- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallahBen çiktim hanimlar lütfen dua edinn
Uygulamadan takip ediyorum ben de ama yine bildirim falan gelmiyorUygulamasıda var artık ordanda girebilirsiniz. Play stordan indirebilrsinz :)
Telefon ayarlarında bildirim kapalı olabilirUygulamadan takip ediyorum ben de ama yine bildirim falan gelmiyor
Bi bakayım canımTelefon ayarlarında bildirim kapalı olabilir
Bildirim geliyor mu sanaTelefon ayarlarında bildirim kapalı olabilir
Biz de seninle beraber bekliyoruz heyecanla :)Geldim doktor önce kanda bakalim sonra ultrason yapariz dedi bekliyorum bakalim
Halaaa çikmadiiiiiiiBiz de seninle beraber bekliyoruz heyecanla :)
pffffHalaaa çikmadiiiiiii
kadinlar klubu diye cikacak. indirince hesap falan istiyor google hesabi sonra formu var ordan giriyonKadınlar kulübü diye çıkıyor hocam ama Android benim. Apple dá olmayabilir belki
canim benim de oluyor ara ara öyle. kaç kere kadin doguma gittim. sancidan istifra ettigimi bilirim. kist den oluyor. üşütmeden oluyor. sıcak tutun. bor doktora gorunun isterseniz.Kızlaaaaarrr benim adetim normalde çok ağrılı olmaz ilk günü bel ve karın ağrım olur hafif sonra bi kaç saate gelirdi ilk gun oyle ikinci güne agri kalmazdı dün de ağrım oldu geldi ama bu sefer çok siddetli ağrım oldu bugün yine fenayim özellikle sol kasığım karnım felaket belim de öyle bu kadar ağrılı olmasının sebebi var mıdır ki acaba başka bi sknt olabilir mi hiç bole olmazdı usutmedim de
kız saat kaç oldu yok mu bi haberKizlar bende indirmeye çaliştim uygulamayi ama app story de bulamadim varsa kullanan yazabilirmi
Kızlar bende hergün gögüs uçlarımı kontrol ediyorum acımaya başladı mı falan diye bugün yavaştan acımaya başlamış sanki adetime tam 1 hafta var off beklemek beni bitiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?