İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

kizlar hamile kalmak istiyorsaniz temizledikten 3 gun sonra baslayi 2 gunde bir de yarim saat kalkmayin hata biraz oyle kalin inanin. yuzde 80 oluyor gerci allahtan geliyor ama tedbirin .taktigi bu

Kizlar yazamadim valla insallah senin cizgi gercektir canim ben malum uc markayla yaptim laboquik onecomed freely ama hepsi yalan cikti bildigin hasta oldum yani

Kizlar yazamadim valla insallah senin cizgi gercektir canim ben malum uc markayla yaptim laboquik onecomed freely ama hepsi yalan cikti bildigin hasta oldum yani
Canım inşallah en güzel zamanda a olur yaaa. Ben de bu gölge çizgilere pek inanamıyorum aslında ama adete 8 gün kala bu kahverengi akıntı umut veriyor bana. Bakalım görücez neler olduğunu. Hem baksana aranızdaki en yaşlılardan biriyim :))) olsun artık daa

Evet. Bi kaç sayfa geride foto attım. Hatta Kocama da yaptım :))))) onda sıfır haliyle. Bende gölge çizgi. Ama ben pek gölge çizgilere inanamıyorum Ki çok erken daha
allah seni etmesin:)) guldurdun beni kocanada mi yaptin. cok erken yapmissin testi bende yaptim cikmadi bakalim 25 olmazsam ikinci testi ypacammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…