İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kizlar uzun zamandir giremedim hamile olanlara cok sevindim biraz okudum ben doktora gittim kimyasal gebelik dedi doktorun ve bi ilac verdi femara adi yumurta gelitirici ve sanirim ise yaradi bugun catlama akintisi ve hafif pembe akintiyi gordum insallah bu aydan umutluyum onemli olan dusunmemek ozellikle pko olanlar bu ilsci arastirin ben baya arastirdim

Ben de pcoluyum . Yumurta oluyor ama çatlamıyor

yok balim yapmadim elimde test yok yarinda olmazsam aldracm esime

Ben de pcoluyum . Yumurta oluyor ama çatlamıyor
İste csnim zaten sorun o ben pco da degilm yumurtam catliyo ama cok uzun auruyo ve yumurta kalitesilesiyomus bu ilac adetliyken basladim 5 gun ve birakli ucuncu gunum bugun yapiskan akinti ve pempelik geldi cok aukur zaten doktorda bugun cagirdi catlamis olur dedi

Ben adet olunca 2. Günü falan iğneye başlıyorum. Bi 8 gün iğne yapıyorum kendime. Ara ara yumurtayı ölçmeye çağırıyor. Yeterli büyüklüğüne gelince şu gün çatlatma iğnesi yap diyor ve ilişki süresini falan söylüyor.
O iğneleri yapmak bile insanı psikolojikmen etkiliyor

Hoş buldum canım bende iğne kullandım ganolf ve pazartesi son vuruldum acayip göğüslerinde ağrı başladı adete daha 13 gun var neden acaba
Selam canım. Gonalf kullandım ben de. Yanlış hatırlamıyorsam bi 8 gün falan kullandım bi kaç gün sonrasında ovitrelle çatlatma iğnesi yaptım. Yumurtam çok fazla olduğu için geçen ay göğüslerim çok dolgundu ve hassastı. Çok şişkinlik ve gaz vardı. Merak etme yani . Olumsuz bi durum yoktur..

Benim olmadı bu ay denk gelmişse okumuşsundur belki. Bugğn adet günüm ama olmadım hala. Olursam da gitmeyeceğim doktora. Eşim bi ay iğnesiz kendimiz deneyelim dedi. Bakalım nasıl olacak

Kızlar HCG hormonun idrara geçmesi kaç gün sürer sizce
hcgnin kaç olduğuna bağlı canım kişiden kişiye değişir bi önceki gebeliğim adet gününde testte yakaladım ertesi gün 22 çıktı kimyasalda biraz daha belli silik çizgiyi yakaladım ertesi gün 50 çıktı bu seferkiini biliyosun zaten

Sen bat kaç gün once test yapmıştın idrarda silik çıkmuştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…