Bi tane dahami yapsan bugun testi
Evet oda ufak bideo folio var minnacık oda içinde iyot b12 folic asit var buda aklında olsunaslında önce folidoce kullanıyodum bit kadar aklında bulunsun o zaman
Evet oda ufak bideo folio var minnacık oda içinde iyot b12 folic asit var buda aklında olsun
Evett doğru o hastaneye gidicekti pardonhastaneye gitmiyon mu sen ya
Randevum 1 de canım Zamnhastaneye gitmiyon mu sen ya
Zaman geçmiyorduuuuuuuEvett doğru o hastaneye gidicekti pardon
Randevum 1 de canım Zamngeçmiyorrrrrrrrr
1 de muayme olsam kan tahlili faln bir iki saat daha atar pööffffffffah saatler kaldı doğru geçmez şimdi :/
1 de muayme olsam kan tahlili faln bir iki saat daha atar pööffffffff
Şöyle yürekten İnşallaaahhh diyelim o zaman :)Yok ben ona asla söylemem test sonucu pozitif olmadan hamileyim nazı da yapmam yapmadım ama adam tutturdu ya inşallah içine doğmuştur.
Folic asit falan kullanıyomusınız kızlar
Folbiol ağır diyorlar.folbiol5mg kullanıyorum bitirince folic plusa geçicem onda kalsiyum d vitaminide var
Biz 3 ü bitiriyoruz kız. Geçiyor zaman :)ay bizde saatlere kalsak keşke
İnşallah canım inşallahhh einannain yürükten söylüyorum samimiyetlee rabbim hepimizin kucagini sağlikli sıhatli evlatlarla doldurdun inşallaaaaaaaahhhhhhay bizde saatlere kalsak keşke
Ben inofolic kullaniyorum bir önceki adet günümde başlamiştim hem yumurta geliştiriyo hemde folicasitBen kullanmıyorum
anam geçmiyo valla banaBiz 3 ü bitiriyoruz kız. Geçiyor zaman :)
amin canım sağol Allah razı olsun cümlemiz hayırlısıylaİnşallah canım inşallahhh einannain yürükten söylüyorum samimiyetlee rabbim hepimizin kucagini sağlikli sıhatli evlatlarla doldurdun inşallaaaaaaaahhhhhh
Banada aynısı dediler canım. Evde var ama hiç kullanmadım folidoce kullanıyorm. İçinde hem B12 var hemde 400mg tam idealFolbiol ağır diyorlar.
amin canım yaŞöyle yürekten İnşallaaahhh diyelim o zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?