- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.778
- 163
- 36
Göremiyorum valla canım
Abla bence sende gebelik falan yokbirdr bole atayim inanin oda biraz kar@nlik gibi kameram cokbiyi cekmiyo
aman boswer ya ince bir cizgi ben zor goruyorum. cok ta onemli degilGöremiyorum valla canım
aynen. bencede. ciksa cikardi coktan:Abla bence sende gebelik falan yok
Ah canim insallah aslinda bu ay olmasada uzumem cok ilac ictim birde ogrtmeniz malum temmuzda dogum cok zor olur ama ara vermek istemedim zaten ha deyince olmuyoEşim regl olursan gitmeyelim diyor. İğne yapmayalım bu ay öyle deneyelim diyor. Tamam dedim ama kararsızım. 2 ay oldu başlayalı tedaviye. 1 ay ara vermem etkiler mi yoksa ara vermeden devam etmeli miyim bilmiyorum.
Canım inşallah olur bu defa senin. Bi gebemiz daha olsa ne güzel olur :)
Abla valla ben o cizgileri bariz gordum ama adetten once olmadi biliyorsunz silik cizgilere cok da guvenmemk lazim adette gecti zaten rahatla artikaman boswer ya ince bir cizgi ben zor goruyorum. cok ta onemli degil
aynen canm valah hic uzulmuyorum cunku bakamayacm suan birtanesi uyutmaya calisiyorm miz miz kocayla beraber 4. tane cocuga bakiyorum:)Abla valla ben o cizgileri bariz gordum ama adetten once olmadi biliyorsunz silik cizgilere cok da guvenmemk lazim adette gecti zaten rahatla artik
bizim için en güzeli martta doğurmak.. Yaz tatili ile birleşince en azından çocuk bi 7 aylık oluyorAh canim insallah aslinda bu ay olmasada uzumem cok ilac ictim birde ogrtmeniz malum temmuzda dogum cok zor olur ama ara vermek istemedim zaten ha deyince olmuyo
Ah canim insallah aslinda bu ay olmasada uzumem cok ilac ictim birde ogrtmeniz malum temmuzda dogum cok zor olur ama ara vermek istemedim zaten ha deyince olmuyo
Ben hapşırık, burnum tıkalı hastayımSelam kizlar nasilsiniz bayadir ugrayamiyordum
Ay İnşallah güzel bir süpriz olur görürsün o ikinci çizgiyiOylede kendimi heveslendirmsem daha iyi sonuçta heveslendirmesem sonuç çıkınca üzülmem hem sonuç iyi olsa süpriz olur banada. Takmamaya çalışıyırum aklıma başka şeylere vermeye başladım negatifi gorunce bütün ayakkabılıkkaı indirdim temizlik yapıyorum bu saatte yeterki düşünmeyeyim
Ayy çok geçmiş olsun bende yeni yeni toparliyorum gripten nasil bir virüsse net 1 hafta sürdüBen hapşırık, burnum tıkalı hastayımsen nasılsın ?
Ay grip olsa geçecek derim de yazdan beri böyleyim. Alerjik benimki. Hamile kalırım diye de tedavi hep yarım kaldı.Ayy çok geçmiş olsun bende yeni yeni toparliyorum gripten nasil bir virüsse net 1 hafta sürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?