- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
Bu ay nedense baya rahatım hatta ilişkiye giresim bile yokÖyle tabii. Hayırlısı diyip bekliyorum. Rahat olmak lazım. Onu anladım :) lütfen rahat ol sen de. En güzel zamanda olacak inşallah
Darısı başımıza :)))Eki Görüntüle 2201794
Masallah ne güzel çift çizgi :) benimki dündü bat bugun son testimi yapim dedim böyle çıktı
Bilmiyorum ki canım bat 27 ekimdiBat ne zaman? Değilsen eğer neden 1 yada 2 çıkmıyor da 4.01 çıkıyor?
Bu ay nedense baya rahatım hatta ilişkiye giresim bile yokkocam diyo nolms sana
Benimde 5 gün geçmişti 1.20 çikmişti seninki benimkinşn 2 kati canım geç döllenme olabilr ilaç falan alma bi kaç gün bekle olurmu olur yani4 gün gecikti canım sanmam yine de çok düşük :)
YaaaaKızlar malesef değilim 4.01 çıktı
Şöyle ben 12. Günde yumurtladım 13. Günde yumurtam çatladı canım 27 günde bir adet oluyorum belki ondan net çıkmıştır :) olsun sonuçta pozitif ya gerisi mühim değilEki Görüntüle 2201794
Masallah ne güzel çift çizgi :) benimki dündü bat bugun son testimi yapim dedim böyle çıktı
Rabbim sana da nasip etsin canım :) caktirmadan hep takipteyim seni,kim olduğunu biliyorumHayırlı olsun canm :) ❤
Aminnn. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. İnşallah en kisa zamanda sizlere de nasip ederAy ay maşşalahhh nede güzelsin öyle rabbim tamamini erdirsin inşallhh
İnşallah canım inşallah. Evet bir yanım mutlu çok şükür ama bir yanımda ah keşke kimse aylarca,yıllarca beklemese de hemen kavuşsar bebeklerine diyorum özelikle sizlerDarısı başımıza :)))
Acaba gec döllenme olabilir mi bence bir daha yaptır. Hayırlısı olsnKızlar malesef değilim 4.01 çıktı
Benim adetlerim çok az düzensiz 15-16 ekimde yumurtlam oldu döngüm 32-33 gün :) aynen positif ya binlerce kez şükür. Rabbim dileyen herkese versinŞöyle ben 12. Günde yumurtladım 13. Günde yumurtam çatladı canım 27 günde bir adet oluyorum belki ondan net çıkmıştır :) olsun sonuçta pozitif ya gerisi mühim değil
Acaba 2. Kez mi yumurtladin da yeni mi dolleniyor?Bilmiyorum ki canım bat 27 ekimdi
Maalesef işte. Kimin kısmetinde varsa.Rabbim sana da nasip etsin canım :) caktirmadan hep takipteyim seni,kim olduğunu biliyorum
Aminnn. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. İnşallah en kisa zamanda sizlere de nasip eder
İnşallah canım inşallah. Evet bir yanım mutlu çok şükür ama bir yanımda ah keşke kimse aylarca,yıllarca beklemese de hemen kavuşsar bebeklerine diyorum özelikle sizler
Saol canm Allah razı olsun ❤ Kız sürekli isim değiştiriyorm can sıkıntısı işte. Artık değiştiremem zaten hakkım bittiRabbim sana da nasip etsin canım :) caktirmadan hep takipteyim seni,kim olduğunu biliyorum
[/QUOTE]Saol canm Allah razı olsun ❤ Kız sürekli isim değiştiriyorm can sıkıntısı işte. Artık değiştiremem zaten hakkım bittiRabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin. Banada dua et bu ay inofolic combi kullandm ama pek ilişki olmadı bazı sebeplerden. Birde çok üstüne düşmedim bu kez :)
Yok yokkız yumurtlama zamanları.koy verme sakın
Ohh maşallahYok yokonu atlamam ama çokda düşünmedim. Eşim benden daha çok düşünüyor İlişki sonrası hemen yastıgı falan getiriyor koyuyor belimin altına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?