Kasık ağrılarım cok var benim üşüttümmü acaba diye düşünüyorum herşeyi yormak istemiyorumbenimde bugün kasığıma 2-3 kere ağrı saplandı geçti ama midem acaip ekşiyor
yaaEki Görüntüle 2199018 Yok dedi söktürücu verdi
Canım hayırlısı olsun adetin kaç gün gecikmişti söktürücü yerine soğan suyu iç hemen adet olursun 2 güne kalmadanEki Görüntüle 2199018 Yok dedi söktürücu verdi
Kasık ağrılarım cok var benim üşüttümmü acaba diye düşünüyorum herşeyi yormak istemiyorum
Çok yakın benimde 7aynen dinledikçe bişey çıkıyo şafak 8 bekleyip görücez
canim senin gunun gecmisti .ona gore bise diyecemEki Görüntüle 2199018 Yok dedi söktürücu verdi
senle ayniyizz galibaÇok yakın benimde 7
Himm eger yarın yine gecmezse giderim bi doktora sanrm cnm saolsincanim benim de oluyor ara ara öyle. kaç kere kadin doguma gittim. sancidan istifra ettigimi bilirim. kist den oluyor. üşütmeden oluyor. sıcak tutun. bor doktora gorunun isterseniz.
Ayın 25inde mi olacaksın sendesenle ayniyizz galiba
ewet canm gecen ay 25 oldum eger 2 gun atarsa onde 23 olcam birde ben yeni dogum yaptigim icin yeni duzene oturduAyın 25inde mi olacaksın sende
ewet canm gecen ay 25 oldum eger 2 gun atarsa onde 23 olcam birde ben yeni dogum yaptigim icin yeni duzene oturdu
Çok yakın benimde 7
Evt cnmcanim senin gunun gecmisti .ona gore bise diyecem
ewet canm 4 olcak ama belli degil test yaptim cikmadi zaten adet gununden once. cikan teste inanmiyormyanlış hatırlıyosam düzeltin sizin mi 4. olucaktı
sağol canım zatn. Ben bu ay 15 gün soğan kürü uyguladim acaba o mu geçiktirdiCanım hayırlısı olsun adetin kaç gün gecikmişti söktürücü yerine soğan suyu iç hemen adet olursun 2 güne kalmadan
Evt cnm[/QUOTE ben kizima kan testi yapmistim yanilmiyorsam adetime 2 yada 3 gun vardi is cikisi gidip ozelde test yapmisti. senin sonuncun gpiydi bana. negatif demislerdi .gebe degilsin dahada cikmaz dedi tam. adet gunumdu agridan diramiyorm adet. oldum olcam elimde birtane test vardi aceelece yaptim. bir kac dakkada cimaynca biraktim bi koseye sonra yarim saat geldim cizgi baya belirgin. hala adet olmamistim gunler gecti gene yaptim idrarda cikti. sonra saglik ocagina gittim baya degerim yuksekti cunku ikizdi biri tutunamisti diyecegim morelini sakin bozma sadece allahtan dile
ewet canm 4 olcak ama belli degil test yaptim cikmadi zaten adet gununden once. cikan teste inanmiyorm
bu. kaza canmdigerleri isteyerek cokta yasli degilm 29 yasimabla yanlış anlamada kaza mı isteyerek mi yeni doğum yaptım dedin ya şaşırdım
bu. kaza canmdigerleri isteyerek cokta yasli degilm 29 yasim
yok be sadece benim. ilki ilk gece olmustu. digeri esim askerdeyken olmustu. buda isteyerek oldu. suan ki olursa kaza:)))he bunu merak ettim olsun Allah bağışlasın rızkını Rabbim verir 3 çocuk diyince dedim 35 varsındır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?