliği oluyor. Ben yapım gereği zaten ilgi gösterebilen biri değilim.
Nerde hata yaptığımı bulabilmek için, sizin ilişkideki yada flört aşamasındaki tavırlarnızı sorayım dedim :26:
Iliski de neydi unutmusum. O kadar cok zaman gecti ki.
İlişkileriniz bukadar kısa sürüyorsa tercihlerinizde bi hata olmalı bence.
Çünkü benim gözlemlediğim kadarıyla eğer bi ilişki karşılıklı hoşlantı ve gerçekten bi ilişki isteğiyle başlıyosa en kötüsü bile 3-4 ay sürüyo. Sonra çeşitli sebeplerle biterse biter, her ilişki sonsuza dek sürecek değil.
Ama 2 hafta çok kısa bi süre, ben bu tarz ilişkileri daha çok ''heves alma'' olarak görüyorum.
Önclikle ilişkiye başlayacağınız kişileri doğru seçerseniz, gidişat değişecektir bence.
Diğer saydıklarınızda ilişkini seyrine göre değşir. Eğer karşımdaki adamın sevgisine ve samimiyetine inanıyorsam, sen aradın ben aradım hesabı yapmam. Ama ilk etapta erkek buna zemin hazırlmalalıdır benim ilişkilerimde ki artık evlendik kalamdı öyle iniş çıkışlar
işve cilveyle alakası yokki ben senden hoşlanıyorum dedim görüşelim dedim yok mok dedi ama boşa dedi
Adım atan taraf olurum, hiç de çekinmem :) Olası riskleri düşünürüm, artıları eksileri tartarım. İlk adımı atarak kazanabileceklerim, kaybedebileceklerimden fazlaysa, diğer deyişle değiyorsa çat diye adım atarım hiç acımam
Çekinmeden mesaj atarım, nesine çekineyim? İlk mesajı ondan beklemem, içimden geliyorsa atarım.
Duygularımı, karşı tarafın bir yerini kaldırmadan, içimden geldiğince ifade ederim. Kasmam. Niye kendime saklayayım eğer bir şeyler yaşamak istiyorsam?
Öyle mıç mıç ilişki de sevmem, her dakika aranmak, mesaja geç cevap yazdığımda laf yemek, telefonu açamadığımda trip atılması, aşkitom böceğim gibi mucuk mucukluğu sevmem"Sen kapaa, hayır sen kapaaa" veya "beni ne kadar seviyosuuun" hiç benlik değil
Trip atmam, tavır yapmam, derdim varsa gider açık açık söylerim. Şuna şuna kırıldım/kızdım diye. Ben nasıl ki trip yemekten hoşlanmıyorsam, karşımdakine de yapmam.
ilk adımı belki ben atabilirim
ama devamında üstüne düşmem,
çünkü erkek alışıyor ilgiye bu sefer ters tepiyor
bırakın kend haline o gelsin size
şu kaçan kovalanır lafına sinir oluyodum;
ama erkeklerde işe yarıyor sanırım
ilgide gösterdim,hiç umarsamadımda her iki taktiğide uyguladım,
ama ne zaman ilgi göstersem üzüldüm
en iyisi sallamamak,bırakın biz değilde onlar ağlasın nasıl olsa evlenince bol bol ağlıcaz
sen sorana kadar düsünmedim desem... :26:
fakat bunun bir kuralı oldugunu sanmıyorum. her kadın gibi, erkekler de farklıdır...
herkes ortak nokta olarak naz demiş ama belki aşık oldugun erkek boyle davrandıgın an kaçan biri olacak...?
hem de senin hiç karakterinde olmadıgı halde "uzun bir iliski" icin "kendin gibi olmamayı" tercih etmen dolayısıyla hayatın boyunca keşke diyecegin birşey yapmış olacaksın...
bence her koşulda icinden geldigi gibi davran, kendi dogrularına gore hareket et,
seni oldugun gibi seven, nasıl olursan ol iliskinizin devam edecegi biri olacaktır... en saglıklısı da bu bence.
cunku hayatını paylasacagın kisi ile aranızdaki uyum da buna baglı biraz.
tenis maçı gibi düsün, dişine gore bir rakip istiyorsan "kendin" olarak sahaya cıkmalısın,
sayı almak icin rakibine gore hamleler yapabilirsin ama bu ne onun sana denk olmadıgını gosterir ne de pes etmesi gerektigini.
karsılıklı oynarken guclu ve zayıf oldugunuz noktaları avantaja cevirmeye calısır, cift olarak oynadıgınızda da birbirinizi tamamlayan bir takım olursunuz. o kisi karsına elbet çıkacak... hem bu oyuna girmek isteyen pek cok kisi oldugunu da unutma
çok güldüm...
