Yok çocuk için demiştim mesela bugün bi kadın gördüm Yumurtalıkları varmış Rahmi yokmuş o kadar beter bişey değil yaniPco nun tedavisi yok. Sadece öçlüsüne göre çocuk tedavisi değişiyor . Kendiliğinden gebe kalan da var. Ilaçla kalan da, iğneye kadar da gidebilir tüpe de
Ee sonuç ?Kızlar test yaptım. Ama kendime bir denek kullandım.
Çok şükür canım. Iyiyiz yine biz.Yok çocuk için demiştim mesela bugün bi kadın gördüm Yumurtalıkları varmış Rahmi yokmuş o kadar beter bişey değil yani
Kocama da yaptımEe sonuç ?
Allah seni ya hahaha : D kocanın negatiftir de sen n’aptınKocama da yaptım
Kız silik var mı ben yanlış mı görüyorumBuyrun :)))
Var da burda görünnemiş o kadar. Ama bence her kadında bu kadar hcg vardırKız silik var mı ben yanlış mı görüyorum
Ama ben gebeliğimi silik çizgiyle öğrendim hastaneye gittim 22 çıktıVar da burda görünnemiş o kadar. Ama bence her kadında bu kadar hcg vardır
Üstteki silik çıkmışşşşÜstteki benim alttaki kocamın
Bu kadar mı silik. Gölge gibi kız. Kutuda silikse yine pozitiftir ama hcg vardır diyor da bu kadar mı silik bilemem.Ama ben gebeliğimi silik çizgiyle öğrendim hastaneye gittim 22 çıktı
Valla bu kadar keşke silmeseydim fotosunu atardım hatta kimyasal olduğunda bile bu kadar çıkmıştı ondada kanda 50,14 çıkmıştı ertesi gün labo mu aldın ?Bu kadar mı silik. Gölge gibi kız. Kutuda silikse yine pozitiftir ama hcg vardır diyor da bu kadar mı silik bilemem.
telefondan oyna rengiyle bak belli oluyor hamile olabilirsin :)Burda görünenden bi tık koyu düşünün..ama yine de gölge gibi.
Ama adetine çok varmış 8 gün önce çıkar mı bilemedimtelefondan oyna rengiyle bak belli oluyor hamile olabilirsin :)
Oncomed aldım. Onda daha açık renk olsa bile pozitiftir diyordu. Ondan aldımValla bu kadar keşke silmeseydim fotosunu atardım hatta kimyasal olduğunda bile bu kadar çıkmıştı ondada kanda 50,14 çıkmıştı ertesi gün labo mu aldın ?
Ever seninle Aynıyız. 8 gün var.Ama adetine çok varmış 8 gün önce çıkar mı bilemedim
22 ne zaman çıkmıştı canım?Ama ben gebeliğimi silik çizgiyle öğrendim hastaneye gittim 22 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?