- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
Yok canm dr kontrolinde almadım inofolic combiyi. Kendim eczaneden aldm burdan bir arakadasın önerisi ile. İlaç değil folic asit ya ondan pek zararı olcagınu düşünmedim. Bakalım sonuc ne olcak :)Doktorun sana gün vermedi mi canım ? İlişki öneriyor da genelde
Pko hastası değilsen eğer kendi kendine kullanmanı tavsiye etmem sorun yaratabilirYok canm dr kontrolinde almadım inofolic combiyi. Kendim eczaneden aldm burdan bir arakadasın önerisi ile. İlaç değil folic asit ya ondan pek zararı olcagınu düşünmedim. Bakalım sonuc ne olcak :)
Hormon tahlillerim de sıkıntı yoktu onda pco görünmedi. Ama ultrasonda pco görünümü vardı canmPko hastası değilsen eğer kendi kendine kullanmanı tavsiye etmem sorun yaratabilir
Ben de kullanıyorum ama bu ay doktor verdiYok canm dr kontrolinde almadım inofolic combiyi. Kendim eczaneden aldm burdan bir arakadasın önerisi ile. İlaç değil folic asit ya ondan pek zararı olcagınu düşünmedim. Bakalım sonuc ne olcak :)
Pko olmayana da veriyormuş diye biliyorum hatta bir arkadaş kullandıktan sonraki ay hamile kalmışHormon tahlillerim de sıkıntı yoktu onda pco görünmedi. Ama ultrasonda pco görünümü vardı canmne skkıntı oluyorki ?
Pco var mı sende canm ? Nasıl kullanıyorsn birde ? Ben sabahları tok karna aldmBen de kullanıyorum ama bu ay doktor verdi
Hıhı evet bende burda okumustm bi kaç kişide. İnşallah bizim içinde faydalı olur. Eger bu işe yaramazsa birde instagramda bi sayfa var yaglar falan satılıyor pko için burdada bir kaç kişide okudum. Onlardan almayı düşünüyorm bakalımPko olmayana da veriyormuş diye biliyorum hatta bir arkadaş kullandıktan sonraki ay hamile kalmış
Aaa işe yariyomuymuş pco kularda yaglar faln bendede yeni çiktiHıhı evet bende burda okumustm bi kaç kişide. İnşallah bizim içinde faydalı olur. Eger bu işe yaramazsa birde instagramda bi sayfa var yaglar falan satılıyor pko için burdada bir kaç kişide okudum. Onlardan almayı düşünüyorm bakalım
Ne bu inofolic kızlar. Ben de pcoluyum. Ben folik asit falan hiç bi şey kullanmıyorum. Öncesinde bu folik asit ne işe yarıyor.Ben de kullanıyorum ama bu ay doktor verdi
@mucize.dogada sayfanın adı canm. Aspir yagı keten tohumu yağı elma sirkesi falan bi kaç yagı pkolulara özel olarak set yapmıslarAaa işe yariyomuymuş pco kularda yaglar faln bendede yeni çiktisayfanin adini yazabilrmisin bende bi baksam
İçerisinde hem folik asit hemde inositol var. Yumurtlamayı tetikliyormsNe bu inofolic kızlar. Ben de pcoluyum. Ben folik asit falan hiç bi şey kullanmıyorum. Öncesinde bu folik asit ne işe yarıyor.
Ben iğne yapıyorum diye vermedi heralde bunları bana.İçerisinde hem folik asit hemde inositol var. Yumurtlamayı tetikliyorms
Olabilir canm. Ne iğnesi yaptırıyorsn ?Ben iğne yapıyorum diye vermedi heralde bunları bana.
Evet pkoluyum günde iki kapsül aldım tok karnına . Aç ya da tok alınabiliyormuş zatenPco var mı sende canm ? Nasıl kullanıyorsn birde ? Ben sabahları tok karna aldm
İnşaAllah faydasını görürüz canımHıhı evet bende burda okumustm bi kaç kişide. İnşallah bizim içinde faydalı olur. Eger bu işe yaramazsa birde instagramda bi sayfa var yaglar falan satılıyor pko için burdada bir kaç kişide okudum. Onlardan almayı düşünüyorm bakalım
Hım ben 1 tane aldm. Bakalım sonuc ne olack inş. Guzel bir sonuc alırz yaEvet pkoluyum günde iki kapsül aldım tok karnına . Aç ya da tok alınabiliyormuş zaten
Geçen ay gonal F yaptım 8 gün. Maşallah 20 civarı yumurta oldu da sonuç negatif :))) regl den sonra bi yumurta oluştu iğnesiz. Ona da sadece çatlatma iğnesi kullandık. O da olmadı.Olabilir canm. Ne iğnesi yaptırıyorsn ?
İnşallah. Adetlerin uzuyor mu seninde ?İnşaAllah faydasını görürüz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?