İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Hayırlı olsun canm :) ❤
Rabbim sana da nasip etsin canım :) caktirmadan hep takipteyim seni,kim olduğunu biliyorum
Ay ay maşşalahhh nede güzelsin öyle rabbim tamamini erdirsin inşallhh
Aminnn. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. İnşallah en kisa zamanda sizlere de nasip eder
Darısı başımıza :)))
İnşallah canım inşallah. Evet bir yanım mutlu çok şükür ama bir yanımda ah keşke kimse aylarca,yıllarca beklemese de hemen kavuşsar bebeklerine diyorum özelikle sizler

Şöyle ben 12. Günde yumurtladım 13. Günde yumurtam çatladı canım 27 günde bir adet oluyorum belki ondan net çıkmıştır :) olsun sonuçta pozitif ya gerisi mühim değil
Benim adetlerim çok az düzensiz 15-16 ekimde yumurtlam oldu döngüm 32-33 gün :) aynen positif ya binlerce kez şükür. Rabbim dileyen herkese versin

Maalesef işte. Kimin kısmetinde varsa.

Rabbim sana da nasip etsin canım :) caktirmadan hep takipteyim seni,kim olduğunu biliyorum
Saol canm Allah razı olsun ❤ Kız sürekli isim değiştiriyorm can sıkıntısı işte. Artık değiştiremem zaten hakkım bitti Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin. Banada dua et bu ay inofolic combi kullandm ama pek ilişki olmadı bazı sebeplerden. Birde çok üstüne düşmedim bu kez :)[/QUOTE]

[/QUOTE]
İsim nasıl değiştiriliyor yaaa.

İsim nasıl değiştiriliyor yaaa.[/QUOTE]
Mesaj butonuna tıkla. Orda sana gelen msjlarda ilk açtıgın zmn gelen bir msj oluyor orda bilgilendirme var canm :) K Kutsal Alerji

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…