İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kızlaaaaarrr benim adetim normalde çok ağrılı olmaz ilk günü bel ve karın ağrım olur hafif sonra bi kaç saate gelirdi ilk gun oyle ikinci güne agri kalmazdı dün de ağrım oldu geldi ama bu sefer çok siddetli ağrım oldu bugün yine fenayim özellikle sol kasığım karnım felaket belim de öyle bu kadar ağrılı olmasının sebebi var mıdır ki acaba başka bi sknt olabilir mi hiç bole olmazdı usutmedim de

Kizlar bende indirmeye çaliştim uygulamayi ama app story de bulamadim varsa kullanan yazabilirmi

bu arda ben test yaptim sonuc negatif ama adetime var sadece beyaz krem gibi kivamli akintim bazen sari oluyor tuaff bakalim ne olcak erken yaptim iste

Kızlar bende hergün gögüs uçlarımı kontrol ediyorum acımaya başladı mı falan diye bugün yavaştan acımaya başlamış sanki adetime tam 1 hafta var off beklemek beni bitiriyor

canim benim de oluyor ara ara öyle. kaç kere kadin doguma gittim. sancidan istifra ettigimi bilirim. kist den oluyor. üşütmeden oluyor. sıcak tutun. bor doktora gorunun isterseniz.

Kızlar bende hergün gögüs uçlarımı kontrol ediyorum acımaya başladı mı falan diye bugün yavaştan acımaya başlamış sanki adetime tam 1 hafta var off beklemek beni bitiriyor

benimde bugün kasığıma 2-3 kere ağrı saplandı geçti ama midem acaip ekşiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…