Ben burda cok okudum 1 hafta kala silik çizgiyle öğrenen ondan şaşırmadım çıkabilir :)Ama adetine çok varmış 8 gün önce çıkar mı bilemedim
Hemen başlayın bence ilaç bitince 3-5 gün geçmeden regl olursunuz. Beklemenin çok bi faydası yok açıkçası, gebelik oluşmuş olsaydı az da olsa yüksek olurdu değer. Soğan kürü vs gibi şeyleri de yapmayın bence. Eğer yumurtlama olmadıysa doktorun verdiği ilaç yumurtlamayı tetikler, dilerseniz denemeye devam edebilirsiniz ilaç süresince.Kızlar sizce adtiet söktürücu ye başlayayimmi bekleyimmi bir kaç gün daha bilemedim
yarın sabah ilk idrarla dene eğer cok aldıysan adet gününe kadar her sabah denerim ben olsamOynadım biraz
Adet günü testi bi gün önce yapmıştım22 ne zaman çıkmıştı canım?
o zaman kan testi seni bekler yarın sabah ilk idrarla dene bideOncomed aldım. Onda daha açık renk olsa bile pozitiftir diyordu. Ondan aldım
Beni gaza getirmeyin Allah aşkına yaBen burda cok okudum 1 hafta kala silik çizgiyle öğrenen ondan şaşırmadım çıkabilir :)
Beni gaza getirmeyin Allah aşkına yadurun durdurun
yarın sabah ilk idrarla dene eğer cok aldıysan adet gününe kadar her sabah denerim ben olsam
5 tane aldım. Biri bana bir Kocama 3 kaldıO
o zaman kan testi seni bekler yarın sabah ilk idrarla dene bide
Ben alcam 20 30 miratech özellikle hatırladım onla öğrenmiştim ve doğru çıkmıştı5 tane aldım. Biri bana bir Kocama 3 kaldı
Sağ kasığımda ki ağrı hala devam. Sancı ve kramp gibi
Sende dene bence yalnız benimde gögüs ucum çok sızlıyor ya bendemi yapsam napsamBeni gaza getirmeyin Allah aşkına yadurun durdurun
Nooooo hayııır reddediyorum bu kadar erken yapamamSende dene bence yalnız benimde gögüs ucum çok sızlıyor ya bendemi yapsam napsam
Var mı evde?Nooooo hayııır reddediyorum bu kadar erken yapamam
Yok canım stoklar tükendiVar mı evde?
Yap kız yalnız bırakma bizi :)))Yok canım stoklar tükendi
Benimde evde yok olsa yapacaktımYap kız yalnız bırakma bizi :)))
Canım evet çok çok merak ediyorum ama adet olcağıma emin gibi bişeyim bacak ağrısı ve ıslaklık hissi başladı çünkü hep bi hafta önceden başlar o yüzden üzülürümYap kız yalnız bırakma bizi :)))
Aldım kız sizin yüzünüzden anca cumartesi yaparımYap kız yalnız bırakma bizi :)))
Canım yaaa, bekle o zaman. İnşallah yanılırsın.Canım evet çok çok merak ediyorum ama adet olcağıma emin gibi bişeyim bacak ağrısı ve ıslaklık hissi başladı çünkü hep bi hafta önceden başlar o yüzden üzülürüm
Kız nerden aldın netten miAldım kız sizin yüzünüzden anca cumartesi yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?