İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Ah canim insallah aslinda bu ay olmasada uzumem cok ilac ictim birde ogrtmeniz malum temmuzda dogum cok zor olur ama ara vermek istemedim zaten ha deyince olmuyo

vala hic adet olcak gibi agrim yok hepsi gecto siddetli agrilarim vardi sabahtan. hos temiz losyon tarzi akintim var

Abla valla ben o cizgileri bariz gordum ama adetten once olmadi biliyorsunz silik cizgilere cok da guvenmemk lazim adette gecti zaten rahatla artik
aynen canm valah hic uzulmuyorum cunku bakamayacm suan birtanesi uyutmaya calisiyorm miz miz kocayla beraber 4. tane cocuga bakiyorum:)

Ah canim insallah aslinda bu ay olmasada uzumem cok ilac ictim birde ogrtmeniz malum temmuzda dogum cok zor olur ama ara vermek istemedim zaten ha deyince olmuyo
bizim için en güzeli martta doğurmak.. Yaz tatili ile birleşince en azından çocuk bi 7 aylık oluyor Ama işte bu yılı zaten kaçırdık da kısmet artık . Ben de ilk başta çok üzüldüm ama şimdiki halime bakıyorum da her şey de bi hayır var, bugğn bi 50 kere hapşırmışımdır heralde. Alerjim tekrar hortladı..geçen ay da hortlamıştı. İlacı yarıda kesmiştim yumurtlama zamanı. Gece tekrar başlayacağım ilaca. Burnum tıkalı, gözler sulu. Elimde peçete,, ağzım açık perişan oldum. Eşim sağolsun mutfakta yemek yapıyor.

En doğru zamanda hayırlı ise olur,, inanıyorum. Yaşım 31, sadece yaşlı bi anne olmak istemiyorum :)

Ay İnşallah güzel bir süpriz olur görürsün o ikinci çizgiyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…