- 24 Eylül 2018
- 3.879
- 6.643
- 88
Valla o bi kaç saat öncesine aitmiş . Şimdi lavaboya gittim. Kahve akıntı artmış ve çok hafif kanlı. Adet mi oluyorum acaba yaaaa. Pöööffffİnşallah yerleşmedir senin de ilk cocugunmu olacak benim olursa ilk
İnşallah ama artı akıntı yaaaİnşallhh bebiştir:)
bence bekle canimmm zaten adettin uzerin 1 hafta gecmesi laxmKızlar sizce adtiet söktürücu ye başlayayimmi bekleyimmi bir kaç gün daha bilemedim
amin inşallah :)Cok sağolunİnşallah allahım banada nasip eder daha doğrusu isteyen herkese nasip eder inşallah hayırlısıyla
Bencede bekle bi kaç gün 10 gün gecikmeye kadar normal görünüyo bana 10 gün geçince gel demiştiKızlar sizce adtiet söktürücu ye başlayayimmi bekleyimmi bir kaç gün daha bilemedim
Yaaa inşallah olmuyosundur yerleşmedirValla o bi kaç saat öncesine aitmiş . Şimdi lavaboya gittim. Kahve akıntı artmış ve çok hafif kanlı. Adet mi oluyorum acaba yaaaa. Pöööffff
Bu Arada hangi gebelik testini kullandın test silik çıkardı 1,20 deYok canm
Yaaa inşallah olmuyosundur yerleşmedir
Ya pco sonradan mı oluyo yoksa yapısal bişey mi çok sık duyduğum bişey ama tam bi bilgim yok açıkçası ama doğru tedaviyle gebelik kolaylaşıyormuş diye okumuştumİnşallah yaaa. Ben pcoluyum.ılaçla adet olurum hep. Geçen ay iğneye başladık. Olmadı. 25. Günde kendiliğinden adet olurdum. Bu ay iğne siz bi yumurta oluştu. Tutmaz da adet olursam 21. Günde adet olmuş olurum. İlaçsız not al bi şekilde 2. Adet olur. Bi tek buna sevinirim heralde.
En azından adetin geldi gecikmesinden daha iyidir ama kan geldiyse adet olmuşsundur büyük ihtimalleİnşallah yaaa. Ben pcoluyum.ılaçla adet olurum hep. Geçen ay iğneye başladık. Olmadı. 25. Günde kendiliğinden adet olurdum. Bu ay iğne siz bi yumurta oluştu. Tutmaz da adet olursam 21. Günde adet olmuş olurum. İlaçsız not al bi şekilde 2. Adet olur. Bi tek buna sevinirim heralde.
Doğuştan gelen bir şey canım. Doğumla geçebilir de tekrar başlayabilir de. Yumurta oluşuyor ancakYa pco sonradan mı oluyo yoksa yapısal bişey mi çok sık duyduğum bişey ama tam bi bilgim yok açıkçası ama doğru tedaviyle gebelik kolaylaşıyormuş diye okumuştum
Sonradanda olabiliyor ben mesela değildim ama oldum adet gecikmesine ve yumurtlamanın önüne geçiyor pco ama ilaçla tedavisi var pco olup hamile kalan cok kişi var :)Ya pco sonradan mı oluyo yoksa yapısal bişey mi çok sık duyduğum bişey ama tam bi bilgim yok açıkçası ama doğru tedaviyle gebelik kolaylaşıyormuş diye okumuştum
Yoğun bi Kahverengi akıntı..içinde kılcal gibi kan çok azEn azından adetin geldi gecikmesinden daha iyidir ama kan geldiyse adet olmuşsundur büyük ihtimalle
O zaman Regliyi etkiliyor çoğunlukla yumurtlamayı değilDoğuştan gelen bir şey canım. Doğumla geçebilir de tekrar başlayabilir de. Yumurta oluşuyor ancak
AA sonradanda oluyor yani nasip çok şükür çaresi varmış en azındanSonradanda olabiliyor ben mesela değildim ama oldum adet gecikmesine ve yumurtlamanın önüne geçiyor pco ama ilaçla tedavisi var pco olup hamile kalan cok kişi var :)
Benim doktorum doğuştan demişti. Senin de bence alt yapısı vardır. Benim gecikmelerim liseden sonra başladı ve 9 ay olmadığımı bilirimSonradanda olabiliyor ben mesela değildim ama oldum adet gecikmesine ve yumurtlamanın önüne geçiyor pco ama ilaçla tedavisi var pco olup hamile kalan cok kişi var :)
Benim evlendikten sonra oldu önceden hep düzenliydi adetlerimBenim doktorum doğuştan demişti. Senin de bence alt yapısı vardır. Benim gecikmelerim liseden sonra başladı ve 9 ay olmadığımı bilirim
Yumurta oluşuyor ancak çatlayamıyor o yüzden adet olmuyor. Hatta bazen prolactin I etkiliyor.. Çok yüksek olmasa da yüksek değerler çıkıyor. O prolactin de regl I etkiliyor.O zaman Regliyi etkiliyor çoğunlukla yumurtlamayı değil
Pco nun tedavisi yok. Sadece öçlüsüne göre çocuk tedavisi değişiyor . Kendiliğinden gebe kalan da var. Ilaçla kalan da, iğneye kadar da gidebilir tüpe deAA sonradanda oluyor yani nasip çok şükür çaresi varmış en azından
Anladım canım tedavisi varsa çok şükür o zamanYumurta oluşuyor ancak çatlayamıyor o yüzden adet olmuyor. Hatta bazen prolactin I etkiliyor.. Çok yüksek olmasa da yüksek değerler çıkıyor. O prolactin de regl I etkiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?