canim ya valla ne guzel seyler yazmissin. insallah oyledir.:)Bi bakmışsın ilk deneme de oluvermiş hiç belli olmaz kısmet canım ama ben nedense hepimizin hamile olduğunu hissediyorum ve öyle olmasını diliyorum :)
şöyle bebek yokken kullanıyorum bebiş haberini alır almaz değiştiricem doktor verdi banaFolbiol ağır diyorlar.
ben kullaniyorum. folidays iod. bebek dusundugumu soyledigimde doktor vermisti. icinde folik asit, b6 ve b12 ayrica iyot var.Folic asit falan kullanıyomusınız kızlar
Oyalan biçeylerle geçmez geçmez ahhZaman geçmiyorduuuuuuu
İnşallah canım benimcanim ya valla ne guzel seyler yazmissin. insallah oyledir.:)
Bunu duymadım m canım hiç brnde bi tane kullanıyorum da bitmek üzere hamile değilsem bundan alıtım içeriği daha iyi geldiben kullaniyorum. folidays iod. bebek dusundugumu soyledigimde doktor vermisti. icinde folik asit, b6 ve b12 ayrica iyot var.
benim şimdi varsa kan testinde çıkar mi acaba? beraberlikten sonra 15. gunum.İnşallah canım benim
benim şimdi varsa kan testinde çıkar mi acaba? beraberlikten sonra 15. gunum.
Kızlar bu foruma nerden giriş yapıp yazıyorsunuz? Var mı pratik bi yolu.
Benimde telefonumda açık sürekli ordan giriyorum oturumu açık tutuyorumbenim pcde sürekli açık
Çıkar diye düşünüyorum ben canım :)benim şimdi varsa kan testinde çıkar mi acaba? beraberlikten sonra 15. gunum.
Bende telefondan giriyorumKızlar bu foruma nerden giriş yapıp yazıyorsunuz? Var mı pratik bi yolu.
benim pcde sürekli açık
Benimde telefonumda açık sürekli ordan giriyorum oturumu açık tutuyorum
Ben de telden giriyorum. Böyle devam o zaman :)Bende telefondan giriyorum
Ben çiktim hanimlar lütfen dua edinn
Hadi inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz :)Ben çiktim hanimlar lütfen dua edinn
adetim yarin. iliskinin 15. gunu.adet ne zaman ? ilişkiden 10-12 gün sonra çıkar diye okumuştum
insallah diledigin gibi olsun sonuç.Ben çiktim hanimlar lütfen dua edinn
adetim yarin. iliskinin 15. gunu.
Kızlar bu foruma nerden giriş yapıp yazıyorsunuz? Var mı pratik bi yolu.
benim pcde sürekli açık
Benimde telefonumda açık sürekli ordan giriyorum oturumu açık tutuyorum
Uygulamasıda var artık ordanda girebilirsiniz. Play stordan indirebilrsinz :)Bende telefondan giriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?