Sevgili olalim mi diyen bendim. Ona kalsa daha bekleyecekti.
Kavgalarda hataliysam adim atarim, özür dilerim.
Cekinmeden mesaj atarim, icimden gelmisse niye atmayayim?
Duygularimi da icimden geldigince ifade ederim, karsi tarafin kendini bir sey sanmayacagina emindim cünkü.
Bence bu sorular cok genel, esimi bulmadan önce, sürekli oyunlar stratejilerle gidiyordum. Erkek milleti, söyle yapma, simarmasin, böyle yap bozarmasin, arama sorma ki arasin, ile gecti yillarim. :) Cevremde de gördügüm hep böyleydi yani.
Kavga edince mesela "arama bekle o senin pesine düssün" falan denirdi hep, herkesin lafini dinler, sürekli strateji degistirirdim.
Sonra anladim ki, sorun stratejilerde degilmis, sorun adamdaymis, sorun uyumdaymis.
Esimle yaklasik bes senedir tanisiyoruz, inan bir kere taktik uygulamadim. Yaptigim tek sey güclü oldugumu bastan göstermek oldu, hangi konularda affetmeyecegimi net söyledim, oyun istemiyorum dedim, stratejilerle iliski kuracaksak ben yalniz da yasayabilirim dedim.
Gerek de yokmus bu tavrima, sevgi denen sey yerini bulmus durumda, ne oyun, ne strateji, her sey acik bizde, icten geldigi gibi.
Mesela sinirlenince de "konusmayayim ki bir süre hatasini anlasin" diye bir durum yok, tartistik mi , onu cözmeye birlikte yelteniriz. Ikimiz de inatciyiz üstelik. Ha konusma saatler de sürebilir ama sonunda anlasiriz.
Ben ikili ilişkilerde taktik geliştirmekten yana değilim hiç. Dur azıcık naz yapayım da peşimden koşsun kafasında bir insan değilim. Ya da ilk mesajı o atsın da daha ağır görüneyim gibi düşüncelerim hiç olmadı. Bir şey varsa vardır, yoksa yoktur. İş taktik geliştirmeye kaldıysa orada samimiyete inanmıyorum ben. Her zaman içimden geldiği gibi davranırım. Trip, kapris huyum hiç yoktur. Kızdığım şey ne ise açıkça söylerim ''sen bana böyle yaptın ben çok bozuldum'' diye. Zaten bu tavrımdan anlamayacak insanla kafalarımız uyuşmuyordur, olmaz o iş. Eğer ilişkinin başlarındaysak içimden geliyorsa eğer ilk adımı atmaktan hiç çekinmem. Şu kadar zaman peşimden koşturayım da değerli olayım falan demem öyle. Ama ondan karşılık görmüyorsam hevesim kaçar, kendiliğimden bırakırım zaten. Tabi bütün bunların yanı sıra her dakika ilgi isteyen bünyemden de nefret ederim o ayrı.
En son ilişkim , milattan önce 7. yüzyılda filandı. :))
Ne hissediyosam anında söylerim. Hiç düşünmem plan yapmam. KArşı taraftan adım beklemem. Ama hafif bir soğuklukumsu bir şey hissettiğim an aramam. Aramasını beklerim. Ya da beklerdim diyim. Evlenmeden önceki ilişkileri söylüyoruz sonuçta :)
Seni seviyorum kelimesini içimden geldiği an derim. Karşı tarafın söylemesini veya ondan hissetmeyi beklemem.
Sen de henüz aradığın o karşılıklı uyum anlarını yakalayamamış olabilirsin. Seni seviyorum demek bir eşiktir benim için. Dediğim gibi içimden geldiği an derim ve karşımdaki şok olduysa uzatmak istemem. Ama o an onun da öyle hissettiğini ve ilişkide bir şeyler değişeceğini anlarsın. Uyum kesinlikle budur bence. aynı anda sevdiğini hissetmeye başlamak
Eşimle de ilk adımı ben attım, öptüm direk sohbet ederken
Peki bunun sana eksisi mi oluyor yoksa artısımı?
Güzel bir ilişki oluyormu bu şekilde? uzun sürüyormu?
Bana çok uzak çünkü, çok merak ediyorum o yüzden.
Kasmaktan sıkıldım kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?