İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Bi daha ki aya çalışalım biz canım. Senin bat'a 7 gün var,, ben de hala olmadım. Bizim süreç benzer olur.

Hala adet olmadım yaaaa.. Pööffff. Kızlar şu yumurtlama akıntısı tam olarak nasıldı?? Çatladıktan sonra mı geliyor bu akıntı?
Belirtiler halen devam ediyor mu sendede . Benimde günüme 8 gün var ama halen ağrı çekiyorum bi adet olsamda kurtulsam ağlıycam artık

amin canim belirtilerime kirpik karismasida girdi ayy vallah pisikolojimiz bozuldu artk:)
Benimde öyle bişey var kanda değilde ilk o çift çizgiyi görmek istiyorum İnşallah tez zamanda görürüz:)

Elif dahı çok erken hemen bu kanıya varma ben kırmızıları görene kadar umudum var
Oylede kendimi heveslendirmsem daha iyi sonuçta heveslendirmesem sonuç çıkınca üzülmem hem sonuç iyi olsa süpriz olur banada. Takmamaya çalışıyırum aklıma başka şeylere vermeye başladım negatifi gorunce bütün ayakkabılıkkaı indirdim temizlik yapıyorum bu saatte yeterki düşünmeyeyim

Süprizlere açığız

Ya takip etmekten değil belki halen belin ağrıyordur . Havalar soğuk üşütüyoruz ondanmı oluyor acaba
Evet belim hala ağrıyor. Arada bir kasıklarda da oluyor bi kaç ağrı. Ben adeti bekliyorum, kesin olarak negatif ti çünkü.
Ovu ve gebelik testlerimi sipariş verdim. Adet olsam hazırım

Valla canim cok zor ben doktordan geldim simdi iki tarafindada 4 5 yumurtan var catlamis yada catlamak uzere dedi bakalm nasil olcak ilac ise yaradi ama gecen ay 21. Gunde catlamisti simdi 10. Gunde

Valla canim cok zor ben doktordan geldim simdi iki tarafindada 4 5 yumurtan var catlamis yada catlamak uzere dedi bakalm nasil olcak ilac ise yaradi ama gecen ay 21. Gunde catlamisti simdi 10. Gunde
Eşim regl olursan gitmeyelim diyor. İğne yapmayalım bu ay öyle deneyelim diyor. Tamam dedim ama kararsızım. 2 ay oldu başlayalı tedaviye. 1 ay ara vermem etkiler mi yoksa ara vermeden devam etmeli miyim bilmiyorum.
Canım inşallah olur bu defa senin. Bi gebemiz daha olsa ne güzel olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…