- 24 Eylül 2018
- 3.879
- 6.643
- 88
Bi daha ki aya çalışalım biz canım. Senin bat'a 7 gün var,, ben de hala olmadım. Bizim süreç benzer olur.Ama bence gebe degilim olsa hafif bşey çıkardı onceki gebeligimde normal testte adete 2 gün kala çıkmıştı şuan aldıgım erken gebelik testi 7 gün var hç çıkmadı hafif bir silik olsa anlardım ama yk işte hayılrısı
Belirtiler halen devam ediyor mu sendede . Benimde günüme 8 gün var ama halen ağrı çekiyorum bi adet olsamda kurtulsam ağlıycam artıkHala adet olmadım yaaaa.. Pööffff. Kızlar şu yumurtlama akıntısı tam olarak nasıldı?? Çatladıktan sonra mı geliyor bu akıntı?
amin canim belirtilerime kirpik karismasida girdi ayy vallah pisikolojimiz bozuldu artk:)
Benimde öyle bişey var kanda değilde ilk o çift çizgiyi görmek istiyorum İnşallah tez zamanda görürüz:)ya aklımı karıştıran bişeyler var aslında ondan didikliyorum bu yumurtlama akıntısı olan uzayan akıntıyı geçen perşembe gördüm ondan önceki günlerde ıslaklık vr akontım olmaya başlamıştı yani beklenen yumurtlama tarihinden 1 hafta sonra yaşamıştım bunları dün gecede kasıklarıma bıçak gibi bişeyler saplandı sağ tarafa özellikle tam uzayan akıntıdan 1 hafta sonra bugunde ilişki üzerinden 7 gün geçti böyle çok olmasada ara ara gelen sarı beyaz akıntılarım var ayy adetimde gecikti testler negatif ama grç döllenmeyse çıkmayabilir eşimdr bekleyelim biraz umutlanmayalım diyor ondan kan testinede gitmiyoruz bir de hep içimde şey var şu çift çizgiyi görüpte öğrenmek istiyorum öyle işte
En uzağo benim galiba kızlarr :) adıyamandayım görev gereğisende çok uzaksın malesef :)
Elif dahı çok erken hemen bu kanıya varma ben kırmızıları görene kadar umudum varDimi aynenvardır her şerde bir hayır
eyvallah kuzum sende oylesin canm:)Ayy cok komiksin kız sen yazdıkların hrp güldürüyo valla çok canayakınsın :)
Anla naptın geliyomu okeye 4 üncüeyvallah kuzum sende oylesin canm:)
Oylede kendimi heveslendirmsem daha iyi sonuçta heveslendirmesem sonuç çıkınca üzülmem hem sonuç iyi olsa süpriz olur banada. Takmamaya çalışıyırum aklıma başka şeylere vermeye başladım negatifi gorunce bütün ayakkabılıkkaı indirdim temizlik yapıyorum bu saatte yeterki düşünmeyeyimElif dahı çok erken hemen bu kanıya varma ben kırmızıları görene kadar umudum var
Süprizlere açığızOylede kendimi heveslendirmsem daha iyi sonuçta heveslendirmesem sonuç çıkınca üzülmem hem sonuç iyi olsa süpriz olur banada. Takmamaya çalışıyırum aklıma başka şeylere vermeye başladım negatifi gorunce bütün ayakkabılıkkaı indirdim temizlik yapıyorum bu saatte yeterki düşünmeyeyim
Ben belirti talip etmiyorum şu an canım. Kanda negatifi gördüm ben. Adeti bekleyenlerdenim.Belirtiler halen devam ediyor mu sendede . Benimde günüme 8 gün var ama halen ağrı çekiyorum bi adet olsamda kurtulsam ağlıycam artık
Ya takip etmekten değil belki halen belin ağrıyordur . Havalar soğuk üşütüyoruz ondanmı oluyor acabaBen belirti talip etmiyorum şu an canım. Kanda negatifi gördüm ben. Adeti bekleyenlerdenim.
Evet belim hala ağrıyor. Arada bir kasıklarda da oluyor bi kaç ağrı. Ben adeti bekliyorum, kesin olarak negatif ti çünkü.Ya takip etmekten değil belki halen belin ağrıyordur . Havalar soğuk üşütüyoruz ondanmı oluyor acaba
Neden ağrıyor hiç bilmiyorum da. Hiç böyle belim ağrımazdı.Ya takip etmekten değil belki halen belin ağrıyordur . Havalar soğuk üşütüyoruz ondanmı oluyor acaba
Valla canim cok zor ben doktordan geldim simdi iki tarafindada 4 5 yumurtan var catlamis yada catlamak uzere dedi bakalm nasil olcak ilac ise yaradi ama gecen ay 21. Gunde catlamisti simdi 10. GundeBen adet olunca 2. Günü falan iğneye başlıyorum. Bi 8 gün iğne yapıyorum kendime. Ara ara yumurtayı ölçmeye çağırıyor. Yeterli büyüklüğüne gelince şu gün çatlatma iğnesi yap diyor ve ilişki süresini falan söylüyor.
O iğneleri yapmak bile insanı psikolojikmen etkiliyor
Ben göremiyorum canım yaaaha bu arada test sonucun gene. ince bir cizgi var hic basima bole bise gelmwdiEki Görüntüle 2201067 Eki Görüntüle 2201067 Eki Görüntüle 2201067
Hadi bakalım bende alıcam ovu lerden bu ay belli biz hasta olacazNeden ağrıyor hiç bilmiyorum da. Hiç böyle belim ağrımazdı.
Eşim regl olursan gitmeyelim diyor. İğne yapmayalım bu ay öyle deneyelim diyor. Tamam dedim ama kararsızım. 2 ay oldu başlayalı tedaviye. 1 ay ara vermem etkiler mi yoksa ara vermeden devam etmeli miyim bilmiyorum.Valla canim cok zor ben doktordan geldim simdi iki tarafindada 4 5 yumurtan var catlamis yada catlamak uzere dedi bakalm nasil olcak ilac ise yaradi ama gecen ay 21. Gunde catlamisti simdi 10. Gunde
Bende göremedim abla telefondan olabilir belkiha bu arada test sonucun gene. ince bir cizgi var hic basima bole bise gelmwdiEki Görüntüle 2201067 Eki Görüntüle 2201067 Eki Görüntüle 2201067
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?