- 20 Eylül 2018
- 1.551
- 2.160
- 83
- 38
bayyy vallah uykum geldi soyle 3 gun uyumak istiyormmm adette olmadim
Abooo hamişsin galibaaa kaç gün geçtikiiayyy vallah uykum geldi soyle 3 gun uyumak istiyormmm adette olmadim
2 gun gecti teste cikmiyor net. anlamis degilimb
Abooo hamişsin galibaaa kaç gün geçtikii
Ayy o daha kötü sürekli sürekli Allah yardimcın olsun sen naptin adet görebildinmi takip edemedimAy grip olsa geçecek derim de yazdan beri böyleyim. Alerjik benimki. Hamile kalırım diye de tedavi hep yarım kaldı.
Hahahhahahasu gribi bizede bulastiracaksin. ha:))
cok gecmisss olsun dikkat wdin kizlarHahahhahaha
aynen bacim var gibiKızlar yanlış mı görüyorum pembe çizgi mi var ????
En alttaki ikisi ilk çektiğim foto
Allahım inşallah dogrudur yarrabbim bu mubarek cuma hatrınaaynen bacim var gibi
amin canm ya en sonundaki ni net goremwdim ama digerlwrindw bariz var ya cok sewindimAllahım inşallah dogrudur yarrabbim bu mubarek cuma hatrına
İnşallah ilk defa bu kadar kısa sürede çıktı yarrabim inşallah dogrudur artık guvenemiyorm idrar testlerineamin canm ya en sonundaki ni net goremwdim ama digerlwrindw bariz var ya cok sewindim
yok kuzum gercekten cikmis hemde net senin bat ne zamndiİnşallah ilk defa bu kadar kısa sürede çıktı yarrabim inşallah dogrudur artık gunemiyorm idrar testlerine
Allahım inşallah dogrudur yarrabbim bu mubarek cuma hatrına
Sanki var gibi hakkinda hayirlisi canım kaç gün geçti birde sabah ilk idrArinla yap yinede sen bilirsinKızlar yanlış mı görüyorum pembe çizgi mi var ????
Ablacm adetim düzensiz oldugu için ne zamn olurum bilmiyormyok kuzum gercekten cikmis hemde net senin bat ne zamndi
Çok hafif var gibi canım sabah tekrarlasana o zaman daha iyi sonuç alırsın günün geçti mi?Kızlar yanlış mı görüyorum pembe çizgi mi var ????
vala cikmis ayy cok heycanliAblacm adetim düzensiz oldugu için ne zamn olurum bilmiyorm
Saol canm inşallah dogrudr . Aynen sabah da yapcam inşallah vardr. Bu cuma akşamında sizlerden dua istiyorm kızlar inşallah hayırlısıyla vardrSanki var gibi hakkinda hayirlisi canım kaç gün geçti birde sabah ilk idrArinla yap yinede sen bilirsin
Yok canm gecmedi. Daha dgrusu adetlerim duzensz oldugu için belli olmuyo ne zmn olcagmÇok hafif var gibi canım sabah tekrarlasana o zaman daha iyi sonuç alırsın günün geçti mi?
Ayyy nolur bu akşam bol bol dua edin bana sabah yıne yapcamvala cikmis ayy cok heycanli
insallah canim tum isteyenlere suan cok mutlusundur. tebrik edrim seni canim benmSaol canm inşallah dogrudr . Aynen sabah da yapcam inşallah vardr. Bu cuma akşamında sizlerden dua istiyorm kızlar inşallah hayırlısıyla vardr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?