İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

İnşallah yaaa. Ben pcoluyum.ılaçla adet olurum hep. Geçen ay iğneye başladık. Olmadı. 25. Günde kendiliğinden adet olurdum. Bu ay iğne siz bi yumurta oluştu. Tutmaz da adet olursam 21. Günde adet olmuş olurum. İlaçsız not al bi şekilde 2. Adet olur. Bi tek buna sevinirim heralde.
Yaaa inşallah olmuyosundur yerleşmedir

Ya pco sonradan mı oluyo yoksa yapısal bişey mi çok sık duyduğum bişey ama tam bi bilgim yok açıkçası ama doğru tedaviyle gebelik kolaylaşıyormuş diye okumuştum

En azından adetin geldi gecikmesinden daha iyidir ama kan geldiyse adet olmuşsundur büyük ihtimalle

Ya pco sonradan mı oluyo yoksa yapısal bişey mi çok sık duyduğum bişey ama tam bi bilgim yok açıkçası ama doğru tedaviyle gebelik kolaylaşıyormuş diye okumuştum
Doğuştan gelen bir şey canım. Doğumla geçebilir de tekrar başlayabilir de. Yumurta oluşuyor ancak

Sonradanda olabiliyor ben mesela değildim ama oldum adet gecikmesine ve yumurtlamanın önüne geçiyor pco ama ilaçla tedavisi var pco olup hamile kalan cok kişi var :)

Sonradanda olabiliyor ben mesela değildim ama oldum adet gecikmesine ve yumurtlamanın önüne geçiyor pco ama ilaçla tedavisi var pco olup hamile kalan cok kişi var :)
Benim doktorum doğuştan demişti. Senin de bence alt yapısı vardır. Benim gecikmelerim liseden sonra başladı ve 9 ay olmadığımı bilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…