- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.778
- 163
- 36
Evet cumartesi elimde olur büyük ihtimal olmazsa pazartesi :)Kız nerden aldın netten mi
Onu geçen ay denedim olmadı bu ay peşpeşe yaptım bakim nolcakkizlar hamile kalmak istiyorsaniz temizledikten 3 gun sonra baslayi 2 gunde bir de yarim saat kalkmayin hata biraz oyle kalin inanin. yuzde 80 oluyor gerci allahtan geliyor ama tedbirin .taktigi bu
Canım inşallah en güzel zamanda a olur yaaa. Ben de bu gölge çizgilere pek inanamıyorum aslında ama adete 8 gün kala bu kahverengi akıntı umut veriyor bana. Bakalım görücez neler olduğunu. Hem baksana aranızdaki en yaşlılardan biriyim :))) olsun artık daaKizlar yazamadim valla insallah senin cizgi gercektir canim ben malum uc markayla yaptim laboquik onecomed freely ama hepsi yalan cikti bildigin hasta oldum yani
Ben de geçen ay yaptım olmadı ama bu ay daha fazla yaptımOnu geçen ay denedim olmadı bu ay peşpeşe yaptım bakim nolcak
É hadi bakalım. Seni bekliyorum . Beraber yaparız :)))Evet cumartesi elimde olur büyük ihtimal olmazsa pazartesi :)
Tamam canım bilerek adres teslim vermedim kargodan teslim alayım daha hızlı olur diyeÉ hadi bakalım. Seni bekliyorum . Beraber yaparız :)))
Hahahaha seni çılgınTamam canım bilerek adres teslim vermedim kargodan teslim alayım daha hızlı olur diye
yerlesme kanamasi iki gun surebilyorYoğun bi Kahverengi akıntı..içinde kılcal gibi kan çok az
Neler yaptırtıyosunuz bana sağdan soldan geldiniz üstümeHahahaha seni çılgın
yerlesme kanamasi iki gun surebilyor
Amaaan canım acık da eğlenelim. Çok takıyoz yaaa.
Neler yaptırtıyosunuz bana sağdan soldan geldiniz üstüme
Hahahaha seni çılgın
canm sen test yaptin degil mi orda cikmistiEvet canım. İnsan korkuyor yine de..adet mi diye. Bi kaç gün daha geçsin de kan testi yaparım belki
Evet. Bi kaç sayfa geride foto attım. Hatta Kocama da yaptım :))))) onda sıfır haliyle. Bende gölge çizgi. Ama ben pek gölge çizgilere inanamıyorum Ki çok erken dahacanm sen test yaptin degil mi orda cikmisti
allah seni etmesin:)) guldurdun beni kocanada mi yaptin. cok erken yapmissin testi bende yaptim cikmadi bakalim 25 olmazsam ikinci testi ypacammmEvet. Bi kaç sayfa geride foto attım. Hatta Kocama da yaptım :))))) onda sıfır haliyle. Bende gölge çizgi. Ama ben pek gölge çizgilere inanamıyorum Ki çok erken daha
İstanbul :) :) ne yarışı kızkizlar yarismaya nerelerden katiliyorsunz☺
Ya bana ihtimal olmayan bi denek lazımdı,, bu testler hep mi silik çıkarıyor düşüncesini atalım diyeallah seni etmesin:)) guldurdun beni kocanada mi yaptin. cok erken yapmissin testi bende yaptim cikmadi bakalim 25 olmazsam ikinci testi ypacammm
hani oyle derler ya. nerede oturuyorsunz::))bende istanbulda .katiliyorm. yani oturuyorm:)İstanbul :) :) ne yarışı kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?