herkes ole balim benm gunum gecti ama agrim cok var. hayatta adet oncesinde agrim olmazdi ters kose yapiyor vucudum bana haaaha:)Kızlar adetime üç gün kaldı bi yanım adet olacaksın diyor bi yanım hanile olabilirsin beklemek ne stresli bir şey
canm guzel daha adet gunun bugundu sanirim bugun ogrenseydin sonuc bu sekilde cikack157,39 kızlar çok şükür bin şükür
cok steres yapma hic bilemeyiz adetle gebelik belirtilwri hep aynidirBenimde belim kopuyo adet olmam yakındır sarı akıntım da var zaten testler negatif gecikmese bari
canm guzel daha adet gunun bugundu sanirim bugun ogrenseydin sonuc bu sekilde cikack
Hiç stres yapmıyorum aslında yaa nedense adet olacağıma baya inanıyorum :)cok steres yapma hic bilemeyiz adetle gebelik belirtilwri hep aynidir
çok sağol canım benim Rabbim hepimizi güldürsün inşallahGünaydin kizlar ..
Masallah @Meylencok sükür en azindan senin güzel haberlerinle mutlu oluyorum.
A Annelerin en yorgunu canim sende test yapmadin galiba demi cok takip edemedim :s
Cherrygum canim negatif olursada üzülme bizde allahin iznyle bidanki ayi bekleriz herseyden önce morelimizi yüksek tutmaliyiz bence. Üzülmek yok ne olursa olsun..
çok sağol canım benim Rabbim hepimizi güldürsün inşallah
yoğunluk çok canım son günler yaklastı 34. haftaya dek işleri bitirmeye calısıyorum. sen nasılsın bebişkon nasıl:)@Kurumus-Maskara @Mirketcik @Kartanesii8892 kızlar nasılsınız hiç sesiniz çıkmıyor. @Meylen hayırlı olsun canım sana da darısı tüm isteyenlere inşallah ❤
geçen ay bende başkalarına seviniyodum. Rabbim ol desin yeter ki canımInsallah canim insallaaah bi kac hafta sonra bizlerde güzel haberler aliriz insallah bu ay kirmizilari görmüs bi grup olarak :)
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunyoğunluk çok canım son günler yaklastı 34. haftaya dek işleri bitirmeye calısıyorum. sen nasılsın bebişkon nasıl:)
geçen ay bende başkalarına seviniyodum. Rabbim ol desin yeter ki canım
Bugün adet günüm gelen giden yok bende de hala..bari adet olsam da yoluma baksam. O gecikti mi her şey gecikiyor.Insallah canim insallaaah bi kac hafta sonra bizlerde güzel haberler aliriz insallah bu ay kirmizilari görmüs bi grup olarak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?