- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
Ondan vermemiştir büyük ihtimal. Hem insülin direncini ayarlıyormuş hem de kaliteli yumurtlamayıBen iğne yapıyorum diye vermedi heralde bunları bana.
Vakti var demkki hayırlsıı olsn . Bnmde suan belimde ve yanlarımda bi agrı var acaba yumurtlamamı ya off bi gidip bakıyım akınftı varmıGeçen ay gonal F yaptım 8 gün. Maşallah 20 civarı yumurta oldu da sonuç negatif :))) regl den sonra bi yumurta oluştu iğnesiz. Ona da sadece çatlatma iğnesi kullandık. O da olmadı.
İnşaAllah benim 8 gün kaldı bakalım :)Hım ben 1 tane aldm. Bakalım sonuc ne olack inş. Guzel bir sonuc alırz ya
Ben geçen ay çok yumurtadan dolayı kendiliğinden adet oldum . Bu ay ve öncesinde en son ne zaman ilaçsız olduğumu hatırlamıyorum bile.İnşallah. Adetlerin uzuyor mu seninde ?
Kaçıncı günündesin canımVakti var demkki hayırlsıı olsn . Bnmde suan belimde ve yanlarımda bi agrı var acaba yumurtlamamı ya off bi gidip bakıyım akınftı varmı
Öyle tabii. Hayırlısı diyip bekliyorum. Rahat olmak lazım. Onu anladım :) lütfen rahat ol sen de. En güzel zamanda olacak inşallahVakti var demkki hayırlsıı olsn . Bnmde suan belimde ve yanlarımda bi agrı var acaba yumurtlamamı ya off bi gidip bakıyım akınftı varmı
Belli olmuyor uzayabiliyor senin öyle bir durumun var mıİnşallah. Adetlerin uzuyor mu seninde ?
Masallah ne güzel çift çizgi :) benimki dündü bat bugun son testimi yapim dedim böyle çıktı
Bnm 14 gunİnşaAllah benim 8 gün kaldı bakalım :)
Kaç gün geçmişti adetin den?geç döllenme olabilir mi? Yükselir belkiKızlar malesef değilim 4.01 çıktı
Görmek istediğimiz hareketler bunlarr
Bat ne zaman? Değilsen eğer neden 1 yada 2 çıkmıyor da 4.01 çıkıyor?Kızlar malesef değilim 4.01 çıktı
Kızlar malesef değilim 4.01 çıktı
16.gun canmKaçıncı günündesin canım
4 gün gecikti canım sanmam yine de çok düşük :)Kaç gün geçmişti adetin den?geç döllenme olabilir mi? Yükselir belki
Hayırlı olsun canm :) ❤Eki Görüntüle 2201794
Masallah ne güzel çift çizgi :) benimki dündü bat bugun son testimi yapim dedim böyle çıktı
Döllenme olduysa gecikmesi normal. Geç olmuştur belki.4 gün gecikti canım sanmam yine de çok düşük :)
Ay ay maşşalahhh nede güzelsin öyle rabbim tamamini erdirsin inşallhhEki Görüntüle 2201794
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?