- 24 Eylül 2018
- 3.879
- 6.643
- 88
Amin canım benim inşallah sende arkamdan gelirsin bi an önce bak benimki de bu kadar oldu diye :)
Hamilelik dışındaki her zamanda aşağıda olur ve değer mi?Ben bunu burda okudum ve denedim doğru. Çok ileri değil de girişte. Hamile değilkende denedim. Hamilelik beklediğim ayda. Bende doğru çıktı
Evet. Kızlar gülmüşlerde doğru yani. D.k. hapı kullanırken denedim iki ay. Ve hamilelik beklerkende denedim. Hemen girişte değiyor adet olucağında. 5 6 gün kala denedim. Sonra 2 3 gün kala denedim. Bende doğru çıktıHamilelik dışındaki her zamanda aşağıda olur ve değer mi?
Yapasım geldi valla. Meraktan :))Evet. Kızlar gülmüşlerde doğru yani. D.k. hapı kullanırken denedim iki ay. Ve hamilelik beklerkende denedim. Hemen girişte değiyor adet olucağında. 5 6 gün kala denedim. Sonra 2 3 gün kala denedim. Bende doğru çıktı
guzelmis kuzum innss su cuma gununun HATRINAYa rüyamda çocuk istiyordum sonra eltim geliyordu oldu bu iş falan bugun yinr rüya gordum hatırlıyorun hepsini. Ama hatırlasam ne sabah uyandım idrarım koyulaşmış adet olıcak gbi kan çıkar gbiydi kesinadet olucam artk sizden hayırlı haber bekliyorum canlarim
Bnde cok merak ediyorum ama yapmaya cesaret edemem :)Yapasım geldi valla. Meraktan :))
elif verdin mi kan kuzumguzelmis kuzum innss su cuma gununun HATRINA
HadiiiiBen bunu burda okudum ve denedim doğru. Çok ileri değil de girişte. Hamile değilkende denedim. Hamilelik beklediğim ayda. Bende doğru çıktı
Yaa Birde benimle dalga geçiliyrduYapasım geldi valla. Meraktan :))
Bak onu bende eedemiyorum dün fitil yaparken bşeye deger gbi oldu tam emin degilim amannnn olucam zatne adet bariz belliBnde cok merak ediyorum ama yapmaya cesaret edemem :)
Yok abla ben kan vermicem boşuna üzülmek istemiyorum adet olucam zaten adet sancım var erken olucam galiba bu ay .adetten once kanla karışık idrar gelirdi oda geldi sabah yakındır Kırmızının gelmesielif verdin mi kan kuzum
o zamn ben degilim:)Yaa Birde benimle dalga geçiliyrdu
hadi vala ben daha olmadim sanci cekiyorm bildigin adet sancisi krampYok abla ben kan vermicem boşuna üzülmek istemiyorum adet olucam zaten adet sancım var erken olucam galiba bu ay .adetten once kanla karışık idrar gelirdi oda geldi sabah yakındır Kırmızının gelmesi
Bilemicm ben denemedim okudum forunlarda ama bu karbonat şeker limon gbi degil adet yajlaşonca rahim aşagıya indigini ben okula bile ogrenmiştim ama boyle anlaşılırmı denemedigim bilmiyorumo zamn ben degilim:)
elimde test kalmadi ki kim alacak koca yatiyor nobeti var bugun hayatta cikmaz disari:_(Bilemicm ben denemedim okudum forunlarda ama bu karbonat şeker limon gbi degil adet yajlaşonca rahim aşagıya indigini ben okula bile ogrenmiştim ama boyle anlaşılırmı denemedigim bilmiyorumsen test yaptın mı sabah abla
Heee anladım abla beklwmektwn başka çare yok ozamannelimde test kalmadi ki kim alacak koca yatiyor nobeti var bugun hayatta cikmaz disari:_(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?